Paul Wesley som liten
Kat och Michael Trevino prata med KTLA
Kat Graham deltar i Entertainment Weekly: s 17: e årliga SAG Awards Pre-Party - 1911/01/29

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Ny promobild på Nina Dobrev

 

 


Ny bild av BTS Avsnitt 2 × 12 "The Descent"

 

 


Ian Somerhalder av David LaChapelle - Storbritannien Promo

Denna promon är från 2005 och om man tittar noga så deltar också Maggie Grace i den..

imagebam.com imagebam.com
Ny BTS outtakes från Vampire Diaries (Avsnitt 2 × 12 The Descent)

 

 


Bakom kulisserna video med Nina Dobrev från fotograferingen med Elle Mag

Avsnitt 2x13 - Daddy Issues - Extended Promo
Promo avsnitt 2x13 - Daddy Issues
Spoilers avsnitt ikväll

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Säsong 2 tillbaka

Glöm nu inte att vinterupphållet i USA är över nu och ett nytt avsnitt av säsong 2 visas ikväll i USA :) har verkligen längtat och nu ska vi snart få se det :D


Ny PR-affisch

 

 


Ian Somerhalder talar om Damon & Elena
Vampire Diaries "Michaela McManus: Brady ankomst medför förstörelse och svar till Mystic Falls

Det är inte lätt att vara den nya tjejen i stan och Jules mystiska Vampire Diaries "Visst är det att göra en främling.
När CW-serien gjorde sin vinteruppehållet, Jules (Michaela McManus) tog en promenad i staden påstår hon letade efter sin vän Mason. Det dröjde inte länge för Salvatore insett att det var en varulv och går till Mystic Falls inte bara som en vänlig besök, men också att ha rookie Tyler Wolf under sina vingar.
"Hon kommer med ett syfte och jag tycker det är från ett bra ställe - Tyler vill skydda, säger McManus.
Tyler är dock lite tveksamma till att skapa en vänskap. "Han, som publiken undrar vem är denna tjej. Han är skeptisk och är lite trött, men jag tror att han litar på henne eftersom hon var mycket nära [sin farbror] Mason och upptäcka en hel del just nu. "
Naturligtvis har Damon tänker inte lämna Jules vandra runt. Exekutiv producent Julie Plec säger "konflikt vampyr / varulv är på väg att koka på svag värme tills de kokar." "Argumentet [Jules] med Damon sticker med henne och hon är inte alltför glad. Nu när du är medveten om den verkliga identiteten på Tyler, som kommer att börja fylla örat med vissa saker, säger Plec. På set: Bonnie Vampire Diaries "har verkligen ville kyssa Jeremy. För att lägga sten på börda, en gammal vän till Mason, Brady (Stephen Arnell), kommer staden att leda till förstörelse, säger McManus. "Tillsammans med den fara som också ger en del frågor från publiken lägga till där dessa människor kommer." Men Brady är inte den enda som orsakar förödelse. Plec säger att det kommer ytterligare en fullmåne före slutet av säsongen, under vilken något "dåligt, så dåligt att hända."
Eftersom McManus filma en scen där de kommer ut omvandling kan vi bara föreställa mig vad förstöras och att vid denna tidpunkt. "Hon upptäckte den skada den har gjort för natten - och något som en [varg] kan hända, säger hon. "Hon kommer till rätta med att vara förbannad, detta är ditt liv."Avsnitt 2x15 - The Dinner Party


Stefan berättar om sitt mörka förflutna, Jonas försöker att uttrycka sina känslor med Bonnie och Jeremy. Damon planerar en middag-party.


