Personliga bilder

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Vampire Diaries-serien skulle ha en "Companion"

Det verkar som hjärnan i The Vampire Diaries, är Kevin Williamson mycket mer upptagen, och det är goda nyheter för fans. Enligt mina källor CW är att utveckla en "kompis" i serien The Vampire Diaries, och Williamson själv valdes som escritor.En stund här projektet är i sin tidiga utvecklingsskeden, men detta är vad kan avslöja:Enligt experter är det nya Williamson projektet en timme drama om en grupp forskare undersöka Paranomal händelser. Det är okänt vid denna tid om någon av karaktärerna korset TVD till den nya serien, och detaljer har ännu inte beslutat, är dock osannolikt, eftersom detta projekt escompañero närvarande betraktas som en separat enhet. Det är inte heller troligt att piloten sändes som en episod av DVT.Detta pilotprojekt skulle ses över av CW för den kommande säsongen 2011-12. Alla samtal är i mycket förstadier säger dock en insider mig att den verkställande producenten Julie Plec också engagerad i detta projekt. Vad betyder allt detta lägga till upp till? Potentialen för en annan starkt beroendeframkallande TV-serier. Julen kan komma tidigt att TVD fans

 

 


Ian Somerhalder

Las Vegas har en särskild innebörd för stjärnan i Vampire Diaries: Det var här när han fick veta att han skulle audition i Los Angeles nästa morgon för rollen som den blodigel serien dålig kille, Damon Salvatore. "Min syster, bror, bror och jag har en badass [Pizzeria McClain] plats gourmet pizza nära Sun Valley, Idaho, säger Ian Somerhalder. "Så vi var i Las Vegas för denna konvention om kall pizza." Somerhalder gjorde sensation 2004 som Boone Carlyle på Lost, men hans karaktär dödades under den första säsongen och en lyckad audition för HBO True Blood True syrade honom roller i de odöda.
Men jag hade en känsla (i ådrorna?) Gotiska såpopera på CW, så vi hoppade i sin bil, körde hela natten till audition (med manus sidor strödda av sin flickvän sovande i passagerarsätet) och körde pjäsen.
Hans instinkt hade rätt: Föreställningen debuterade i september 2009, en omedelbar succé. Somerhalder har ännu inte antagit en flytande diet, dock. Född och uppvuxen i paradis för gommen i sydöstra Louisiana, säger skådespelaren som Las Vegas har några saker att erbjuda i köket, och drar Nobu Hard Rock och Mandalay Bay blandning av globala kulinarisk upplevelse.
"En vän till mig öppnade Mix, och jag började gå där vid sin inbjudan, sade Somerhalder. "Det finns inget som njuter av god mat och vin med utsikt över Las Vegas från golvet 64. Det är otroligt. "
Ian favoriter
1. Seafood Gumbo (Roux inte för mörk)
2. Nybakat organiska Asiago vaktlar
jalapeño / e-vita tryffeln majsbröd
3. Vinter chile med lite choklad
Express superground
4. Okra stekt med ranch dressing
5. Vitlök Steak fyllda med vilda hjortar
(Marinerad i mjölk och olivolja) gnids in med
tryffelolja

The Vampire Diaries Cartoon

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Veckans tävling

väldigt enkelt, men gissa på nu :)



Casting The Vampire Diaries: Episode 2 × 10 Offret - James Harvey Ward och Bree Condon

Det är officiellt. The Vampire Diaries har gjutna roller Alice och Cody, som gjorde sitt första framträdande i Episode 2 × 10 offret. Bree Condon (My Generation, Samantha Who?) Och James Harvey (True Blood, NCIS: Los Angeles, 10,000 dagar) kommer till Mystic Falls. Här är fakta i sina karaktärer med spoilers:
Alice - Gorgeous doktorand, med en liten tysk brytning. Återvänder hem för att hitta Rose i sin lägenhet. När Alice ser Elena förväxlas med Katherine. Elena använder denna till sin fördel och frågade hur man hittar en vampyr som heter Adrian. Katherine Alice vet att hans rykte och gör vad den säger, att veta att "Katherine" är kapabel till.
Cody-vampyr 30 år. Elena försöker ta? James och Rose. När Adrienne säger den information som han vet är han dödad av henne (hon tar ditt hjärta)





Mer Outtakes av Ian Vogue

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com

x10

Är du redo för lite spoilers Vampire Diaries? CW: s heta serien återvänder denna vecka med en helt ny episod efter att ha tagit ett par veckor Libers. Episod. X10 kallas offer, och saker bara blir mer spänd som vi alla vet att Elena har bakom sig en gammal vampyr. Klaus kommer att öppna i köttet, mycket snart, och det kommer att bli en strid. Den enda frågan här är - som kommer att överleva?

