En ny Lockwood i andra säsongen av The Vampire Diaries

En ny karaktär går med i andra säsongen av The Vampire Diaries och flyttar till sidan av Lockwood, den vackre skådespelaren Simon Miller i The CW's fiktion att tala om den förbannelse som förföljer en av de rikaste familjerna Mystic Falls.

Spoilers! Du vet att varulvar och Lockwood nu vädjar tolk har bokats på föda till patriarken i serien, George Lockwood. När pojken verkar genom minnesbilder och visar oss var de kommer från generna de har ärvt sin farbror Kinney-Taylor Mason som redan har talat om hans karaktär, och Tyler, Michael Trevino, som är entusiastiska över sitt deltagande i denna nya leverans .

Simon Miller har en mycket lång karriär som skådespelare, eftersom han arbetade som fotograf fram till år 2008 började han sin karriär i film och TV. Bland hans korta karriär belyser independentfilm "mellan kärlek och Goodbye" och roller i The CW-serien Gossip Girl och CBS CSI Miami.

Med allt vi sett på TV-serier och filmer, varulvar och vampyrer är inte nära, men det verkar som George kan ha haft en konspiratorisk relation med Katherine. Detta lovar och september 9 är precis runt hörnet.

Via Telelocura

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0