Svar på kommentar

Kommentar; Då är det ju jätte länge kvar tills säsong 2 kommer visas här i sverige :( Vet någon ifall säsong 2 änns kommer börja visas det här året här i sverige? :)
Tack för en bra blogg! :D

Svar; Tror nog inte det kommer hinnas visas här i Sverige i år, kommer troligtvis även vara vinteruppehåll sen i december. Uppdaterar när jag vet mer :).
Tack själv;)
En till fråga om bloggen

Ni som säger att artiklarna är borta på bloggen, vilken webbläsare har ni/du? Kanske är det felet, svara gärna så att det kanske kan ändras :)


Tack för informationen

Fick en kommentar där en skrev att Vampire Diaries säsong 1 avsnitt 18 (Under Control) är tillbaka på tv6 på torsdagen den 14 oktober klockan 20.00 här i Sverige. Tack så mycket :) Tyvärr väldigt långt tills dess.. :(Säsong 2; ny promo Damon, Stefan & Elena

Fråga

Vad menar du som skickade en kommentar om att artiklarna är borta? menar du rubrikerna eller något annat? Isf har jag verkligen ingen aning om vad som har hänt :O :)

Svar på kommentar

Fick en kommentar där en undrade vad som hänt med bloggen. Vi har iallafall inte gjort något och här på min data ser den ut som vanligt, kanske att den hoppat lite fel i din webläsare :). Är det någon mer med det problemet så får ni gärna säga till så kan vi försöka fixa det :)
Emmy visar: Nina Dobrev och öppning med i rollistan för Glee-bilder och videoimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Natt Emmy 2010: Nina Dobrevimagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

Lika fin som vanligt :)


Paul Wesley - DAMAN - april 2010

Old news

paul wesley da man magazine 01
Han säger även i tidningen vilket hans favoritställe är, Paul delade "new york". Han älskar även att åka skidor/snowboard. Han skulle gärna åka iväg någon stans med några vänenr och hyra en stuga och åka skidor. Det skulle vara jätte kul säger han.
Men tyvärr har han inte så mycket tid över så det ända han kan åka till är New york, annars räcker inte tiden till.

 

 

 

 

 

Paul Wesley får sin sexiga på i april / maj 2010 frågan om 3. Årsjubileum Daman Magazine.

Den 27-årige Vampire Diaries snygging talade om hans favorit ställe att gå när han måste "komma bort från allt." Paul delade "jag älskar New York City, men inte när det är för kallt. När det är för kallt älskar jag att åka skidor.
Jag älskar snowboard. Jag älskar, älskar, älskar, det. Det är en av mina favorit saker att göra, jag älskar att åka skidor, hyra en stuga med några vänner och åka snowboard. Jag bara älskar det ... Om jag hade tid skulle jag resa någon annanstans. Men tyvärr har jag bara tid att åka till New York. "


Dagens bild + dagens låt


The Return avsnitt SammanfattningElena kommer hem och är förskräckt att lära sig vad som hänt med Jeremy och farbror John. Bonnie, Matt, och Damon vänta på sjukhuset med Sheriff Forbes, som är angelägen att höra om att Caroline kommer att överleva bilolycka. Elena och Damon dela ett förvirrande samtal om kvällens händelser, och Damon inser att Katherine har återvänt. Han och Stefan bestämde sig för att lära sig varför Katherine kom tillbaka och om hon utgör ett hot mot Mystic Falls. Tylers farbror, Mason, anländer för att trösta sin familjemedlemmar, som fortfarande sörjer efter borgmästare död.

Nina Dobrev

Nina Dobrev The Gift Loung- BackStage de The Emmy’s 2010

 

 

 


Bilder

Hittade lite bilder. (mest från Damon & Stefans hus, men även utanför elenas hus och Mystic grill) Coolt att åka dit :).Alla bilder förutom dom två sista är på bröderna Salvatores hus både framsida, baksida och innuti. Dom två bilderna längst ner är på Mystic Grill och den sista på Elenas hus.


Info om TVD böckerna

The Awakening

Elena Gilbert är den vackraste och populära tjejen i Robert E. Lee High School. Hon drivs av en vilja att vara bäst på allt, och tar ett intresse i en vacker ny student vid namn Stefan Salvatore, som upprepade gånger undviker henne.

Stefan räddar småningom Elena från Tyler Smallwood natten till den Homecoming Dance. Efteråt, de två gradvis obligationen, vilket leder honom att gengälda hennes känslor. När paret blir förälskad, är deras stad Fell kyrka som terroriseras av oförklarliga, skrämmande "djur attacker", med Stefan blir en misstänkt.