Som alltid har Elena en plan för att fixa allt, och hon försöker ta hjälp av nya vänner för att orsaken till Mystic Falls, Rose. Gör dock Rose misstaget att berätta Elena Damon planer, och han vill inte göra någonting. Detta leder oss till en annan konfrontation mellan Elena och Damon. De två är alltid roligt att se när matnienen dessa verbala sammandrabbningar.

Den här veckan kommer det att finnas en plan för att lansera det verkar. Damon även mot, Bonnie hjälp när hon närmar Luka, nya häxa i stan, men planen går fel. Från vad lite vi vet om honom, planen äventyrar Stefan. De har släppt tre nya klipp från denna episod.
Vampire Diaries är definitivt en av de största serien hos CW.

 

 


Äldre outtakes med Nina Dobrev av Kenneth Willardt

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Video: E! Nyheter Intervjuer: Candice Accola & Michael Trevino


Vinnare av tävlingen!

Vinnaren av förra veckans tävling blwv denna tjej eller tjejer (bloggen)

Zap2it med Candice & Michael



Paul Wesley att visas på Rachael Ray December Visa 2

Paul Wesley visas på Rachael Ray Show torsdag, 2 december (i USA). Antar att det visas i Sverige någon dag efter det på¨någon kanal, kommentera gärna ifall ni vet något mer så att andra kan få veta också :)



Kat Graham Hjälper Feed Hemlösa på Los Angeles Mission

Tack vare Vampire Diaries Källa för huvuden upp på den här händelsen. Igår Kat Graham spenderade sin Thanksgiving som deltar i den 6: e årliga Thanksgiving måltid för de hemlösa på Los Angeles Mission värd Kirk & Anne Douglas. Här är ett bra skott av Kat och Kirk ... älskar uttrycket i hennes ansikte! Helt underbar människa hon är.







Angående tävlingen

Fixar vinnaren av tävlingen och ny ävling imorgon, har inte min data! hoppas det går bra :)


Följ gärna

Följ denna blogg med bloglovin


Ian Somerhalder Samtalen till Extra på The Grove

Ian Somerhalder tycker TVD vamps lätt skulle vinna i en Twilight / Vampire Diaries kamp. Kolla här när han talar till Extra's Lauren Sanchez på The Grove i LA. Tack till @ jenelle571 för huvuden upp!




Nina Dobrev Inofficiell Översättare - Toronto Sun

Här är en bra artikel / intervju med Nina Dobrev från Toronto sön Nina diskuterar hennes många roller (Elena, 1864 Katherine, Modern Day Katherine, och 1490 Katerina) och hur hon och hennes mor arbetade på den bulgariska dialog för "Katerina".

Candice Accola samtal "Caroline och Tyler" med LA Times Showtracker

Vlada Gelman (@ stayingin) hade en chans att chatta med Candice Accola i detta stycke från Los Angeles Times Showtracker om Caroline och Tyler förhållande och om det kommer att bli "något mer".

Det finns antydningar om att Tyler och Caroline vänskap är något mer. Kommer vi att se dem utvecklas en romans?


En massa bra romanser kan växa från vänskap. Naturligtvis finns det definitivt en möjlighet till det. Huruvida det kommer att hända, vet jag inte. Vi är inte så mycket längre inför publik. Så jag vet faktiskt inte. Jag vet att ... Caroline är den enda som vet vad Tylers gått igenom, så att vänskap inte bara kommer att försvinna. Det är något där. Oavsett om det blir en romantisk relation eller om det blir en riktigt vacker stödsystem för varandra, vem vet. Fläktarna kommer bara att hänga med och titta.

Romantik eller vänskap-vis, tror du att de är dömda på ett sätt eftersom vampyrer och varulvar är historiskt fiender?

Det definitivt har fått en Romeo och Julia kvalitet till den, tanken på dem blir romantiskt. Vem vet? Det slutade inte bra med Romeo och Julia. [Skrattar] Förhoppningsvis skulle det inte vara samma resultat för Caroline och Tyler. Jag vet inte. Verkligen, just nu, den mest framträdande sak på gång mellan dem båda är att hitta en säker plats för Tyler att omvandla. Det är verkligen om sin förvandling just nu. Det handlar inte om något annat, vilket jag tycker är en sådan underbar sak eftersom, för Caroline, all inblandning med en medlem av det motsatta könet var omedelbart sexuella hela första säsongen. Det var omedelbart som krossa-värdig. Det var inte precis som en vänskap. Jag tror att det är bara en härlig sätt att visa att hon som en karaktär har vuxit inom den andra säsongen. Det är mer än bara om en pojke jag genast ha en crush på. Det är en vänskap. Det är något lite mer omfattande.


Vampire Diaries Spoilers - TV Guide Mega Buzz

SPOILERS!!


