Vampire Diaries spoilers för säsong 2

OBS! LÄS INTE OM NI INTE VILL VETA VAD SOM KOMMER HÄNDA I SÄSONG 2!!


Shane i Pittsburgh, Pennsylvania: Kommer Jenna äntligen finna reda på sanningen om vampyrer i The Vampire Diaries?
Nope, det kan du räkna med. Jenna förbli lyckligt ovetande om det övernaturliga händelserna i Mystic Falls, åtminstone för nu. Hur kan det vara möjligt när hon var i huset när Katherine högg av Uncle John's fingrar och Jeremy var övervåningen druckit blod och tagit piller? Exekutiv producent Julie Plec säger: "Vi kommer att lära dig i första avsnittet att hon verkligen ut tala med elden marskalk. Katherine lockade faktiskt Jenna ut ur huset innan alla galenskap som hände. "Finger skivning åt sidan, att Katherine verkar vara en fin ung dam, nej?..

Beth i Phoenix, Arizona: Har du några scoop om TVD s tillbakablick episoder?
Vi har tre godbitar om tre, eventuellt fyra, planerade promenader ner Salvatore brödernas nostalgitripp:

* Vi chattade med Bianca Lawson, alias den ursprungliga Bennett häxa, som spillts ut att "Emily Bennett kommer tillbaka till kanske vara en god häxa, kanske vara en elak häxa." Kanske får vi äntligen se henne göra pakt med Djävulen själv. Damon , som förseglade VAMPS i graven?
* När vi talade med Kevin Williamson på Comic-Con han bekräftade att vi kommer att få se några av säsongens ens dyrt avvek via flashbacks. Våra fingrar är korsade för återlämnande av fläkten favorit Anna.
* Räkna med att lära sig mycket mer om den ökända Katherine. Williamson retad, "Varför var inte hon i graven? Hur kunde hon fly? Vart tog hon vägen? Varför kom hon till Mystic Falls till att börja med? Vad förde henne till Mystic Falls? Det finns alla roliga frågor som vi ska utforska. "

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0