Grattis Ian Somerhalder

Grattis till Ian Somerhalder som idag nyss fyllt 34 år, det kan man verkligen inte tro! Han spelar Damon Salvatore i serien om ni inte redan visste det haha! 
 

Promo till nästa veckas avsnitt 4x09

 
 
Julie Plec har även gett oss spoilers att någon karaktär som vi följt sedan säsong 1 kommer att dö i nästa veckas avsnitt. Vem tror ni det är? Själv tycker jag att det är dags för Tyler att dö. Gillade honom innan men nu känns det som om han bara är där för att irritera saker för Klaroline haha! Om de dödar Matt är det riktigt dåligt för han är det enda mänskliga kvar i serien och alla kan ju inte vara onaturliga varelser. 
Elena, Stefan och Damon kan de inte döda för de är huvudpersonerna och så många skulle sluta att kolla då... Caroline kan inte dö för det skulle inte Klaus tillåta och Bonnie behövs i framtiden för Shane's planer. Skulle tippa på Jeremy eller Tyler. Kanske Scheriff Forbes eller någon annan obetydlig person... Det är så tråkigt att folk alltid dör i Mystic Falls och det är konstigt att ingen FBI kommer och undersöker. 

Se "We'll always have Bourbon Street" här!

 
 
Mina tankar om avsnittet kommer upp ikväll, så håll utkik haha! 

Preview "We'll always have Bourbon Street"

 
 
 
Jag tror nog att Caroline kommer berätta att Elena är sired till Damon och då kommer Elena bli sur och tycka att han utnyttjade henne osv. Tycker dock att hela sired grejen är patetisk, bara en dålig ursäkt för att det inte ska bli Delena.  Längtar till avsnittet i alla fall! 

Promo + synoposis 4x06

 
 
Inatt visas ett nytt avsnitt av Vampire Diaries 4x08 "We'll always have Bourbon Street". Det verkar som att
watch-series har lagt ner eller något, men jag lägger upp avsnittet så fort jag kan, så ni kan kolla där! 
 
Synoposis: 
När Stefan konfronterar Damon med hans misstankar om att Elena är sired till honom, har han inget annat val än att hjälpa Stefan få reda på sanningen. De båda bröderna bestämmer sig då för att resa till New Orleans för att se om någon kan komma ihåg någonting från när det var där senaste gången,1942. De letar efter Damons gamla flamma, Charlotte som då var sired till Damon. Elena, Caroline och Bonnie har en "Girls night" i Slavatore huset, men känslorna börjar hetta till efter att Elena får några chockerande nyheter. Tyler konfronterar en av Klaus hybrids, vilket blir våldsamt. Till slut så måste Damon göra ett heartbreaking beslut. 
 
Översatt av mig så om ni kopierar använd VDSweden som källa! 

Nina och Ian handlar julgran tillsammans!

 
 

Dagens Underbara Video

 
 

RSS 2.0