Spoilers - 2x19 Klaus

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2011/04/219klaus7.jpg

Kvällens avsnitt i USA "Vampire Diaries", med titeln ”know you enemy”, höjer enorm misstänksamhet av PR-bilder har avancerat CW nätet. Till exempel i detta avsnitt är Bonnie, Damon och Jeremy inför vad som ser ut som en övergiven gammalt hus.

Damon vill uppenbarligen inte vara den tredje delen av detta kärlekspar, men vad finns i planen. Klaus "det här lilla huset? Det kan vara, eftersom det verkar en gammal byggnad av huset där häxorna dog, där han kommer att vara offret.

Vi kan också fånga en första glimt av Joseph Morgan och Klaus, skurken som fansen väntar ivrigt. Den äldsta häxa all tid visas i episod av den 21 april, med rubriken "Klaus". Input kommer vi känner till det ursprungliga i en flashback, och bilden ser vi Elias (Daniel Gillies) och Katherine (Nina Dobrev) i bilden med honom.

Minns att Katherine Klaus mötte medan han bodde som en adelsman i England 1491. "Jag var mycket nöjd med honom, i början, tills jag upptäckte vad som var och vad han ville ha från mig," hade jag berättade Elena i en del av "Vampire Diaries" sig att inte nämna att efter upptäckten försökte fly och sprang för 500 år försöker hitta honom.

Klaus är för närvarande Mystic Falls vägen, och dess ankomst kommer att orsaka mycket huvudbry för våra favoritkaraktärer. Eftersom han har ett mål: att bryta den förbannelse av solen och månen håller vampyrer promenad i dagens ljus. Vi måste komma ihåg att om han uppnår sitt mål att stoppa varulvar fångade evigt hennes förbannelse som kommer att orsaka ett outhärdligt lidande ständigt förändringar.

Ankomsten av Klaus är relaterad till rituella offer, behöver du en vampyr, en häxa, en varulv, och det är klart, Elena, en månljus natt. Ingen vet inte mycket mer än Klaus, men vi måste erkänna att leva så länge med en förbannelse över igen gör du psykotisk.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0