Adam: Klaus är Comin 'till stan.
Den ofta nämnda medlem i Original beskrivs som vacker, charmerande, och 1.000 år gamla. Vi känner en Klaus-Damon snark-off kommer. Klaus "omedelbara planer kommer att innebära Alarik, som Klaus kommer att tvinga att arbeta för honom när han kidnappar och fastar på Jenna.


Candice Accola & Michael Trevino Chatta med Zap2It


Zap2It s Carina Mackenzie postat en trevlig fest för oss igår!
Candice Accola och Michael Trevino är i LA gör sina rundor och stannade till för att chatta med Carina om Caroline och Tylers nya vänskap och en kommande triangel bildas mellan Matt och två av dem.


"Nu har vi denna triangel," Trevino förklarar. "Tyler och vad han går igenom, och vad han kommer att gå igenom, och Caroline och Matt. Så för ett par avsnitt jag tror att det kommer att bli denna trio, denna dynamiska av ifrågasättande och undrar. "

Matt är fortfarande aningslös om vampyrer och varulvar, men han börjar vara medveten om att hans vänner lämnar honom ur loopen. "Du kommer att se Matt undersöka vissa saker," säger Trevino.



Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7




Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7




Lista "Must See" (bör se) EW





Paul Wesley: Nya Magazine outtakes för Daman

 

 

 

 


Paul Wesley på Madison Square Garden (Knicks vs Bobcats)

 

 

 


Den nya karaktärer som kommer till Mystic Falls

Episod 10: The Sacrifice
* Alice: doktorand på universitetet söt, med en lätt tysk brytning. Återvänder hem för att hitta Rose i sin lägenhet. Alice när hon ser Elena förväxlas med Katherine. Elena använder denna till sin fördel och frågade hur man hittar en vampyr som heter Adrian. Alice Katherine känd för sitt rykte och gör vad den säger, att veta att "Katherine" är kapabel till.

* Adrian: boklärd vampyr, ser farlig. Fruktad av andra vampyrer.

* Cody: vampyr 30 år. Elena försöker ta? James och Rose. När Adrienne säger den information som han vet är han dödad av henne (hon bryter sitt hjärta)

Episod 11: The Light of the Moon
* Julie: 25, garvade och sexig, Surfer Girl med en hjärna. Kommer till stan ställa frågor om försvinnandet av Mason Lockwood, och slutar upp att gå hand i hand med Damon Salvatore, och förvånansvärt håller sin mark. vet vad vampyrer är, möjligen, en varulv och (illamående och hosta på parkeringen medan chugging en flaska vatten-Stormhatt?) återkommande gästroll.

Episode 12:
* Jessica: flicka på 22 år. Kör på vägen när han nästan träffar en man på vägen. Hon springer se till att det är okej, jag var rädd och jag kan inte se hans ansikte. Efter Guy drar ut en flaska, där det konstateras att det är full. Hon blir smart och börjar återgå till sin bil. Guy vampyrer och tvingar inte att flytta. Sedan börjar prata högt för sig själv, undrar om han skulle döda henne eller inte. Hon ber honom att inte. Han säger, "jag har, och sliter halsen.

Episode 13:
* Angel O'Connel: 30 år gamla nyheter reporter, rapportering om "förödelse som drabbade staden vid middagen sponsras av skolans spår i natt." Damon går och stöter på henne. Hon övertalas att göra en ljud Damon Day festen på dollarn för en dollar, är mycket flörtig med honom.

Episode 16?:
* Amy: sexig, Fangbang 20s vampyr groupie kommer hem till sin lägenhet för att hitta Klaus på soffan. Datum / sov med Klaus tidigare. Klaus berättar varför det finns där är för att han har pratat om honom. Amy försöker förneka det, men Klaus sa att han såg i baren innan natten, pratar med Damon Salvatore honom. Han rör sig mot henne, hon går bort, vädjar för sitt liv. Han biter på halsen och dödade henne.
* Klaus: Klaus sen-20 s till mitten av 30 sekunder? Han är stilig, charmig, intelligent, med en vass humor. Det är den enda person som kan övervinna Damon Damon. Detta eftersom det har en tusen år i honom. Klaus är en av de ursprungliga. Möjligen den äldsta. Men man vet aldrig eftersom han håller med tiden. Amy spenderade döda älskare. Han går till Mystic Grill och sitter bredvid Alarik. Han frågar en tjänst, och berättar Alarik vem han är. Alarik säger att det inte kan tvingas fram. Klaus säger att han är rätt så påverkar det ursprungliga verbena. Han berättar sedan Alarik om att möta en vacker kvinna, blond eftermiddagen. Hon studerade för sina herrar i psykologi. Hennes namn var Jenna. Alarik stiger, men Klaus stoppar honom och sade att han har inte gjort någonting med det, men ... förutom slita bitar av hennes hals och lade den i bagageutrymmet i sin bil där hon är nu att förblöda. Då, säger: "Så det är fördel.".