Paul Wesley avslöjar Stefans mörka sida

Zap2it mötte stjärnan i "The Vampire Diaries" Paul Wesley vid ett möte med marknadsföring i Los Angeles, innan du går ombord ett plan tillbaka till Atlanta för produktion, fångade vi upp ett nytt ansikte av Stefan.
I ett kommande avsnitt kommer vi tillbaka till 1864 igen - men denna gång får vi se hur Damon (Ian Somerhalder) och Stefan har uppfyllt sina nyfödda vampyr instinkter.
"Jag är så upphetsad," säger Wesley, hans ögon lyser. .. "Vi har en flashback, Stefan och Damon känner  mycket skuld, vet inte vad jag ska göra med sig själv, så bara i synd och lust, och mycket Damon-liknande - tio gånger. Är fantastisk. "
Idag har Stefan hittat en tillfällig lösning på hans passion för blod, utfodras Elena (Nina Dobrev) honom lite i taget för att bygga tolerans och stoppa deras begär. Tillbaka i 1864, hade dock Stefan ännu inte lärt sig att kontrollera noga reglerna i sitt liv nu. Leende som han gör alltid när han talar om den mörka förflutna Stefan, Wesley säger: "Låt oss få lite fakta om ditt beroende till blodet av 1860-talet. Det är häftigt. Det är en drog. Det är en narkoman. Jag får spela en narkoman, som jag älskar. Jag ska tillbaka till sina dagars användning, tung användning. "Han skrattar. "När jag är i mitt tillstånd lustfyllda, är kul. Det kändes som om han skulle göra ett papper som han aldrig gjort förut. Jag kände mig som jag gjorde något annat. Jag älskar det, och jag hoppas det går vägen jag föreställt mig. "
Stefan är inte den enda med hemligheter av hennes förflutna. När Stefan och Elena, nyligen beslutat att lämna Mystic Falls, får mer än vad jag förväntat. "Vi tog en romantisk helg som gitt snett, säger Wesley. "Kom igen. Varför inte? Behöver en paus från allt kaos, och de vill vara en normal par och ta en mycket trevlig semester. Naturligtvis är faran nära dem. "Seriöst ... när Elena fara inte åtala?
"Det finns några överraskningar i detta hus på sjön, säger han. Platsen tillhör Grayson och Miranda Gilbert, Elenas adoptivföräldrar som dött - så det finns gott om historien på jakt.
"Det är lite som att - jag älskar den filmen" The Strangers ", där de går till stugan," Wesley skrattar - med hänvisning till filmen som ett lyckligt par går på semester, det blir en Manson familj inspirerade gore-fest. ".. Jag var så rädd att jag såg i ett hotellrum och jag går till mitt rum jag var som, "Jag måste kissa jag bryr mig inte; .. Det har man inte "Innan något går fel, fans av Stefan och Elena som ett par kommer att bli glada att se några söta och lyckliga stunder, inklusive en känslomässig scen där de diskuterar verklighet död Ellen. Trots allt, om Elena mänskliga kvarlevor, är det oundvikligt att en dag bli gamla och dö - medan Stefan kommer alltid att förbli 17 år. "Det finns en underbar scen vi gör på sjön huset för att diskutera det, säger Wesley. "Med ett ljus som berör mycket lätt, vet du vad jag menar? Det är en mycket vacker scen. "
Det är inte att säga att Stefan och Elena relation inte kommer att lida en allvarlig några slag. "Det kommer att bry mig om att hon är martyr. Jag menar, hur skulle du känna? Självklart skulle bli rasande, säger Wesley. "Sambandet är något förstört på grund av omständigheterna." Han skakar på huvudet och log snett. "De två är så ädelt. De vill maritizarse hela tiden. Vad söt par. Vad osjälviska människor. Jag säger sarkastiskt. "
Förutom tilltalande, "flashbacks" till blodet, romantiska bekännelser, och hjälten faktor komplexet kan också förvänta sig att avkastningen av mannen vi älskar att hata: John Gilbert (David Anders). Sista gången John och Stefan var i samma rum, gjorde Stefan känner inte alltför vänlig.
"Han gjorde en liten stad." Låt mig visa dig vem som bestämmer, bitch! "Wesley skrattade. Den här gången behöver Stefan hjälp av John - i själva verket är han den som övertalar honom att återvända till Mystic Falls. "Jag tror att han är på en annan taktik den här gången. Han försöker skydda Ellen Klaus, vad vi har att se tillbaka i historien. Vad kan vi veta? Vad kan vi göra? Så tillbaka till sina rötter och börja med "Hej, farbror John vad vet du? "De gör naturligtvis gå vidare med försiktighet. "Har du information vi måste ta till sig det, men jag vet inte om vi kan lita på honom." Med allt som händer i Mystic Falls, med den ursprungliga, varulvar, och Katherine fångade i graven, sade Wesley det så nyfikna att se hur allt kommer till ett klimat nära fläktarna. "Lycka till, Kevin och Julie", skrattar han. Han berättar att förvänta sig några "oväntade allianser, men kan inte länge. "Varje gång jag läser ett avsnitt, jag gillar" Åh, han är en trevlig kille! Och den sista raden är som, "- haunting voice down -" Och så ser han upp, och vi ser, det är verkligen inte av den anledningen, och du är som "Son of a bitch! "Suck. "Varje gång jag tror att någonting har förändrats. Från vad jag vet Klaus och Katherine skaka. "

 


Got Good! (het video)


The Vampire Diaries - Nueva promo "Got Good"
Uploaded by thevampireclub. - Full seasons and entire episodes online.

TVD böckerna

Författaren;

L.J Smith författaren av böckerna;

Namn: Lisa Jane Smith

Stjäntecken: Jungfru

Bor: Carlifornia

Födelsedag: 4 september

Hemsida: Ljanesmith.net

 

Böckerna;

Första triologin:

The Awakening (1991) – Vampyrens kärlek 1: Uppvaknandet
The Struggle (1991) – Vampyrens kärlek 2: Kampen
The Fury (1991) – Vampyrens kärlek 3: Vreden

Fjärde boken;

Dark Reunion (1992) – Vampyrens kärlek 4: Återkomsten


Nya triologin, vampire diaries the return;

The return: Nightfall (Februari 2009)
The Return: Shadow Souls (mars 2010)
Midnight (inget officiellt release-datum än)

Vampire diaries

 

 


Avsnitt 2x14 "Crying Wolf" spoilers

Synopsis:

Stefan och Elena ärvad de tror kommer att bli en romantisk helg på sjön vid
Gilbert familje huset , omedvetna om att de är förföljda. Jenna börjar till orolig eftersom Alarik inte är ärlig mot henne. Jules förklarar förtrollningen av solen och månen åt Tyler, men lämnar en viktig detalj. Damon tar dig till de historiska samhället för att prata med Elias, men de berättar inte någon av hans hemligheter. Med hjälp av Caroline och Jeremy tar Bonnie drastiska åtgärder för att fantastisk information om Luka. Matt ger Tyler råd om relationer..

Spoilers:

Några viktiga dttaljer från TV Guide's Mega Buzz som Stefan och Elena talar om under deras resa i nästa avsnitt

Natalie: Nu när Katherine är i graven och Elia verkar göra sitt jobb, gjorde Stefan och Elena en resa till sjön. "De vill vara en normalt par som har en semester", säger Paul Wesley. (Vad kan fel?) "Självklart kommer faran efter dem." Inte bara det, de har ett kapital, tala om vampyr-mänsklig relation, säger Wesley, och alternativen är inte lockande.


