Dobrev varnar för att slutet på "Vampire Diaries" (säsong 2) är hjärtskärande

En esta foto del 16 de octubre del 2010, la actriz Nina Dobrev de la serie "Vampire Diaries" llega a los premios Scream en Los Angeles.   Foto: Matt Sayles, Archivo / APNina Dobrev, stjärnan i "Vampire Diaries", varnade för att det sista avsnittet av säsongen kommer att vara "hjärtskärande" och att många "människor dör."

Dobrev vägrade att ge detaljer om de tecken som kommer ut, men han förutsåg det kommer att leda till "tårar" i den gjutna, utrustning och tittare av serien.

Skådespelerskan, som sade att den gjutna vet bara lite mer än fansen om planer av författarna, bekände han blev förvånad när den "förbannelse solen och månen visade sig vara en bluff av Klaus, som verkligen vill bli en hybrid av vampyr och varulv.

"Tro mig, när jag läste manuset och såg dessa sidor och såg att allt de hade gjort i detvå senaste säsongerna var faktiskt en tillverkning och ett stort skämt, bröt det mitt hjärta, sade hon.

Men Dobrev anser att det är en bra strategi som verkar vara mer ont Klaus.

"Klaus gör mycket mer intelligent och mer redo, sade han. "Det är som en dockteaterdär han hanterat allt."

Dobrev stjärnorna i serien tillsammans med Ian Somerhalder och Paul Wesley, somspelar två bröder vampyr besatt av två tecken: den söta Elena, som är mänsklig, och dess föregångare Katherine, en ond vampyr.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0