Spoilers om säsong 3!

Vampire Diaries fans, markera era kalendrar för 15 september. Det är då CW-dramats tredje säsongen har premiär - och det är en speciell dag för Elena Gilbert (Nina Dobrev). 

"I vårt första avsnitt fyller Elena 18 år," avslöjar exec. producenten Julie Plec. Vad är det då som väntar för vår födelsedagstjej? 

"Det kommer att bli ett litet tidshopp [där förra säsongen slutade] när vi firar Elenas födelsedag", säger Plec. 
"Men så är mönstret i Mystic Falls, händelsen når aldrig sin klimax." Elena blir nu en senior på gymnasiet, men förvänta inte en säsongsavslutande examen. Nu när hon är 18, "Elena och Jeremy behöver tekniskt sett inte en förälder som bor i deras hus [efter moster Jennas död]", säger Plec. "Hon kommer att ta hand om sig själv." 

På den romantiska fronten,
kanske kommer dem nu utnyttja den verkliga romantiken mellan Nina och Ian Somerhalder (Damon) och har deras karaktärer "blivit ihop"? Medan Plec betonar att hon aldrig skulle utnyttja skådespelarnas personliga liv, antyder hon att "under loppet av säsongen, kommer Elena att kämpa med en djup, djup attraktion till Damon. Det kommer att bli ett stort problem för henne."






Cred till http://ninadobrevdaily.blogg.se/ som översatte texten! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0