Ny promobild på Nina Dobrev

 

 


Steven R McQueen deltar vid Oakley

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 


Ny CW promo: We Own Thursday Night - Vampire Diaries & Nikita
Ny promobild på Michael Trevino

 

 


Grattis Michael Trevino

http://www.thevro.com/wp-content/uploads/Michael-Trevino3.jpg
Grattis till Michael Trevino som fyller 26 år idag :)Svar på kommentar

Kommentar;
Hej! Asså jag gillar verkligen eran blogg för ni uppdaterar ofta och så men det har ju varit rykten om att Nina och Ian dejtar är det sant? För man ser dem ofta tillsammans utan Paul och så fast på fester och så har dem ju typ en pojk och flickvän? Kram Ebba

Svar;
Tack så jätte mycket :)
Det är inte bevisat att dom dejtar men man har ju sina aningar ;) haha. Och rykten är ju inte alltid sanna, men ska inte säga något förrän det är bevisat :) kram
Fler bilder på Ian & Nina på LAX

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Ian & Nina på flygplatsen i Los Angeles

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 


Opublicerade Stills från säsongen

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.com

 Italiensk promo
Nu kan du "leka" med bröderna Salvatore

Skulle ju även bara kunna köpa dom till prydnad :)

 

 


Nya stillbilder från avsnitt 2 × 14 "ropar varg"

 

 


Säsong 2: Mega Spoiler

Vi lärde oss att:
* Vi kommer att veta i en massa Rose i slutet av nästa veckas episod, The Descent.

* Tyler får reda på att Caroline har ljugit. Men Stefan kommer att försöka övertyga Tyler som varulvar och vampyrer bör inte vara fiender. Tyler måste välja vilken sida EEST.

* Det blir en våldsam konfrontation med varulven i avsnittet "Daddy Issues och vedergällning Crying Wolf.

* Avsnittet kommer att vara ett avsnitt 2x15 "flashback" som tas upp av mer notoas Descubrimerlo Johnathan Golbert till Elena.

* Enligt Julie Plec kommer Bonnie vara "redo för kamp" i slutet av februari, efter att hon upptäckt att Luka och Dr Martin arbetat med Elias. Och Kevin Williamson och Jeremy sa Bonnie kyss "förr snarare än senare. "

* Paul Wesley sade att han kommer att återvända för att se den mörka sidan av Stefan, men denna gång i omedelbart samband med förbränningen av kyrkan i 1864, och en mycket speciell av avgrunden.

* Den Salvatore, Elena säkerhetsskäl, kommer att tvingas göra en skör allians med John Gilbert (David Anders) för att lära sig mer om originalet.Ny affisch för Stefan "Det finns en anledning jag alltid får flickan."

 

 


Nina Dobrev jonglerar mellan gott och ont

VD211b_0524b

Nina Dobrev börjar bli lite galen. Skådespelerskan spelar dubbla roller söta och oskyldiga Elena och den elaka vampyren Katherine i CW-serien "The Vampire Diaries", som så småningom kommer tillbaka 27 januari med en ny episod. Det är ett svårt jobb att denna säsong då Nina Dobrev blir tvungen att agera mot sig själv i en heads-up scen mellan Elena och Katherine, och Katherine comointerpretar människan under sina dagar i Bulgarien 1400, Katherine poserar som en brittisk Katherine som nyfödd vampyr allt i ett avsnitt.
"Det är inte lätt, och jag tror att jag kommer att bli en schizofren om det," sades under panelen Kick-Ass flickor av CW i Tour de Presno TCA förra veckan av Nina. På en fest i efterhand, svarade de flesta frågor med en liten grupp journalister, inklusive Visa Tracker, hur man får spela två karaktärer så diametralt motsatta.
"Elena, kan du nå många känslomässiga scener. Hon går igenom en berg-och dalbana, säger han. "Med Katherine, jag fick bara ha en [enda röra] med världen. Bara få leka och ha roligt och vara elak och göra saker som hela tiden mitt liv velat göra. Nu ska jag betala för det. "
Men att inte kunna lämna Elena och Katherine och kanske skulle kunna spela en tredje person någon gång? "Hypotetiskt, sade han. "Eftersom Katherine är den dubbla i första hand, vilket betyder att det var en före henne. Så jag antar att vi får se vad som händer. "Jag är redo för utmaningen trots att det tar upp mycket tid och är svårt" just nu "med två roller. "Jag är säker på att det skulle vara intressant, säger han.
Fram till dess vill hon bara ur graven, där Katherine har fångats utan blod i flera episoder. "Jag blir galen i graven, sade hon. "Jag har varit med samma kläder i sex episoder. Varje gång måste jag verkligen ha smutsigt hår och kläder. "Och dra mörka ringar under ögonen för utseende av stjärnan av CW är" torkade "och" ohälsosamma "som vampyrer. "Jag älskar att pudelns kärna och gör det motsatta, sade Nina, men hon är redo för ett miljöombyte. "Jag känner mig smutsig och brutto och jag vill ha en dusch. Jag är redo att lämna graven också. Jag är fast besluten att inte längre i graven. http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0147e1c168f1970b-pi"VD209_0307b2
Lyckligtvis spelas Elena fortfarande i solen, som fokuserade på ett självmordsuppdrag vid denna tid "för att rädda sina vänner och familj i utbyte mot hennes liv. Men Elena kommer att förbli en del av affären med Elias?
"Jag tror det, sade Nina. "Elena har viljan som krävs för att hålla alla säkert omkring henne. Så att du hamnar att uppfylla det löfte eller, i stundens hetta, om något händer och hon har viljan att göra vad som krävs. "
Och om Elena inte överlever, vad kommer hända med det efter examen? Vill du se college i framtiden? "Ja, naturligtvis, sade hon. "Men det har verkligen inte varit i skolan en på ett tag nu på sistone, så jag vet inte hur det kommer att ta examen .... Tja, du vet vad, hon gör ju inte så mycket läxor längre och hennes moster dejtar hennes lärare. "
Det verkar som Elena har lite av elakhet i hennes Katherine, trots allt.