Den officiella webbplatsen för Stiftelsen för Ian Somerhalder




Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7




Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7




En till bild på Kat och hennes hund Izzy

kat-graham-and-her-dog-izzy.jpg

 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7




Anående tävlingen

Det verkar som om veckans tävling var lite för svår så här får ni en ledtråd (denna vecka kör jag den som svarar rätt först eftersom jag ger ledtrådar :p) Om ingen kan svaret tills imorgon så kommer jag ge er ännu en ledtråd.


Ledtråd 1; Hon har varit med i sju avsnitt av Vampire Diaries i säsong 1.


Länk till Tävlingen


Katerina Graham blir romantisk Guidry Cottrell

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Avsnitt 2×11 – By the Light of the Moon - Stills

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7




Casting Call: The Vampire Diaries Klaus Sök

Vår serie söker en skådespelare som kan spela som ser ut att vara skurken i detta Säsong malerrimo. Ja, Klaus, Klaus samma böcker: P en av de första och äldsta kraftfull vampyr i historien: att) Och hur beskriva det i Casting Call? Så här lämnar jag:
Elias verkar inte förvånad över att Katherine inte var i graven. Har du varit förföljt Katherine Klaus under det senaste århundradet och ett halvt, som har förföljt Katherine Stefan?
Vi har känt historien om Katherine. Hur spektakulära är att Klaus?
Vem kommer att kunna försöka stoppa Klaus?


Klaus: Mellan 20 och 30. Handsome, charmig, intelligent och skarp humor. Det är den enda person som kan få den riktiga Damon, och det är tusentals år äldre än honom. Klaus är en av de ursprungliga. Möjligen de äldsta, om inte du kommer notera eftersom det är gjuten till idag.

Vem är Klaus i böckerna?

Tack vare den fantastiska översättning av Sandra och en vampyr-Diaries.net artikeln vet vi att i en intervju med Entertainment Weekly, sade Julie Plec oss detta:

Med Klaus kommer att hända som i den första säsongen med Katherine, alltid höra den typiska frågan när visas det? Vi kommer lära oss mycket om honom och se rädslan för att människor som går runt. Det är så roligt som han hette i avsnittet [När Rose sa att det ursprungliga, äldre vampyrer kommer att gå för Elena, och allt de gör för honom, Klaus]. Vi tänkte att fans av böckerna skulle gå galet när de hörde namnet, och resten av världen skulle tro, "Uh ... Okej. Vem är det? "[Skratt] Men det är en av dessa stunder som du gillar, eftersom jag vet att miljontals fans av böckerna kommer att bli så upphetsad det är värt."
Och han hade rätt! I böckerna är Klaus faktiskt som gjorde Katherine och, för att hålla läsarna hooked på serien har förändrats. I serien, Katherine blir, efter knep Rose att ge blod. Hans historia är mycket annorlunda nu Klaus. I böckerna är Klaus lång, nordisk utseende, stark, karismatisk, och mycket skrämmande. Hänvisningar görs till Roms fall, och sa också att han var i det trojanska kriget, så det är ganska gammal.
Varför vi gillar Klaus?
Eftersom det står upp till Salvatore flera gånger, och utan. Även Damon - Damon! - Klaus medgav att bekämpa innebär att förlora. Också Klaus Damon lyfter fram det bästa, och det är inte längre skurken i staden.
Även om serien är ta sig friheter att ändra historieböckerna, är vi angelägna om att se ankomsten av Klaus till Mystic Falls.
Varför ska vi vara nervös om du inte har läst böckerna?
För Katherine är förmodligen den bästa TV-skurken sedan ... umm, inte ens komma ihåg den sista TV skurken väckte sådan upphetsning. TV Heroine Lucia sa en gång att om Katherine var en skurk i en James Bond-film, skulle det vara död, och att uppfylla sina löften och hot. Det har också många planer att en dag det kommer att sluta bokstäverna i alfabetet. Det räcker inte att säga att Klaus - som en av våra Twitter anhängare säger - Chuck Norris är universum av TVD ("Du ser inte Klaus, finner han dig.") Därför tror vi direkt att Katherine är rädd. Hans grymhet skulle se ut som en liten flicka Katherine, sedan en tid har visat ett anbud sida, men Klaus inte, han har att utplåna allt i sikte.
Vår huvudsakliga frågor:
Är Klaus verkligen intresserad i att bryta förbannelsen av solen och månen?
Hittills vet vi att insatserna inte dödar det ursprungliga. Men vi vet om de påverkas av festivalen och varulvar bett. Kort sagt, vad vapen behövs för att döda en ursprunglig?
Hur annorlunda kommer Klaus, Elias? Vilka befogenheter har det att Klaus Elia även ge till honom?
Elias verkar inte förvånad över att Katherine inte var i graven. Har du varit förföljt Katherine Klaus under det senaste århundradet och ett halvt, som har förföljt Katherine Stefan?
Vi har känt historien om Katherine. Hur spektakulära är att Klaus?
Vem kommer att kunna försöka stoppa Klaus?


