"The Vampire Diaries" med mörka årstiden

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2011/01/vampire-diaries-cast1.jpgEfter pausen du tog produktionen av "The Vampire Diaries " mobilisera deras mörka nya säsongen, nu har en Live förhandsvisning av vad dess huvudpersoner i den nya episoder.

Julie Plec, skaparen av träffen vampyrserien, före några detaljer om vad vi ser i retur av serien att den lilla skärmen, verkar det som "The Vampire Diaries " förvänta oss en dyster framtid eftersom stora förändringar kommer att upplevas Mystic Falls i andra säsongen av fiktion.

Plec meddelade att varulvar är i serien med en mer framträdande plats och når en sista kapitlet i dessa mytiska figurer, som till slut att föra historien till en riktigt läskig som kommer att förändra livet för många tecken och inte bara för bra .

Fans av "The Vampire Diaries" kan njuta av fantastiska händelser för nya avsnitt av showen som kommer att bygga vidare på hemligheter häxor och anledningen till den vackra Bonnie, som spelas av Katerina Graham, kommer att vara på historia.

Den andra säsongen kommer att baseras på den rädsla som gör att dina gamla och kraftfull vampyr i historien, kommer allt att hända i nästa del av fiktion återvänder till tv.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0