 

 


Damon och ny flickvän i Salvatore huset


"Damon" & nya gästskådisen, och en mycket förväntansfull Alarik i Salvatore huset...

 Intervju med Kat GrahamThe Vampire Diaries - Kat Graham Video Interview - Watch more Music Videos at Vodpod.

Svar på kommentar

Kommentar;
Använder ni google translate när ni översätter eller? :s
Liiite jobbigt att läsa med fem gramatiska fel per mening...

Svar;
Ja det gör jag, och det är ingen som tvingat dig till att läsa, va glad att jag iaf uppdaterar.. Jag skriver ändast om Vampire Diaries för att det är kul tycker jag och hade inte räknat med så här många läsare (vilket är kul :D),, så skriver för att jag själv vill veta!
Desutom så brukar jag rätta till vissa meningar, men igår orkade jag inte då jag skrev typ 10 inlägg på en timme..
Candice Accola i InStyle Magazine & Warner Bros Golden Globe Awards Efterfest

imagebam.com imagebam.com

 

 


Candice Accola & Steven R. McQueen av Kate Romero

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Större Posters TCA "Vampire Diaries

 

 


Candice Accola om Robert Pattinson


The Vampire "Vampire Diaries" vill flytta till R-Patz - och ta en titt på det håret!
Även Candice Accola stjärnor med supersexig Ian Somerhalder och Paul Wesley The Vampire Diaries, har Twilightfever! HollywoodLife.com talade med Candice CW TSA panelen den 14 januari och skådespelerskan gjorde henne val för favorit Twilight vampyr! "Jag menar jag antar att Robert Pattinson är det enkla svaret för det. Bara för att jag vet vad du stoppar i ditt hår! "Akta ryggen Kristen!
När det gäller strävanden för barn till någon för att bli skådespelerska en hitlåt, medgav Candice skämt hans nuvarande jobb är inte något du verkligen ska vänta! "Jag tror som ett barn som vill bita människor som vuxen, jag förmodligen skulle göra lite mer än en sällsynt barn, sade han.
Och det verkar som vi kan förvänta oss mycket mer av 23-åring i 2011, eftersom det kan vara platt för en annan roll och inte blodtörstiga - utan som en mördare av vampyrer! Hon och Heather Morris Glee stjärnan ryktas att serien Buffy the Vampire Slayer.


Nina Dobrev; InStyle / Warner Bros Golden Globes Party

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Nina Dobrev i den nya utgåvan av Elle Magazine i februari

imagebam.com imagebam.com

 

 


Ian Somerhalder intervju


Fler stillbilder av Episode 2 × 13 - Daddy Issues

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Nina Dobrev på Chateau Marmont - West Hollywood
Samtal med Elijah (Daniel Gillies)

Fans av The Vampire Diaries är ivriga att möta Klaus - den äldsta och mest ondskefulla blodsugare, och eftersom jag kom till Mystic Falls i slutet av säsong 2 - väntan har varit och är underhållande, tack vare Daniel Gillies, som Elijah spelar. Den ursprungliga vampyr Mannen gjorde en deal med Elena i december, lovar att hålla henne säker när hon ayudea locka och döda Klaus. Vi vet inte om Elijah är en man av hans ord, men vi vet att det blir när serien återvänder med nya avsnitt, med början den 27 januari. "Föreställ dig den historiska delen av företaget som äger en te i hennes ära," retar exekutiv producent Julie Plec. Medan Elia tar all den information du söker, och vi började veta mer om hans förhållande med Klaus och varför det gick söder finns det en annan fråga som måste besvaras: Hur kommer deras närvaro påverkar Damon? "Elia av sjukdomen kan Damon i ett hjärtslag, men det är typ som Damon ville vara. Det är killen som trodde Damon var i säsong 1, säger Ian Vissa

rhalder. "Vi sköt en scen där jag ser Elias rumpa sparkar en viktig person, och mitt i denna scen, fann jag mig nickar, ja. Liksom, wow. Det finns en viss respekt som jag tycker Damon har. Och jag älskar att ha någon som utgör ett sådant hot, men vissa tillbehör lador. "

Gillies nästan inte valdes för rollen. Efter hans audition, berättade producenterna honom de letade efter någon äldre. Men sedan ett par veckor senare fick hans manager ett samtal som kunde gå yngre, trots allt, och om de gjorde, kan det vara din man. Enligt Plec, visste hon och Kevin Williamson alltid att karaktären har en karriär högt på dagordningen, men det fanns en utrymningslucka om du fungerade inte. Inget behov av att använda den. "Karaktären är förmodligen där för att dö, och ändå varje gång vi börjar prata om som stör oss, säger Plec. "Vi visste att vi skulle till våren en överraskning s att han inte blev dödad i slutet av sin första episod, men ju mer du älskar, är svårare att se hur ett original kan dö för evigt." Här tar Gillies oss inne i karaktär, avslöjar hur han var inspirerad av Kelsey Grammer och skulle vilja tolka hans nemesis (Ian McShane!). För mer information om vad som komma skall när han återvänder Vampire Diaries för den andra halvan av säsong 2, innehåller det nya numret av Entertainment Weekly om stöd fredag.