Vår serie söker en skådespelare som kan spela som ser ut att vara skurken i detta Säsong malerrimo. Ja, Klaus, Klaus samma böcker: P en av de första och äldsta kraftfull vampyr i historien: att) Och hur beskriva det i Casting Call? Så här lämnar jag:
Elias verkar inte förvånad över att Katherine inte var i graven. Har du varit förföljt Katherine Klaus under det senaste århundradet och ett halvt, som har förföljt Katherine Stefan?
Vi har känt historien om Katherine. Hur spektakulära är att Klaus?
Vem kommer att kunna försöka stoppa Klaus?

Paul Wesley "Elling" Broadway Opening Night - After Party

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7




Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7



Ny tävling - tävling 7


kan ni se vem detta är?


Vinnaren av tävlingen!

Vinnaren av den senaste tävlingen blev en tjej som heter Victoria. on gissade rätt på att det va Michael Trevino som spelar Tyler Lokwood. Grattis, här är hennes blogg :)





Paul Wesley deltar i evenemanget W Happenings presenterar snurrar i W Symmetry

imagebam.com imagebam.com

 

 


Katerina Graham deltar Us Weekly's Hot Hollywood

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6




Paul Wesley talar om säsong 2 av "Vampire Diaries" - PopWrap

 

Paul Wesley habla de la temporada 2 de 'Vampire Diaries' - PopWrap - Watch more Videos at Vodpod.



Ian Somerhalder - Bakom kulisserna video från Shooting People Magazine




Avsnitt 2x11 - By the Light of the Moon


CW har släppt synopsis för avsnitt 2 × 11.

Tyler står inför sin första förvandling - När vi närmar oss fullmåne, Caroline (Candice Accola) hjälper Tyler (Michael Trevino) förbereda sig för den omvandling som är oförmögen att stoppa honom. Medan Stefan (Paul Wesley) och Katherine (Nina Dobrev) spelar spel med varandra, Damon (Ian Somerhalder) och Alarik (Matt Davis) misstänksamma när en främling vid namn Jules (gäst stjärna Michaela McManus) visas i Mystic Falls , sökande efter sin försvunna vän, Mason. Elena (Dobrev) är frustrerad porlo långt som Jeremy (Steven R. McQueen) och hans vänner har kommit för att hålla henne säker. Bonnie (Katerina Graham) och Luca (gäst stjärna James Bryton) arbetar tillsammans i en besvärjelse, men ändå behålla hemligheter för varandra. Slutligen gör Elia (gäst stjärnan Daniel Gillies) en oväntad utseende med ett erbjudande som kan förändra allt. Sara Inläggning och Roering Zach är också förgrundsgestalter. Elizabeth Allen regisserade episoden skriven av Mike Daniels (# 201)



Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6




Första bilden av avsnittet “By the Light of the Moon”

Tack till Michael Ausiello har den första bilden av Michaela McManus Mystic Falls som kommer att visas i december 9 episod “By the Light of the Moon”.

 

Den anda av Mason Lockwood kommer att vara en tid i The Vampire Diaries acomienzos december när skådespelerska från Law & Order: SVU's Michaela McManus visas letar efter sin försvunna vän. I denna exklusiva första bilden, Damon och Alarik utvärdera förhållandet mellan den nya tjejen, Jules, med Mason.



Extra TV- People’s Sexiest Guys





Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6




Nina Dobrev Lopez bekännelse i kvällens: "Jag vill bli en vampyr"







säsong 2 start idag

NI har väll inte glömt att säsong två börjar gå på tv idag i sverige klockan 20.00 på kanal 6! Missa det inte, kan ju förmedla att det är grymt bra för er som inte sett det :)







Nina Dobrev runt i Los Angeles (15/11/1910)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6




Ian Somerhalder i "Supernatural Spectacular" - 2010 sexigaste man

 

 


Paul Wesley i "People Mag"

 

 


Steven R McQueen i Tribute till 30-årsdagen av Stevew McQueen

Under Jules Verne Festivaler deltog Steven den hyllning till 30-årsdagen av mordet på Steve McQueen 30th Anniversary Hyllning till att hållas tisdagen den 11 november. Steven var där för att ta emot hederspris för hans farfar, Steven McQueen som dog under 1980. Han uppträdde med sin far, Chad McQueen och hans familj.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Promobild på trion

 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6





Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6




Ian Somerhalder Värdar Unleashed: På Bayou Bash





Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6




Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6




Ny tävling - tävling 6


Nu kan du gissa på en ny människa denna vecka ;)



Vinnaren av tävlingen!

