Spoilers om ursprunget till Katherine

Denna text är direkt översatt av mig (Simone) från spanska, kan därför hända att det är lite fel i texten, men hoppas att ni förstår det mesta :)


"The Vampire Diaries" kommer att ta tittare till de flesta resor i tid för att kasta ljus över mörka förflutna dubbelgångare eller Elena.

"Avsnittet kommer att börja skjuta på tisdagen byggdes runt 1490 - exekutiv producent Julie Plec sagt mellan ställningar i New York Comic-Con på söndag. "Vi pratade om viljan att visa historien om Katherine och det är kul."
Lägger exekutiv producent Kevin Williamson, "Än en gång dags att visa hur Katherine (spelad av Nina Dobrev) blir vad det är. Vi svarar många frågor "- inklusive ett par heta på dess kopplingar till klanen Petrova, hans början som en igel, och varför det är ett bevis på odöda till Elena.
Efter denna resa till nästan 1490 Bulgarien, förväntad Plec senare i år en annan flashback "för att förstå hur [Katherine] avslutat i Mystic Falls." Som exekutiv producent sa: "Det finns mycket att prata med henne medan hon fortfarande sparkar! "
Men det är "Vampire Diaries jugosamente berättade för mycket för snabbt i början av den andra säsongen? Williamson skakar av någon oro för att datorn kör ut i sanden. I själva verket, säger han att han redan är kartläggning i början av säsong 3.
För nu är dock "Vi försöker att hitta bristningsgränsen - som kommer att stoppa i slutet av denna säsong, säger han. "Det är som vi vet vad vi vill ha för våra slutet av säsongen, vi vet att spänningen är redan, så [det är allt en fråga om]" Hur tar jag mig dit förut? "

 

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0