Entertainment Weekly: Allt jag visste om Elia när han provspelade var en vampyr, äldre och mycket farlig. Vad ta med till karaktär?
Daniel Gillies: Jag vill inte låta som en amerikan. Jag minns att jag tänkte, jag vet att den här mannen har bott i USA för ett par hundra år, men det är troligt att någon som reser till Europa ofta, förmodligen pratar om 10 eller 12 språk, däribland några utdöda språk. Jag ville att det skulle låta lite som Kelsey Grammer [skratt], om det har någon betydelse. Jag ville att det skulle låta som gamla pengar i USA, eftersom jag tyckte det gav en vikt och, vågar jag säga, värdighet deras karaktär, utan att vara alltför arrogant, eller för borgerlig. Jag trodde det skulle vara farligt att vara smartare än det var. Jag ser inte det som ett ansikte, båge typ, mustasch, alltid vända. Jag tror det är hur vissa personer kan ha sett, och jag tror det var ett misstag. Jag har alltid gillat män som faktiskt gör mycket mer fruktansvärd, men en väldig massa skador. Det är mycket billigare än de flesta. Jag gillar tanken att ekonomin var i rörelse, ord, handling, allt.

Och ändå, han vet hur man gör en entré.
Om detta var en västerländsk, skulle han vara mannen i svart cowboy kostym med en enorm 40-gallon hatt, in i rummet. Alltid dödande. Varje vecka läser jag [manuset], och jag tror jag är haj. Varje vecka, tror jag, mannen, jag måste göra allt cool. Tro mig, jag har gjort roller som underlåter att göra allt cool. Jag ska ut till barer, och människor kommer att sluta, särskilt flickor, jag antar - och jag är en gift man [hans fru är hon är allt som Rachael Leigh Cook], så detta är inte alls lockande för mig - och det är som, "Du är så hemskt. Hur är det? "Det är Kevin och Julie skapande. Jag försöker inte falsk ödmjukhet här, jag tycker verkligen att [det som] Jag har turen att delta i något som de skapade, och bara ur vägen av det. Det är lustigt, folk får alldeles för mycket beröm för saker som andra gör, speciellt Kevin och Julie och direktören för fotografering.

Så människor kommer till dig och inte korsa gatan för att komma bort från dig.
Jag ska ge mig en hel del: det gav mig en känsla för humor. Jag gjorde honom bara en skurk, och jag tror att författarna har agerat i enlighet med detta eftersom jag njuta av det också. Jag gav denna förbryllad patos ... Jag tyckte det var roligt. Som har levt med ett par århundraden, måste man ha ett sinne för humor. Du vet vad jag menar? Jag tror att minst en måste hitta människans villkor, eller helt enkelt klassmedvetna, kul. Hans syn på döden skall vara så intressant. Jag alltid föreställa mig, och han har aldrig riktigt upplevt det aldrig har försvunnit från planeten, skulle det kännas konstigt att se att det är så flyktigt. Det måste finnas en känsla av avund från honom efter ett tag, i vissa avseenden, men självklart vill stanna.

Jag har förstått att integreras mer i staden, inte bara poppar att se Elena.
Det var roligt. Han är verkligen försöker att konsolidera, och på sätt och vis, är inrättandet av en sådan falang runt med Damon Elena och Stefan. Det blir liksom nästan militär strateg. Jag känner det som om, till skillnad från mig, har tålamod en gud. Jag känner att jag måste vänta 100 år för att kunna hämnas på något, lite av det. Jag vet vad jag tror att hans inställning till dessa saker Historical Society. Jag tycker att det är mycket lärt. Jag tror att det har en mycket bred kunskap om området. Definitivt inte avslöja exakt hur senare. Men det är mycket möjligt att din hjärna är uttråkad i denna roll, men vad bränslen honom är hans önskan att locka Klaus.

Är du fortfarande i mörker om det verkliga motiv Elias?
Jag ska vara ärlig, jag vet inte. De håller oss i mörkret och från en episod till en annan. Men du kan inte riktigt spela en karaktär om inte minst göra en gissning. Jag var som, titta, jag fatta några beslut, och om jag har fel i vägen, så jag får vara fel. Men om jag börjar att fatta beslut, då är det bara kommer att bli denna enhet gel. Du kommer inte ha någon själ. Jag vill hellre ha fel, men äger min fel adress.

Och du tror att din ursprungliga uppskattningen fortfarande är korrekt?
Jag, faktiskt. Jag är inte långt borta.

Fans har varit högljudd erbjuda förslag på vad de tycker bör spela Klaus. Är det någon som skulle vilja se rösterna?
Jag tror inte jag ska gå den riktning jag vill vara. Jag tycker att det borde vara högre. Folk tror verkligen Åh, de kommer gå med en ung pojke, eftersom det är CW, och typ för alla världens unga och sexiga, utom kanske mig. [Skratt] Men det är sant, är oftast vackra unga människor, som också är stora aktörer, smart. Men jag lutar personligen mot någon väldigt, väldigt stark, och jag tror att det skulle vara intressant att se någon för ett par år. Jag tror inte att någon i en viss ålder och en liten cragginess ömsesidigt uteslutande också någon sexig och, naturligtvis. Men jag tror att de kommer att gå yngre. Jag kommer aldrig gå med någon över 40. Men jag skulle älska om det var Julian Sands. Jag tror att det vore fruktansvärt. Jag skulle älska, naturligtvis, Rutger Hauer.