Vinnaren av tävlingen blev "Kajjan", självklart gissade hon rätt på Matthew Davis/Alarik Saltzman! Tyvärr hade hon ingen blogg men vi kan gratta henne ändå :)






Paul Wesley & Ian Somerhalder - GQ oktober 2010-Otaggat

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 

 


Nina Dobrev på 25: e årliga Gemini Awards Gala 2010/11/13

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 


Damon & Alarik

Damon and Alaric in Episode 2.7, "Masquerade"
Damon och Alarik i Episode 2,7, "Masquerade"

Ledsen för den låga förekomsten av Alarik em denna säsong av The Vampire Dairies? Entertainment Weekly nyligen har säkerställt att bromance Damon / Alarik bli starkare från Episode 2 × 11. Exekutiv producent Julie Plec lovar mer komedi par vänner i avsnittet som kommer luften den 9 december i USA.
Han sa att de gick igenom en svår tid letar efter något att Alarik sedan, efter berättelsen om Isobel avslutades förra säsongen. "Handlingen var stannade ett ögonblick och det tog oss ganska göra det igen i ett nytt avsnitt," Lyckligtvis har vi möjlighet att hitta något att visa det, eftersom jag tycker det är häftigt.



People's Choice Awards

Glöm inte att rösta på dina favoriter i People´s Choice Awards där bland annat TVD finns med och skådisarna. Även Twilight skådisarna och filmen Eclipse är nominerade. (Klicka på bilden under för att komma dit)



Två videos

Slänger in två videos en på Nina och en på Katerina där dom båda sjunger, dom är verkligen riktigt bra på det, eller vad tycker ni? :)









Upd; blev fel sist, men en som kommenterade så här är rätt ;)




Kat visar vad som finns i hennes väska (dvs smink)




Matthew sjunger

HAHA se vad man kan hitta på Youtube! Matthew Davis sjunger om Ian/Damon :D hahahaha så skön och så skrattar han! haha (gör ioförsig jag också, haha se vem som inte kan hålla sig för skratt!? :O :D haha)




Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6




Katerina Graham Genlux Magazine Höst 2010

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Dagens bild

Bild från avsnittet "Katerina", så söt :) (a)

 

 


Avsnitt 2 × 10 -The Sacrifice -2 nya klipp








Avsnitt 2×10 “The Sacrifice”- Spoilers

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/11/0138272460.jpgJEREMY GÖRA ett farligt fel - Elena bestämmer sig för att ta saken i egna händer och erbjuder ett lockande incitament att Rose för deras hjälp. När saker och ting tar en oväntad vändning, dock krav Rose Damon för plan för att hantera att Elena har inletts. Det vårdslösa försöken att hjälpa Bonnie, försöker Jeremy återvinna "månstenen" som sätter honom i ett farligt läge att sätta sitt liv och krafter Stefan. Luka Bonnie och skaka deras förhållande. Tyler visar Caroline Lockwood Winery, som gör en upptäckt som lämnar både skräckslagen.



Avsnitt 2 × 10-The Sacrifice-Stills och utökade promo



imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5


Tack!

Tack så jättemycket för alla de gulliga kommentarerna :D Jättekul att få sånna :)
Bara för att ni är så gulliga får ni denna snygga bild :D haha!

Tumblr_l9ztz22mmg1qa0r0ro1_500_large




Nytt PR-foto på Nina Dobrev

 

 


Nina Dobrev i Hollywood Krossa berättar om kemin mellan Elena och Damon




Movie Trailers - Movies Blog

Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5


Triangeldramat fortsätter

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/11/tvcast3big.jpg"Jag älskar dig, Elena. Och det är att jag älskar dig så jag kan inte vara självisk med dig. . . Jag förtjänar inte dig, men min bror gör. "-Damon, TVD Ep.208," Rose "
Damon är kär i Elena, men tycker inte att han förtjänar det. Men vi kunde inte undgå att märka att det inte bara var Stefan som räddade Elenas liv förra veckan. Damon, som också var hjälpte till att rädda och skydda Elena. Vilken gentleman!
Kanske Stefan och Elena är avsedda att vara tillsammans för evigt, men Damon s senaste åtgärder som verkar ganska värdig Elena. I själva verket går fria Elena Damon verbena runt och även dra nytta av det!
Vem förtjänar kärlek Elena, Stefan eller Damon?

Jättebra skrivet utav en spansk blogg, var bara tvungen att ta detta stycke.
Det är översatt av mig.

