Hollywood Crush-'Vampire Diaries "Casting: Finns det en ny romans för Damon?

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/10/6201404_lauren-cohan3.jpgDu vet vad de säger om "The Vampire Diaries" när en karaktär dör en annan väntar på att komma ut (okej, så kanske vi kan bara säga att).
Igår tog jag av nyheten att en karaktär i showen han fick sparken, men idag fått besked om att en annan kommer att gå med i rollistan, och vi har en föraning, blir det ett problem!
Zap2it rapporterar att Lauren Cohan ("Supernatural") har valts som Rose, en "tuff och sexig vampyr som sannolikt kommer att Damon (Ian Somerhalder) sätta ditt öga (känner din smärta Dalena fans, men det är dags att pojken har en kärlek intresse betrodd!).
Det är inte allt, rapporter platsen också att Rose, som har mer än 500 år gammal och till synes väldigt "smarta", kommer att göra sitt första framträdande i episod åtta, som helt enkelt heter "Rose" (som vi antar att episod kommer att vara mer full av törnen än kronblad). Zap2it erbjuder detta saftigt skvaller om den nya tjejen i stan: "Det kan finnas vissa mänskligheten i det, och det ska bli kul att hitta." Damon kanske så småningom veta din kandidat?

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0