Min dröm är gjutna Idris Elba.
[Gillies kommer att titta på din dator.] Toppen, den här killen. Gud, jag älskar det. Den här mannen är inte ens gamla. Det är mycket mycket stilig. Det skulle vara perfekt ... Om du kan spela alla i hela världen för Klaus, skulle jag säga att Jonathan Rhys Meyers i termer av ungdomar. När det gäller en gammal, ingen i världen - Gene Hackman. [Skrattar] Jag säger f-ning gå för det. Gör honom som en motherf-er, vet du vad jag menar. Den här mannen ska endast krossas. Styrka kan inte vara falsk. Du möter några aktörer som människor, och känner mycket stark, och börja agera, och dess styrka är borta. Du träffar andra barn, som är som, den här killen är liten och oberoende, och sedan börjar se en scen med honom, och du är som, i F-gjorde det? Jag har sett jätte buttra killar som verkar ha suttit i fängelse, och de kommer att börja handla med dig, och det finns ingenting. Du är som, den här killen är en fitta. Han fejkar det eller driver den kraft du har. De killar som är riktigt stark, tryck inte. De vet bara de är. Den som är vald, jag hoppas bara det känns verkligen som djävulen bara komma in Har du sett Sexy Beast? Ben Kingsley är den första halvan av filmen. Det är så demoniska och skrämmande det är, och du tänker, ingenting Ohmygod, jag kunde aldrig bli så hemskt. Men Ben Kingsley är i princip som Elia, och fortfarande talar om Klaus. Jag minns att jag såg filmen första tanken, ja, att F-kommer de att ta in kommer att bli läskigare än Ben Kingsley? Och sedan i går Ian McShane. Och jag vill, okej. [Skratt] Touche. Bravo ... alla Scratch. Klaus Ian McShane. Det skulle vara häftigt. Han skulle vara den mest skräckinjagande vampyr genom tiderna.

Det skulle vara bra.
Jag menar, Ian McShane. Han triumferar över alla.

Jag gillar det. Det finns en gammal skurk, som i programmet, och jag tror att det skulle dra ut Damon och Stefan.
Just det. Jag instämmer helt. [Tyvärr Williamson. "Jag tror att det skulle vara bra också, säger han," men jag tänker inte gå till den gamla för rollen. Det måste vara någon som verkligen tror det var i en relation med Katherine, eftersom det är där det började. Han förförd och förs bort. "Tja, säger vi. Men jag kunde inte Katherine, vars far fick honom att ge upp sitt barn och sedan utvisas, har haft problem med dina föräldrar?]

Elijah har träffat Jenna, som var värd för Historical Society det. Kommer de att fortsätta att samverka?
Kommer att använda lilla Jenna. Jag spelar är lite attraherad av henne. Jag tror att han tycker det är ganska söt, faktiskt. Men mer än så, tror jag han tycker att det faktum att varje gång han är runt, är Alarik och alla slag att få rädd. Jag tror Elena är attraktiv också. Jag menar, jag vet att det gör. Kanske det är bara jag. Skämtade bara. Men jag tror han njuter av resultaten av dess sevärdheter nästan mer än den mycket attraktiv. Jag tror att kommer från sexuella något som ingjuter skräck för att bara vara ute bland folk. Om någon charmig, och en annan person är rädd, det är en viss twist till det.

Elíasde Hur Damon?
Jag tror att Damon är nog lite som en väldigt ung Elijah. Jag tror Elia vet att Ellen kommer att vara säker under överinseende av Damon, men jag tror att han ser det som ett slags ofarlig - vilket förmodligen är hans galenskap. Det är som, "Ja, jag slog vampyrer som du i min dröm, och igen, jag kunde ha dödat dig flera gånger nu. Gör som jag säger. "Det är mer än människa Elia. Damon är så kaxiga längre än vad som faktiskt är kapabla att göra, som jag tror är det som gör Damon lite bedårande. Det gör det lite mänsklig. Han är som en envis liten hund eller något.

Sista frågan: Vi vet att farbror John n igen i februari. Jag skulle vara glad att se scener mellan dig och David Anders. Jag antar att vi får lite?
Det är intressant. Det finns definitivt en del saker om oss. Min ta på det är Elias kommer veta vem han är. Den här mannen vet allt. Han vet intriger av staden. Från det ögonblick han upptäckte att Ellen, jag tror att han blev galen forska exakt vad som händer. Jag menar, du gör denna "sak Historical Society." Han är ta reda på var stammarna tog, vad arv har gjort vad för vem. Jag tror att det är utrett skiten ur detta område. Inte olikt en FBI-agent. Jag slår vad om att hon har resurser och medel att ta reda på exakt vad som i historien om bilder av John också. Och igen, jag tror inte att det uppfattas som någon form av hot.


Topp 10

Här kommer era röster på topp 10, fick totalt 10 kommentarer och bara fyra olika "hetingar" :) haha

1:a plats

Robert Pattinson (Edward Cullen i Twilight filmerna) med 4 röster


2:a plats

Ian Somerhalder (Damon Salvatore i Vampire Diaries) med 3 röster


3:e plats

Paul Wesley (Stefan Salvatore i Vampire Diaries) med 2 röster


4:e plats
http://www.trueblood-online.com/wp-content/uploads/2009/06/57646299shadaliza610200994355am.jpg
Alexander Skarsgård (Eric Northman i True Blood) med 1 röst


Första bilden av Vampire Diaries Episode 2 × 13 Daddy Issues


Dålig uppdatering

Förlåt för att uppdateringen varit så himla dålig nu efter jul, men massa saker i skolan osv, men nu ska jag iallafall försöka blogga lite mer :)


Topp 10 uppdatering

Om det ska bli kul att göra en topp 10 på de hetaste vampyrerna så måste ni fortsätta o hjälpa mig med att rösta på eran favorit :)<3

