Omslag och sammanfattning..

”Omslag och sammanfattning av de litterära föregångaren The Vampire Diaries”.





Det har visat omslaget till prequel i form av bok och en översikt över The Vampire Diaries. Stefans Diaries. Ursprung. Volym 1. Det är en bok baserad på romaner av LJ Smith har inte varit skriven för henne, och i TV-serien som utvecklats av Kevin Williamson och Julie Plec.

Denna första bok som heter rötter tillbaka till då bröderna Salvatore känna den vackra Katherine under inbördeskriget, sett ur Stefan. LJ Smiths arbete blev en framgångsrik TV-serien The Vampire Diaries höstas. Nu kommer denna prequel baserad på romaner och showen som kommer att drabba butikerna i höst. Huvudpersonerna i den vampyr saga kommer att utvecklas i en bok publicerad i HarperTeen och Brand Manager för insamling är Stefan Salvatore.

Härifrån översikt över de tre böckerna i princip kommer att publiceras i denna samling. Spoilers!

Boka ett: Origins och boka på Amazon och kommer att slå hyllor den 2 november i år. En översikt av boken är: "Sätt i inbördeskriget och stora jordbruk, med ofattbara rikedomar, dödliga hemligheter och tre tonåringar i Mystic Falls i Virginia som faller en förbränd kärlek triangel som är evig."

"Bröderna Stefan och Damon Salvatore är oskiljaktiga tills han möter Katherine, en fantastisk och mystisk kvinna som åker runt i världen veta. Bröderna blir rivaler, som konkurrerar om böjelserna till Katherine, att upptäcka att det enligt överdådiga sidenklänningar och gömmer smycken en fruktansvärd hemlighet är en vampyr. Och har för avsikt att förvandla dem till vampyrer så att de kan leva tillsammans för evigt.

Den andra boken kommer att heta blodtörst "blodtörst", "Stefan och Damon Salvatore är nu vampyrer och måste ta itu med konsekvenserna av sitt val. Fly från sina små hemstad Mystic Fall, som belägrades av vampyr jägare och resa till New Orleans. Medan Stefan njuter sin behörighet, fortsatte Damon gråter över förlusten av Katherine, den vampyr som förvandlade dem båda. "

Men New Orleans erbjuder frestelser och faror. Stefan faller för en annan man och hans vilja är att gå till gränsen. Damon blir tillfångatagen av en vampyr jägare, sadistiska och ont. Stefan vet att han måste rädda sin bror, men det kommer att kosta hans nya kärlek?

Den tredje och förmodligen sista boken är begäret, Desire. "Stefan Salvatore och har kontrollerat att han är en vampyr. De omständigheter som har inträffat under de senaste månaderna har svalnat och dimman och lust på blod har börjat avta. Han reser till New York för att börja ett nytt liv, ett som inte kräver att döda människor för att överleva. Djurfoder som jagar i Central Park, men hans lugna livet störs av uppkomsten av Damon har övertygat i New York socialist som är medlem av italienska royalty.

"Medan Stefan håller på att återhämta sin mänsklighet, förlorade Damon. Stefan kommer att göra allt som krävs för att skydda sig själv Damon, men detta är en annan skurk. En vampyr som söker hämnd för en död som är ansvariga Salvatore. Stefan och Damon kommer att behöva samarbeta för att bekämpa den största ondskan än. "








Kommentarer
Postat av: Hanna

Kommer den komma ut på svensk text?;)

Du la ut videon, tack!

2010-08-20 @ 15:17:56
Postat av: Hanna igen

Kommer den komma ut i sverige i november?

Kommer det komma ut i svensk text? svara snälla jag måste bara veta!:P

Tack;)

2010-08-21 @ 00:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0