När Elena försöker konfrontera Stefan upptäcker hon sin fruktansvärda hemlighet. Stefan är en vampyr, född i den italienska renässansen under senare delen av femtonde århundradet. Men Stefan är inte den som har begått mord, gärningsmannen är Stefan diaboliska bror Damon Salvatore, som lever för att vålla elände på Stefan liv. De två bröderna blev vampyr av kokett tyska Lady Katherine Edin Swartzchild, som de båda älskade. Katherine skickades att bo hos Stefan och Damons familj att återhämta sig från en "sjukdom". När Stefan och Damon hade ett argument över Katherine och bad henne att välja mellan henne att hon blev upprörd och sprang. Nästa morgon klänningen hittades med en hög av aska och hennes ring under ett träd. De två bröderna hade en kamp på liv och död, där de båda dödade varandra. De vaknar dagar senare inne i graven. Anledningen till att Stefan ursprungligen undvikas Elena var för att Elena är en droppe Dead Ringer av Katherine. Av samma skäl väljer Damon också att fortsätta Elena efter henne runt i den magiska döljande av en kråka och han invaderar hennes drömmar. Trots tvång, avvisar Elena Damon's framsteg och förblir stoiskt lojal mot Stefan.

Elena avslag Angers Damon. I ett anfall av raseri, framkallar han Stefan att slåss.

I efterdyningarna försvinner Stefan. Stadsborna av Fell kyrka tror Stefan försvinnande befäster sanningen att Stefan ligger bakom attentaten. Men Elena är säker på att hon inte vet vad som verkligen hade hänt. Hon tycker att Damon är ansvarig för Stefan försvinnande, och hon vet Stefan är i allvarlig fara. När Elena är i klass allt passar ihop och hon stormar ut och går till kyrkogården.

The Struggle

Fortsätter där The Awakening slutade, konfronterar Elena Damon om Stefan försvinnande. Men när Elena står fast vid sitt avvisande av Damon romantiska förskott, vägrar Damon för att hitta Stefan. Elena måste vända sig till sina bästa vänner, Bonnie McCullough och Meredith Sulez. Bonnie, som tros ha övernaturliga förmågor, använder magi för att spåra Stefan. Flickorna upptäcker Stefan fastnar i botten av en brunn, nära döden. Efter Stefans räddning, erbjuder Elena honom sitt blod för att återhämta sig.

Även Stefans eldprov diskar staden tron att han begick fruktansvärda "djur" angrepp står Stefan fortfarande fientlighet i staden. Och som stadens monumentala årsdag, "Founder's Day" metoder, når Elena hennes bristningsgränsen.

Elena motståndare, Caroline Forbes har stulit Elena dagbok. Elena bekänner alla hennes hemligheter till sin dagbok, och dess innehåll kan läsas som bevis för att Stefan är en våldsam brottsling. Orolig Stefan psykiska välbefinnande, att Elena vänder hjälp av hennes vänner hämta dagbok. Bonnie, Meredith och Elena försöker bryta sig in i Caroline hus för att hitta den dagbok till någon framgång, och Caroline familj kommer hem för tidigt. I en galen flykt blir Elena isolerade från de två andra flickorna. Hon upptäcker Damon gömmer sig i skuggorna av Forbes huset. Damon erbjuder sig att hjälpa Elena sak - om Elena ger honom blod i gengäld. Elena vägrar.

Vampyrer kan bara in i huset hos en människa om de är inbjudna, efter det att de inbjudna kan komma och gå som de vill. För att få tillgång till Elena hem Damon influenser Elenas morbror Robert att bjuda in honom till deras hem för tacksägelse. Senare på natten Elena hör Damon bryta i. Hon vet att hon är säker på att hennes rum är i den äldre delen av huset (hälften av Elena hus brändes ner flera hundra år sedan och en annan halv byggdes på den, så på något sätt räknas som två hus och Damon bara har bjudits in till halv där Elena säng rum inte är det) Men när Damon ger henne en skrämmande ultimatum, att välja mellan Damon blödning Elena, hennes lillasyster, Margaret, Elena uppoffringar själv. Damon tvingar Elena i ett blod utbyte.

Strax efter, berättar Elena Stefan om dagböcker. Stefan berättar Elena att även om Caroline avslöjar innehållet i Elena dagbok för hela staden, på grund av sin kärlek till Elena kommer Stefan stanna och kämpa för hans oskuld. Stefan föreslår då att Elena, och de utbyta blod.

