Sammanfattning av den senaste spoilers

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/10/01717.jpg

Balladen om Bonnie och Luka (Kristin från E Online)
Massachuetts Nell: The Vampire Diaries är den mest spännande tv-serien nu. Fick spoilers om vad som händer med mina favoriter?
Det verkar som Bonnie (Katerina Graham) sammanträder ett nytt ansikte. Hans namn är Luka (bra namn), och han känner sig bekväm med sin makt, eftersom hans far, en historia professor, lärde honom allt om häxor i Salem. Åh, och har en egen familj hemlighet han delar med Ms Bonnie, kanske innan det är klart ...
Kristin slog också den första av de listor över "som begår?" (Robin och Barney), som betyder Damon och Elena är listan över alternativ.

Nya ansikten i Mystic Falls (TV Guide):
Inte alla känner till hemligheten hos alla medlemmar av The Vampire Diaries? Jag önskar att det fanns mer "oskyldiga" på datorn nu. - William
MUSSE: Tja, jag har dåliga nyheter, William. Vi kommer att ha ett nytt ansikte i Mystic Falls snart och, för att parafrasera den Spears, det är inte så oskyldiga. Han är ett stort fan av svartkonster - och särskilt, vi vet mycket om Bennet familjen. Med andra ord får Bonnie en beundrare, och hon är inte nöjd med det!

Damon kommer att "sova" med någon (Fancast)

Du Twitter mycket under Comic Con i New York "The Vampire Diaries." Varje föreställning om att Damon är sängdags, och vem som är den romantiska intresse Jeremy? - Tammy
Efter exekutiv producent för digital-TV, Kevin Williamson, berättade för mig att Damon kommer att sova med någon, frågade jag om att någon som är för närvarande på displayen. Tyvärr, när Kevin skakade på huvudet, jag vet inte om han menade "inte någon som du känner" eller "jag kommer inte att säga" - så är jag i mörkret. Som kärleksliv Jeremy, "Du kan räkna med en romans med en kapital", säger producenten Julie Plec, "och kanske vara med någon du redan känner."

Vad menar du när Twitter Katherine "The Vampire Diaries" inte ska köpa gröna bananer? Berätta mer! - Via Twitter PaulaEdgar
Vad jag menade var att trailern visades på Comic-Con Damon och laget visade tillräckligt för att förvärva alla typer av skärande bågar och ringar att störta elaka damen. Julie Plec dock berättade om sin mission: "Den som tror att de har någon chans mot Katherine, du har fel. Jag ska säga dig vad som händer, kommer du att upptäcka hur illa det är och hur långt vi kan gå. "Men trots allt är sagt och gjort, kommer det att finnas en minimal del av seger."

Mer information om den andra säsongen

Tack vare det arbete som Carina MacKenzie i New York Comic Con i helgen har vi alla typer av intressanta detaljer. Eftersom möjligheten till en framtida vänskap mellan Matt och Stefan att gå head-to-face Katherine med en av våra favorit människa. Dessutom har vi också det senaste från Julie Plec och Kevin Williamson om Damon. Är det värdig nog för Elena? Kanske inte än, men jobbar på det. Och för dem som funderar på lång sikt berättelser i serien, hade Julie och Kevin redan tänkt på det:

TVD bör byta till en mer monstruös
Även om det inte kommer hända förrän någon gång i, säger Plec att någon gång i serien bör ta en annan väg, som liknar "Buffy the Vampire Slayer" och "Supernatural".
"Så småningom kommer det att finnas en formel som kommer att växa i serien och det egna området, som kommer att bli roligare med ett monster eller en demon i mellan" sa "Men tills dess kommer vi bara att gå om att bygga upp det lite i taget" .

Det finns några saftiga spoilers som säkert kommer du att vara involverad (diskuteras här) som åker från Jeremy till eventuellt återvändande av vissa tecken, till Katherine. På tal om Katherine kommer fans av böcker du bli glad att veta att vi kommer att hitta den person som blev så småningom.

På frågan om Damon och Elena, svarade att vampyren är alltid på en resa mellan gott och ont, vilket är för impulsiv och det är viktigt att Ellen måste bestämma om du vill ha som vän, eftersom det för närvarande inte att du har vunnit din vänskap.
Han skämtade också när frågan om en eventuell död ett tecken eller annat alla hamna döda, ja, till och med Damon och Elena dö. Vi är inte rädd, Kevin!

Förhållandet mellan bröderna Salvatore (ET Online)

ET: Kan du tala om förhållandet mellan bröderna?
Ian Somerhalder: Dessa två bröder har mycket olika syn på livet. Damon har beslutat att inte ge upp sitt arv, som tyvärr är makt folket. Det är vad du gör. Det är som om en människa bestämmer sig för att sluta äta. Stefan (Paul Wesley) - på grund av sin kärlek till människor och deras önskan att inte missbruka barn du - [inte livnära sig på människor], vilket gör det svårt att hänga. Det kommer att finnas gott om vändningar som kommer att illustrera hur olika vi är och studsa fram och tillbaka från goda till det onda och det onda gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0