"Vampire Diaries" Still: Stefan ser inte så nöjd ut


I fall du undrar, driver detta oss galna eftersom jag insåg att vi bara ett par timmar från slutet av säsongen av "The Vampire Diaries" (allvarligt, varför detta program måste ha avbrott alls?).
Stefan (Paul Wesley) lovade att hitta ett sätt att rädda Damon (Ian Somerhalder). Som sagt, detta är "DTV" och även när vi vet vad som väntar, vet inte vad som väntar. Så vi gjorde det vi är bäst ... spekulera. Lyckligtvis har vi denna bild EXKLUSIVT bakom kulisserna på Paul på set (tack CW!) Att hjälpa till med ett par saker. Vi har analyserat bilden tusen gånger för att nå följande fem anmärkningar:

1. Denna scen äger rum innan Chaos: Detta är ganska uppenbart, men ser att ingen är galen eller gråter (ännu), gissar vi scenen i gräset inträffar innan allt drama aktiveras (och hur vet vi det inte finns någon dramatik frågar du? Eftersom det här är "TVD", duh).

2. Stefan är ruvande: Enligt den officiella beskrivningen av kvällens avsnitt kommer Stefan vidta extraordinära åtgärder för att förhindra en tragedi inträffar. Nu, eftersom det fortfarande är klart att Stefan är inte i bästa humör, men att döma av reaktionerna från alla runt omkring dem, den nära förestående "tragedi" har inte hänt ännu, så vi gissar hans sorgsna ansikte beror på oro för Damon. Med andra ord gick vi för mer än broderlig kärlek (vår favorit!), Och kan inte vänta.

3. Det kommer att finnas kostymer: Nu, två saker en översikt över "As I Lay Dying" säger oss är att det kommer att bli en genomgång av Mystic Falls "Borta med vinden" och Damon kommer att ha minnen av det sena 1800-talet. Naturligtvis hade jag antagit att den enda gången vi skulle få se kläder period var under minnesbilder av Damon, men det framgår av denna bild nu till Mystic Falls invånare kommer att spela klär sig som dem. Bara ta en närmare titt och du kommer se en kvinna i bakgrunden i en blå klänning. Hon är en bra tjej med en rolig smak eller någon som deltar i "Borta med vinden" presentation.

4. Caroline har en picknick (med någon!): Vi har redan sett bilden av Carolina (Candice Accola) njuta av en picknick (? Jag antar att det går utöver din paus), men från denna bild som vi säga är att dela med någon. Caroline har två glas framför henne! Så vem är den lyckliga killen eller tjejen som bryter bröd? Elena (Nina Dobrev) eller kanske Bonnie (Kat Graham), eftersom (SPOILER ALERT!) Julie Plec berättade TV Guide att Matt och Tyler inte kommer att vara i finalen.

5. Stefan använt läder: Ja, okej, detta är inte "riktigt erbjuda någon lagt idé, men vad som helst, det ser varmt och vi var tvungna att peka ut det.

Hur som helst, medan vi spenderar timmar och timmar tittar på den här bilden en, det finns en god möjlighet att när episoden sänds ikväll alla våra teorier kommer att vända upp och ned. Varför? Eftersom, som vi har sagt innan listan är denna "The Vampire Diaries", och det är vad programmet gör. Varje gång vi tror oss veta vad som händer, lär vi oss att vi faktiskt hade ingen aning. Av det skälet kan vi inte vänta för vändningar i den slutliga ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0