På Grundare dag, Elena och hennes vänner gör sitt bästa för att stjäla Elena dagbok, men deras försök är meningslösa. Men när Caroline försöker läsa dagboken, är det upptäcks att dagböckerna har kopplats - Caroline har tolkat sin egen dagbok. Damon hade stulit tillbaka Elena's.

Damon accepterar smugly Elena tack, men hans tillfredsställelse snabbt förvandlas till ilska när han hör om Elena engagemang. Elenas faster och farbror är också mindre än glada. Frustrerade över sina reaktioner, Elena stormar ut, låna sin väns bil.

Elena kör argt till Stefan residens. Men när hon äntligen kommer dit, är Stefan inte hem, och det är något egendomligt händer med vädret. Elena tycker Damon s befogenheter kan vara ansvarig. Men det finns något illvilliga om vädret. Den är ond och brutal, och den vill Elena död ... Hon känner det är något som lurar i mörkret. Hon hoppar in i bilen och försöker ta sig över rinnande vatten, eftersom hon tror att detta kommer att hålla henne säker. Bron sedan raster och hon driver i vattnet. Hon drunknar då i bilen.

Stefan, Bonnie och Meredith hitta henne död i floden. Stefan ligger henne under ett pilträd och lämnar för att hitta Damon, tro att han gjorde det. Elena vaknar sedan upp som en vampyr som hon drack nog av Stefans och Damons blod att börja förändringen.

 

The Fury

Boken börjar med just valt "Elena titta Damon och Stefan engagerad i en kamp på liv och död. Ursprungligen hon inte känner igen bröder på grund av hennes konfusion, som nyligen dött och uppstått som en vampyr, men snart ett flimmer av minne får henne att inse den hon älskar är skadad och behöver hennes hjälp.

Läsaren leds att tro att hon hänvisar till Stefan, som hon har haft en passionerad relation med under hela de två första volymerna, utan istället Elena attackerar honom, och fullt har för avsikt att döda honom för ont Damon. Stefan, på erkännande Elena, inte slå tillbaka och låter henne klumpigt och brutalt bita honom. Damon kommandon så småningom att hon ska sluta och tar henne på jakt efter blod. Stefan ingriper, orolig för uppmärksamheten mer döda kroppar kan ge, men han inser att Elena måste dricka blod för att fullborda sin omvandling till en vampyr, annars kommer hon att dö. Stefan förklarar för Matt vad som hänt med Elena och övertalar honom att låta henne foder från honom så hon kommer att slutföra övergången.

Efteråt Damon gömmer henne i Alarik Saltzman s vinden och när hon har vilat, börjar hennes förvirring att lyfta. Elena är djupt upprörd över det sätt som hon attackerade Stefan och smyger ut ur Alarik hus, overhearing ett samtal om hennes sätt som anger nya historielärare är mer än han verkar. Även vandring, försöka bearbeta all ny information, snubblar Elena på hennes egen minneshögtid. Den stora nöd hon tycker ser detta drar både Stefan och Damon till henne. Stefan är lättad när Elena minns deras kärlek och Damon är rasande, men de tre distraheras av den märkliga beteende en stor förpackning med städerna sällskapshundar. Hundarna är alla sitter, som om väntar på ett kommando, tills ägaren av en av hundarna försöker närma henne, vänder förpackningen plötsligt på honom och han är bara räddas av Stefan intervention.

Mer konstiga händelser leder de tre vampyrer, med hjälp av Bonnie, Meredith, Matt och Alarik, att dra slutsatsen att samma effekt som tvingade Elena bort av bron fortfarande förfölja staden och är särskilt inriktat på Elenas kära. Det visar sig att Katherine, förfalskat vampyr som vände Damon och Stefan, hennes egen död 500 år tidigare i ett fåfängt försök att få bröderna närmare så att de kunde vara hennes eviga följeslagare. Hennes plan misslyckades, och bröderna, hatar varandra mer än någonsin, dödade varandra och, som de båda hade förtärts Katherine blod ökade de som vampyrer. Katherine var rasande av brodern fortsatta fejd, så hon flydde till Klaus, den som hade vänt henne till en vampyr på hennes dödsbädd. Under hans undervisning, blev Katherine mer kraftfull och ganska unstable.In slutet Elena har glömt det hat hon hade för Damon och hon finner att han inte är ond, han är speciell.