Källa;






"Jag älskar dig, Elena. Och det är att jag älskar dig så jag kan inte vara självisk med dig. . . Jag förtjänar inte dig, men min bror om. "-Damon, TVD Ep.208," Rose "
Damon är kär i Elena, och inte tycker att han förtjänar det. Men vi kunde inte undgå att märka att Damon var inte bara att Stefan och hjälpte räddade livet på Elena och förra veckan. Damon, som också var sparade thestring skydda Elena. Vilken gentleman!
Kanske Stefan och Elena är avsedda att vara tillsammans för evigt, men Damon s senaste åtgärder som verkar ganska värdig Elena. I själva verket går fria Elena Damon verbena runt och även dra nytta av det!
Vem förtjänar kärlek Elena, Stefan och Damon?

Avsnitt 2 × 09 - Katerina-WebClip


Neeh vad taskigt, stackars Jeremy (a)





Man överbord

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/11/148433_173142906031531_150872824925206_572613_3104298_n.jpg
Ian somerhalder dyker i dessa vackra australiska vatten, men han är inte ensam, Nina Dobrev gör honom även sällskap. Hur mycket bättre kan det bli? :)

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/11/75317_173143039364851_150872824925206_572614_5332514_n.jpg




Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5


Ny header

Gjorde en ny animerad header, vad tycker ni? ;)




Nya tecken Spoilers - 2 × 10 och 2 × 11


MASSA SPOILERS!

Enligt källor i episod 2.10: "Offret", Ellen och Rose har en chans att vara ett steg närmare att "Originals".
Att låtsas vara en trovärdig Katherine, Elena få information du behöver på en viss Adrienne. Även i samband med detta har vi mer information om ny karaktär som skall införas i de episoder 2,10 och 2,11, även utan officiell titel kända. Möt tre nya karaktärer ...
Nya karaktärer

Cody: Det förekommer i episod 2.10. Dess uppdrag är att driva sin chef ("Byron?) Till en kvinna (Elena, Katherine och Rose?). Adrienne kommer att möta James och Rose för att skydda den personen. Är en karaktär som inte kommer att vara länge, något som Trevor, men Cody dödas av Adrienne.

Adrienne: Vi kommer att se i avsnitt 10. Hans namn är ibland uttalas i följande avsnitt. Har beskrivits som en farlig vampyr. Ingen vågar röra. Söks med Elena och Rose i episod 2.10 och tydligen i samma episod.

Alice: Det verkar först i episod 2.10. Det är en vacker flicka med en tysk brytning. Verkar leva med en kille som heter Steven. Hon vet Ellen Rose och Steven lägenhet. Först frågar Rose Alice vad som hände med Steven, och sedan kommer och berättar Elena som söker Adrienne. Alice svarade att det är självmord och ingen vågar att kontakta henne för en sekund tror hon Elena är Katherine Pierce.

Elena bestämmer sig för att uppträda som Katherine och frågar om du vet Adrienne. Alice svarar: "Endast genom rykte. Du är anledningen till att jag ville bli. " Det verkar som om Alice utvecklats av Steven. Elena berättar Alice att kalla Steven att hitta någon som har ett samband med Adrienne. Alice vägrar att detta och skickar ett meddelande som säger att Katherine Adrienne vill titta direkt. Men vet du vad Katherine kan göra, så att du hamnar arbeta med henne. Hon ringde någon för att få till en person som uppfyller Adrienne.

Jules: Vi hade pratat innan karaktär spelas av Michaela McManus. Gör sitt första framträdande i episod 2.11. Är en ung surfare på 20 år, sexig och smart. Mystic Falls anländer för att be om försvinnandet av Mason Lockwood. Jules besök i Tyler tala om för honom att hon är en vän till Mason och du letar efter. Tyler säger: "Mason var tvungen att återvända till Florida för en stund", och hon svarar, "Problemet är att han inte har." Hon kommer att ha några konfrontation med Damon och vet redan från början att han är en vampyr. Damon hotar honom säga sluta leta efter Mason Lockwood.



Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5


Nya promo bilder på Ian Somerhalder

imagebam.com imagebam.com

 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5



Ny tävling - tävling 5


Gissa nu vem detta är ;)


Vinnaren av tävlingen!