Tänkte göra en topp 10 lista på de snyggaste vampyrerna just nu, men skulle behöva er hjälp. Om ni kan slänga in en kommentar om just vilken vampyr i vilken serie eller film som hellst som ni tycker är den snyggaste av dom alla, så fixar jag sedan en topp 10 lista på de som fått flest röster :)

Kom nu ihåg att det finns massa av olika filmer och serier med vampyrer i. T.ex. Vampire Diaries, Twilight, True Blood och en massa fler :)

Glöm nu inte att rösta i en kommentar så att du får med din snygging :D haha
Officiella Synopsis Episode 2 × 13 - Daddy Issues

Välja sidor Johnathan Gilbert återkomst (gäst stjärnan David Anders) till Mystic Falls är en obehaglig överraskning för Elena, Jenna och Damon. Stefan får veta att Caroline är vän med Tyler och Stefan gör det omöjligt att förstå en förvirrande Tyler och full av konflikter. Jeremy tröstar Bonnie efter hennes bekymmersamt förhållande med Jonas (gäst stjärna Randy Goodwin). När Jules (gäst stjärna Michaela McManus) hantera en gisslansituation, snart blir en våldsam konflikt.Nya PR-bilder

imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

 

 

 


Svar på kommentar

Kommentar;
I usa har serien också uppehåll nu

Svar;
Jadå jag vet har redan skrivit det ;)


Nina Dobrev har köpt sin första bostad

http://www.paroleparole.es/wp-content/uploads/2011/01/ninadobrev.jpgVid 22 år bara uppfyllt (blåste ut ljusen på söndagen), den bulgarisk-kanadensiska skådespelerskan Nina Dobrev precis köpt sin första bostad. Ett stort steg tagits i den framgångsrika serien som har placerat sitt ansikte i halva världen, The Vampire Diaries (Vampire Diaries), där hon spelar den kvinnliga huvudpersonen och hans onda antagonist.

Den unga skådespelerskan, nästan en novis när hon undertecknades för denna produktion, sa i Twitter under de senaste 18 månaderna har flyttats nio gånger (vissa av dem på grund av arbete åtaganden) och denna vecka står inför sin tionde flytta , men med en twist: Den här gången ... mitt första hem. Bokstavligen. Jag äger ett hus. Woot!

Nina Dobrev delar också med sina fans över hela världen den kanadensiska tidningen täcka huvudrollen Flare (bilden) för februarinumret.


Candice Accola i vinter upplagan 2011 med MF Magasin

imagebam.com

 

 


Massa nya bilder från det kommande avsnittet

Vampire Diaries i Sverige

Tänkte bara säga att som ni vet så har VD paus i Sverige (också), det kommer iallafall tillbaka den 18 februari, om ni inte orkar väntar så kan ni alltid kolla på det i amerikansk takt här ;)


Spoiler: Den mystiska kvinnan med Damon


Vi hade ett par spoilers från Kristin och Ausiello, talar om kyssar för Bonnie under de kommande månaderna. Dessutom har alla pratat om den nya episod stillbilder, och den mystiska kvinnan i filmen med Damon.
Så om du vill veta scrolla ner till spoilern.

Genom Ausiello:
Fråga: Vad i The Vampire Diaries? -Krista
Ausiello: Den efterlängtade kyssen med
Bonnie och Jeremy slutligen förseglas i februari / mars. Rätt samtidigt beslutar Elena att det enda sättet att rädda sin familj och vänner är offrade till Klaus (papper förblir cast).

Fråga: Kan du berätta något om hur relationen mellan Tyler och Caroline i The Vampire Diaries? -Nuria
Ausiello: Det kommer att bli ett triangeldrama. Namnet på den tredje! (Stärka ...) Matt!

Genom WWK:
Gregory: Är det sant det han sa om kyssen med Bonnie och Jeremy i The Vampire Diaries? Vad mer kommer att hända där?
Jag har sagt att för nu, det finns mycket mer än vad som är försedd med en kyss. Men ja, kyssen faktiskt kommer att hända. Vem är lycklig? Och om inte, vad är fel?! Jag tycker verkligen inte.

@ CAccolaWeb (via Twitter): Du har tidigare sagt att fans av Matt och Caroline ska inte förlora hoppet ... Är detta fortfarande är fallet nu?
Jag ser ingen anledning att ge upp hoppet nu Såvitt jag vet kommer Matt och Caroline vara i ett triangeldrama Conya vet vem (Tyler), men hittills inga tecken på att man kommer att komma som en stor vinnare. Vad jag kan säga är att det blir några smoochery. Och hellre förr än senare.

Damon och den mystiska kvinnan
En karaktär som heter Jessica, spelad av Ahna O'Reilly, 22 år gammal, är i fara när han nästan får en "pojke" som ligger på vägen.
Nu är vi kastar till "man" är Damon, och Damon verkar vara på väg att utgjuta oskyldigt blod, för första gången på länge. Självklart, jag spekulerar, men jag är ganska säker på att det är vad som händer här. Men att veta säkert, måste vi vänta till den 27 januari!


Nya stillbilder för "The Descent" (2 × 12)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


"The Vampire Diaries" med mörka årstiden

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2011/01/vampire-diaries-cast1.jpgEfter pausen du tog produktionen av "The Vampire Diaries " mobilisera deras mörka nya säsongen, nu har en Live förhandsvisning av vad dess huvudpersoner i den nya episoder.

Julie Plec, skaparen av träffen vampyrserien, före några detaljer om vad vi ser i retur av serien att den lilla skärmen, verkar det som "The Vampire Diaries " förvänta oss en dyster framtid eftersom stora förändringar kommer att upplevas Mystic Falls i andra säsongen av fiktion.