Katherine får veta att Stefan har blivit kär i Elena. Av svartsjuka hon tomter en utstuderad hämnd, med början den systematiska tortyr av Stefan. Hon har så småningom Damon, Stefan och Elena bundet i en underjordisk krypta, där hon planerar att tortyr och avyttra dem alla. Som Katherine debatter mest föredra ordning och reda i deras död, lyckas Elena frigöra sig och tvingar Katherine till en axel av solljus, och slita av hennes skyddande lapiz lazuli halsband. Elena har Katherine där tills de äldre vampyr sönderfaller och är svåra brännskador själv som Katherine hade redan tagit bort den skyddande ringen från Elena hand. Stefan drar Elena tillbaka in i skuggorna, men det är för sent, Elena har dött i Stefans armar efter att hon gjorde honom lovar att ta väl hand om Damon. Boken avslutas med en dagbok från Bonnie, som erkänner att Elena var varken perfekt eller ett helgon, men hon gjorde det yttersta offret för att rädda staden och att hon älskar Elena båda hållen.

 

The Dark Reunion

Som en psykisk, har Bonnie drömmar om Elena i den andra världen. Men drömmar tur snabbt skrämmande. Som orsakar död en av sina vänner. En källa till makt har infiltrerat Fells Church, sätter sina invånare i fara. Att inte veta vad man ska göra, Meredith, Matt, och Bonnie använda en kalla stava uppmana till Stefan och Damon - men vilken sida står Damon på? Denna roman expanderar kraftigt Bonnie och Meredith som tecken. Bonnie tar ledande roll som hon skriver i dagboken. Hon hittar också en möjlig romans med Matt Honeycutt. Efter lite forskning i biblioteket Stefan inser Tyler Smallwood är en varulv. De koka ihop en plan och lura Tyler in på kyrkogården. Efter hotade honom, berättar Tyler uppseendeväckande information om mördaren. De lär sig Klaus, den vampyr som gjorde Katherine en vampyr är mördaren, och har fångat Caroline. De fyra reda på från Meredith's galna farfar att det enda som kan försvaga Klaus är vit aska trä. Klaus gör en överenskommelse med Stefan, "Kom ensam eller flickan dör." Bonnie, Meredith och Matt försöka övertala Stefan att ta del av deras blod för att göra honom starkare men han vägrar och varnar dem att inte följa. De bortser hans hot och följa. De ser Stefan med en gren av vit aska trä och Bonnie inser att det är en fälla och ropar till Stefan innan han blir skadad. Det är en kamp på den gamla Francher plats djupt i gammalt trä. De förlorar kampen och Stefan är på randen till döden. Damon dyker upp ur ingenstans och visar sin lojalitet när han står på spel Klaus. Det är dock Klaus inte skada illa, och han attackerar Damon. Bonnie skriker för Elena. Hon framstår som en lysande dimma tillsammans med andar inbördeskriget soldater som hade kämpat och dött i fjället kyrka. De tar Klaus och bära bort honom. Slutet är det mest överraskande ännu för Elena vänner som hon nästan lämnar för alltid och sedan ges en ny chans att komma tillbaka till livet så hon tar det.

 

The Return: Nightfall

När Elena offrade sig för att spara två vampyr bröder som älskar henne - den vackre, grubbel Stefan och den eleganta och farliga Damon, hon sänds till ett öde bortom döden till en mäktig övernaturlig kraft drog henne tillbaka. Nu Elena är inte bara mänsklig. Hon har makt och gåvor som var skänkt henne i livet efter detta. Vad är mer, hennes blod pulser med en överväldigande och unik kraft som gör henne blod oemotståndlig till vampyr. Stefan vill hitta ett sätt att hålla Elena säkert så att de kan göra ett liv tillsammans. Men föll kyrka är i fara igen. Två magiska räv sprit heter Shinichi och Misao har dragits till staden. Dessa två varelser, som kallas "Kitsune" lyckas kontrollera Damon med hjälp av "Malach" som tar kontrollen över sina body.Under deras inflytande, är Stefan lockas bort från Fell's Church med löften om dödlighet igen. Han lämnar ett meddelande om Elena dator förklara för henne skälen för dennes avgång. Han kommer att döda sig själv. Han berättar för henne att lita på sina vänner tills han kommer tillbaka. Damon, under kontroll av de Malach och Kitsune, förändringar noteringen så att det nu lyder att Stefan lämnar för gott och att han lämnar Damon ansvar att se efter Elena. Senare lär sig Matt Damon att ändras meddelandet från en säkerhetskopia på datorn. När de lära sig att Damon bytte de försöker att lista ut varför och veta att han var besatt av en av malach hela tiden. Elena hjälper då Damon minnas vem han egentligen är genom att förstöra Malach inuti honom. När de två konfrontera Kitsune samtycker Shinichi bara att berätta för dem om var Stefan fängelse om han kan ta bort alla Damon minnen från det förflutna tid har han tillbringat med Elena. De är överens. Först efter Shinichi går detta inte inser Elena varför detta var ett sådant pris att betala. Damon glömmer hans ånger och vänskap och allians har han kommit att få med Elena, Bonnie, Meredith och Matt. Boken avslutas med Damon, Elena och Matt kör iväg för att hitta Stefan.