Senaste tävlingen var det rätta svaret Steven R.Mcqueen/Jeremy Gilbert! Vinnaren bleeev Hanna N! Här är hennes blogg :)





Ian & Nina i nytt format

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 


Katherine Pierce

Kolla vad en tjej klädde ut sig till på Halloween! Coolt tycker jag, väldigt bra gjort också :). Kato_DiGio

 

 


Ian somerhalder vill "fixa det"!

http://vampirediariesonline.com/wp-content/uploads/2010/11/ian-somerhalder-fix-dat.jpg
En av de saker som Ian Somerhalder nämnde i sin intervju med aSimpleAct, var att han avser att hitta ett sätt att minska mängden av herrelösa djur i världen, med början i hans hemland, Louisiana. Tja kolla in dessa t-shirts från St Tammany Humane Society. De säljer dessa tröjor och om du vill stödja detta, köp en, och knäpp en bild på dig själv när du bär den! De planerar att sätta alla bilder i en bok att ge till Ian i julklapp. Inköp idag!


Bild från "Rose"

Måste bara påpeka en liten rolig grej! Kolla på hon som spelare Rose och sen Alice i Twilight! Samma frisyr och påminde varandra lite i övrigt också! Enligt mig iaf :D haha! Kunde typ inte sluta tänka på det igår när jag kollade på det avsnittet :P

 

http://www.twilightfan-club.com/Alice%20Cullen.jpg

Alice i Twilight

 

 


Nina Dobrev - The Seven

Spoilers för er som följer i svensk takt ;)

The Seven - MTV Shows


Fick en kommentar utav en tjej som sa att videon den över inte fungerade (fungerar i vissa webläsare) , så hon skickade en ny länk från youtube! Dock sämre kvalité.



Dagens bild

Kör en dagens animation (bara för att jag lyckades göra en egen xD haha).




Nina Dobrev är på omslaget till "Girl´s life"

 

 


Nina Dobrev med i Jimmy Fallon show




Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


*Tävling 1

*Tävling 2

* Tävling 3

*Tävling 4




Diskussion "Rose"

Ni som sett senaste avsnittet "Rose", vad tyckne ni om det? Bra eller dåligt? Själv så tycker jag att det var toppen som vanligt :D haha.

 

 



Avsnitt 2×09 – “Katerina” CW Promo






Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


*Tävling 1

*Tävling 2

* Tävling 3

*Tävling 4



Michaela McManus i The Vampire Diaries

The Vampire Diaries TV SeriesMichael Ausiello rapporterar att Michaela McManus (One Tree Hill, Law & Order: SVU) är Jules, en vän till Mason i Florida. Säg att du inte köper att detta "Men han är i Florida!" Det första avsnittet kommer luft i december (det är säkrare Ep 11 11/12) och kommer att vara en återkommande roll, så förvänta dig att se hänga i kommande avsnitt .-



















Ian Somerhalder; Omslag av American Way Magazine, November 2010


 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).



1
Länkt till tävlingarna;


*Tävling 1

*Tävling 2

* Tävling 3

*Tävling 4



Nina attackerar

imagebam.com

 

 


Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


*Tävling 1

*Tävling 2

* Tävling 3

*Tävling 4




avsnitt 2×09 “Katerina”-Stills

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Ian som Stefan Salvatore

hahaha hur skön får man bli? xD Ians utstyrsel på Halloween :)

 

 


Ian Somerhalder: BTS Cosmopolitan Photoshoot November Edition




Dagens bilder






Uppdatering om tävlingen

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).




Länkt till tävlingarna;


*Tävling 1

*Tävling 2

* Tävling 3

*Tävling 4



Ian Somerhalder: nya (och sexig) GQ Outtakes

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/10/0014.jpg

Ett par månader sedan jag publicerade denhär delen av sessionen Ian för GQ. Även dessa bilder var i HQ, var hälften av fotograferingen. Nu tack vare Source vi får se fler bilder.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 


Bilder Paul Wesley i sin Halloween kostym

imagebam.com imagebam.com

 

 

 


Fler spoilers (och foto) Katherine

http://diariosdovampiro.com/wp-content/uploads/2010/11/101031vampirediaries1.jpgTV-guiden här veckan berättar några detaljer om omvandlingen av Katherine (inklusive en bild!) Och Tyler.

Vad omvandlas Katherine Pierce (som Katerina Petrova) The Vampire Diaries aseasina i kallt blod? Nina Dobrev (Elena / Katherine) sagt att vi kommer att få reda på Episode 11 november då flashback tar oss till Bulgarien 1490.

"Vi upptäckte hur hon cconvierte en vampyr och som ledde henne att vara den person som är nu - en självisk, manisk som bara tänker på sig själv, säger Nina, som var född i Bulgarien och talar modersmål Katherine. Eftersom de är kopplade dem är en stor hemlighet och identitet i det nya hot som vi ser under samma period, och kommer att visas i den nuvarande i Mystic Falls.

"Detta skurk har tidigare anknytning till djupt bunden till legenden om vampyren säger Executive Producer Julie Plec. "Så i vår sista avsnittet före semestern [09 december], vi i slutändan kommer att förvandla den fattiga torterade Tyler Lockwood till en varulv."



RSS 2.0