EW's Inside Tv Spoilers Room!

EW's Inside TV Spoiler Room har några ledtrådar och tips från Kat Graham om vad som kan hända inom de närmaste avsnitten.

När The Vampire Diaries återvänder från sin alltför lång paus kan man säga att det finns en del lösa trådar. Det skulle vara en underdrift besläktad med att säga det finns "ett par milt attraktiva människor" på showen. Lyckligtvis enligt Kat Grahams avslöjar att hela gänget kommer vara till hands för att göra tunga lyft mot Klaus och alla ondskans makter.

"Det är verkligen fantastiskt att se alla historier sammanflätningen, säger hon. "Just nu är det slags mycket likt det Scooby-Doo gänget: Alla arbetar tillsammans för att skydda Elena [Nina Dobrev] och skyddar varandra." 
Avsnittet kommer att innehålla, säger hon, att arbeta med sin nya kärlek Jeremy (Steven R. McQueen) för "större goda, och verkligen få ihop att vara tillsammans." "Du kommer att kunna se en hel del sorg mellan dem båda. Dessa tecken är både karaktärer som verkligen går igenom det före slutet av säsongen. "

Hur exakt? Hon får inte säga. Men eftersom rösterna förbereder för att filma de sista fyra nya avsnitten av säsongen, kan vi se fram emot att se en alltmer orädd Bonnie för att skydda Elena.

"Jag kan inte säga för mycket, men jag kommer att säga att om det någonsin kommer en dag att behöva göra något för Elena kommer Bonnie och ställer upp för henne." När Klaus [Joseph Morgan] kommer in i showen kommer det att skapa kaos. Folk kommer att behöva räkna ut vad dessa tecken måste göra för att rädda deras liv. "Om det ens är möjligt ...









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0