Plec meddelade att varulvar är i serien med en mer framträdande plats och når en sista kapitlet i dessa mytiska figurer, som till slut att föra historien till en riktigt läskig som kommer att förändra livet för många tecken och inte bara för bra .

Fans av "The Vampire Diaries" kan njuta av fantastiska händelser för nya avsnitt av showen som kommer att bygga vidare på hemligheter häxor och anledningen till den vackra Bonnie, som spelas av Katerina Graham, kommer att vara på historia.

Den andra säsongen kommer att baseras på den rädsla som gör att dina gamla och kraftfull vampyr i historien, kommer allt att hända i nästa del av fiktion återvänder till tv.
Ian Somerhalder ny outtake från plåtningen del 2004 av Ken Browar

 

 


Grattis Nina Dobrev i efterskott ;)

Fick en påminnelse om att Nina fyllde år igår, tänkte på det igår morse men sen vare helt bortglömt xp haha aja får ta och säga grattis nu då :)Uppdatering; Nina fyller 22 år, det var någon som undrade :D <3

Intervju med Ian Somerhalder
Nya Outtakes på Nina från plåtningen för Flare Magazine

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Hete Ian Somerhalder


Är det bara jag som har svårt att sluta se på honom? :D haha<3
Ny outtake på Ian av Collin Stark

 

 


TVD i USA

Tänkte berätta att TVD återkommer den 27 januari ifall amn följer i amerikansk takt.

Nästa avsnitt är avsnitt 12, The Descent. CWTV har postat en trailer till det avsnittet så att vi får längta liteee mer :) haha

Svar på kommentar

Kommentar;
Är det okej att jag ger ut eran blogg i min FB-grupp för att få fler som röstar i eran "topp 10"-sak?
Föressten, så undrar jag om ni tittar på VD på TV:n eller på datorn? Om ni tittar på datorn undrar jag vilken hemsida, och om man måste ladda ner något speciellt för att få det att fungera...

Svar;
Självklart är det okej att ge ut våran blogg, det är bara kul att få fler läsare :D.
Jag tittar på datorn på sidan Watch-series.com. Den fungerar bra för mig och har massa olika länkar till olika videosar så att man kan välja det som passar sin data bäst ;).

Hoppas du fick svar på det du undrade, ha en fortsatt bra lördag :)
Topp 10 uppdatering

Om det ska bli kul att göra en topp 10 på de hetaste vampyrerna så måste ni fortsätta o hjälpa mig med att rösta på eran favorit :)<3

Tänkte göra en topp 10 lista på de snyggaste vampyrerna just nu, men skulle behöva er hjälp. Om ni kan slänga in en kommentar om just vilken vampyr i vilken serie eller film som hellst som ni tycker är den snyggaste av dom alla, så fixar jag sedan en topp 10 lista på de som fått flest röster :)

Kom nu ihåg att det finns massa av olika filmer och serier med vampyrer i. T.ex. Vampire Diaries, Twilight, True Blood och en massa fler :)

Glöm nu inte att rösta i en kommentar så att du får med din snygging :D haha
Ian Affischer UHQ Kampanjer

 


Damon Grey spelar nästan Stefan Salvatore


Igår kväll, under en runda Twitter, en av skaparna av "The Vampire Diaries ", hittade Julie Plec denna nya (för mig åtminstone) Gossip: den som utövar "Friday Night Lights" skulle Grå Damon har provspelade för rollen Stefan Salvatore.
Nu uppenbarligen gick roll att Paul Wesley, men bara en titt dessa två pojkar, från sida till sida, visar Julie och Kevin Williamson hade en mycket specifik typ i åtanke när gjutning karaktär.
Däremot har Gray stanna inte borta för alltid och betar med en roll i den tredje säsongen av "True Blood " HBO comoKitch Maynard, gymnasiet idrottsman som använder V till FÖRKOMPRIMERA prestanda och splittras rekordet av Jason Stackhouse .


Damon och Elena från det kommande avsnittet

 

 


Svar på kommentar

Såg tyvärr inte denna kommentar förän nu men här kommer svaret + lite till bilder :)

Kommentar;
Hejsan! Jag älskar eran blogg och det skulle vara jättesnällt om ni tog reda på vem killen på bilden är! Kram Madde
Nina skiing with her brother :) - nina-dobrev photo


Svar;
På denna bild är det Nina & hennes bror. :)


Här kmr lite fler bilder från Ninas semester ;)
Nina skiing :) - nina-dobrev photo

Nina Dobrev - nina-dobrev photo


Topp 10

Tänkte göra en topp 10 lista på de snyggaste vampyrerna just nu, men skulle behöva er hjälp. Om ni kan slänga in en kommentar om just vilken vampyr i vilken serie eller film som hellst som ni tycker är den snyggaste av dom alla, så fixar jag sedan en topp 10 lista på de som fått flest röster :)

Kom nu ihåg att det finns massa av olika filmer och serier med vampyrer i. T.ex. Vampire Diaries, Twilight, True Blood och en massa fler :)

Glöm nu inte att rösta i en kommentar så att du får med din snygging :D haha

http://pocketdream.blogg.se/images/2009/vampyrhona_26127280.jpg


2010 – Nylon Photoshoot Outtakes- Sara Canning , Michael Trevino & Candice Accola

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 


Torrey DeVitto & Paul Wesley: Fans av Lakers

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Nya och gamla outtakes med Nina D av Jake Bailey

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Mer av GQ Tyskland med Paul & Ian

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Paul Wesley Photoshoot WWD av Rodolfo Martinez

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


RSS 2.0