Vampire Diaries "Michaela McManus: Brady ankomst medför förstörelse och svar till Mystic Falls

Det är inte lätt att vara den nya tjejen i stan och Jules mystiska Vampire Diaries "Visst är det att göra en främling.
När CW-serien gjorde sin vinteruppehållet, Jules (Michaela McManus) tog en promenad i staden påstår hon letade efter sin vän Mason. Det dröjde inte länge för Salvatore insett att det var en varulv och går till Mystic Falls inte bara som en vänlig besök, men också att ha rookie Tyler Wolf under sina vingar.
"Hon kommer med ett syfte och jag tycker det är från ett bra ställe - Tyler vill skydda, säger McManus.
Tyler är dock lite tveksamma till att skapa en vänskap. "Han, som publiken undrar vem är denna tjej. Han är skeptisk och är lite trött, men jag tror att han litar på henne eftersom hon var mycket nära [sin farbror] Mason och upptäcka en hel del just nu. "
Naturligtvis har Damon tänker inte lämna Jules vandra runt. Exekutiv producent Julie Plec säger "konflikt vampyr / varulv är på väg att koka på svag värme tills de kokar." "Argumentet [Jules] med Damon sticker med henne och hon är inte alltför glad. Nu när du är medveten om den verkliga identiteten på Tyler, som kommer att börja fylla örat med vissa saker, säger Plec. På set: Bonnie Vampire Diaries "har verkligen ville kyssa Jeremy. För att lägga sten på börda, en gammal vän till Mason, Brady (Stephen Arnell), kommer staden att leda till förstörelse, säger McManus. "Tillsammans med den fara som också ger en del frågor från publiken lägga till där dessa människor kommer." Men Brady är inte den enda som orsakar förödelse. Plec säger att det kommer ytterligare en fullmåne före slutet av säsongen, under vilken något "dåligt, så dåligt att hända."
Eftersom McManus filma en scen där de kommer ut omvandling kan vi bara föreställa mig vad förstöras och att vid denna tidpunkt. "Hon upptäckte den skada den har gjort för natten - och något som en [varg] kan hända, säger hon. "Hon kommer till rätta med att vara förbannad, detta är ditt liv."



Kommentarer
Postat av: Lilly

Undarar om det bara är på min dator sm texten blir "vitmarkerad" eller om det bara blir så automatiskt :s

2011-01-27 @ 17:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0