sista frågorna!


föredrar ni hellre twilight eller vampire diaries och vrf?
Hmm, det var en riktigt svår fråga. Det är jätte bra på två olika sett. Vi älskar verkligen både Twilight och The Vampire Diaries.
Eftersom "The Twilight Saga" är filmer så är det mycket väntetid mellan dom och då har man ju serien att kolla på och när det är uppehåll för serien så kommer det en ny film :).
Men själva skillnaden mellan serien och filmen är att serien är nog mycket verkligare och lite mer action på så sett är den bättre. Men i stort sett så älskar vi Twilight ;).

varför blev ni ett stort fan av vampire diaries?
Ja du.. Det började med att vi sett Twilight och blev helt besatta av vampyrer. Sen såg vi även på serien och fastnade för den också.
Det är verkligen något speciellt med vampyrer :D haha.

har ni kanske någon "samling" av vampire diaries saker eller twilight? och om ni har, hade varit roligt om ni visat dem i bloggen :)
Vi har inte så mycket grejer osv, mest affischer. Båda våra rum är fulla med Twilight och Vampire Diaries affischer, haha! :)

vad ser ni mest fram emot i säsong 2?
Ehh, det måste nog bli Damons och Stefans reaktion när dom får reda på Katherin. Även så ser vi fram emot att få veta om Anna finns kvar och hur det går för Jeremy ;).



ni har en väääldigt bra blogg och jag tkr ni ska förtsätta med den!! ni förtjänar en stor aplåd av mig för den bra information och uppdateringen!
Tack så jätte mycket :D<3





/VDSweden!



Kommentarer
Postat av: Hanna

Du sa att du hade affischer på the vampire diaries. Vart har ni hittat dem. I en affär ?

i sånafall vilken?

Eller kanske i en tidning i sånafall vilen

svara så fort ni kan!:)

Tack!

2010-08-23 @ 20:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0