Donera för Project Teddy Bear foton av Ian & Paul, hjälp LisaWalks.com bekämpa bröstcancer

I oktober förra året, bloggade vi om Lisa Spodak's Project Teddy Bear auktioner, hon är en fantastisk kvinna som har deltagit i 19 Avon promenader för bröstcancer sedan 2002 med sin 20. Kommer upp i helgen. Hittills har hon ökat medvetenheten och över $ 150.000 för bröstcancerforskningen genom att be kändisar att underteckna kort som hon fäster "bröstcancer björnar," och sedan hon auktioner av dem, med alla pengar går till välgörenhet.

Förra året klev Vampire Diaries fläktar upp i stor skala och se till att Paul Wesleys bröstcancer bära gick för $ 227 (det högsta budet i ett parti som ingår Nathan Fillion!). Lisa är hoppas TVD fans kan hjälpa till igen med orsaken och hon kastar i några söta incitament också. (Ian Somerhalder och Paul Wesley var både generös nog att delta. - Bilden av Ian fattades ca 5 år sedan när han var utför off-Broadway och en av Paul fattades på en Atlanta restaurang)

1) En $ 20 donation får du antingen bild, genom att följa anvisningarna på twitpics och sätta namn på vem du vill i ämnesraden, men en donation på $ 30 får du både och. Bara sätta Vampire Diaries i ämnesraden.

2) En slumpmässigt vald givare som ger för ett eller båda av vampyrerna dagböcker bilderna i slutet av oktober (Breast Cancer Awareness Month) kommer att få en 2010 Warner Bros Vampire Diaries Comic Con väska.


Klicka på respektive bild för att se hur du kan donera och få en chans att vinna Comic Con väska! Och oroa dig inte - om du redan har donerat till en bild här månaden, du ingår i ritningen. Dessutom kommer varje person endast matas in en gång, även om de donerar mer än en gång eller mer än $ 30.

 


LisaWalks.com: Ian Somerhalder
CLICK IAN’S PHOTO TO DONATE


LisaWalks.com: Paul Wesley
CLICK PAUL’S PHOTO TO DONATE.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0