Den Bokomslag för The Return: Nightfall funktioner Elena, en vit fjäder med blod på det eller ett hjärta består av två tunna linjer av rök (denna sista täcka finns i Latinamerika och Spanien.

 

The Return: Shadow Souls

En ångerfull Damon, tillsammans med Elena och Matt följer Stefan in i mörkaste dimensionen i ett försök att befria honom från fängelset har han luras att istället för den frälsning han sökte. När Matt ser Elena och Damon komma för nära vänder han tillbaka och skickar Bonnie och Meredith att informera Elena vad som händer hemma. Bonnie och Meredith gå Elena som alla tre är tvingade att gå in som slavar, de kedjade och koppel egendom en vampyr - Damon. Elena Gilbert är återigen i centrum av magi och fara bortom hennes fantasi. Och ännu en gång, är Stefan inte där för att hjälpa. Elena tvingas anförtro sitt liv åt Damon, den stilige men dödliga vampyr som vill Elena, både hennes kropp och själ. De måste resa till slummen i den mörka dimensionen, en värld där vampyrer och demoner går fria, men människor måste leva som slavar av sina övernaturliga härskare. Under denna tid blir Elena närmare Damon, hon ger den kärlek hon skulle ge till Stefan till Damon. Hon och Damon utbyte blod många gånger i hela boken (i vissa mycket ångande sätt) och i sin tur finner hon har känslor för honom, att lägga ett val att hon redan har blandats upp livet, vad bror gör hon egentligen vill? Stefan är fängslad här, och bara Elena kan befria honom genom att hitta de två gömda halvor kitsune nyckeln till hans cell. Damon, Elena, Bonnie och Meredith måste alla passa in i världen av den mörka dimensionen och företag i sin dödliga höga samhället. Endast på detta sätt kan de kunna hitta Stefans nycklar att frige honom och sedan Elena kommer att kunna återförenas med sin själsfrände. Medan detta pågår, hemma Matt gömmer sig från lagen och försöker att bekämpa onda kitsune som förstör själva kärnan i deras gemenskap. Matt vänder hjälp av lokala läkare och hennes brorson till pensionatet ägare, och Isobel mormor, som en gång var en prästinna, behålla sina hem tillsammans tills Elena, Stefan och Damon tillbaka. Elena senare får reda på den gåva hon fick från Kitsune är en blomma som kan vända en vampyr till människa. När de reser tillbaka till pensionatet Damon nyfikenhet får honom på bättre och blomman vänder sig människor med en lukt. Blomman var från en kitsune Stefan möttes i den mörka dimensionen, och skulle vara för Stefan, som nu sitter som en vampyr, och försöker att göra ett bättre förhållande till honom och Elena. Damon, å andra sidan vill ingenting att göra med mänskligheten och är nu fast en människa. Stefan och Damon önskar bara att de skulle kunna byta platser (Damon som en vampyr, och Stefan som människa).

Den Bokomslag för The Return: Shadow Souls funktioner Damon eller en nyckel med blod på.

 

 

 

 

 


Svar på kommentar

Kommentar; Asså ursäkta men jag undrar vilken serie/film som skrevs först twilight eller vampire diaries eftersom att båda handlar om vampyrer och varulvar?

Svar; Vampire Diaries va den bok som skrevs först, det var ganska länge sen dom böckerna skrevs. Men av filmen och serien så var det ju Twilight som var först ut :).

Själv tycker jag inte att dom är så jätte lika, eller förstås båda är "highschool" elever och så handlar det om vampyrer och varuvlar. Men annars är det ju inte så jätte mycket som är lika dant :).En ny Lockwood i andra säsongen av The Vampire Diaries

En ny karaktär går med i andra säsongen av The Vampire Diaries och flyttar till sidan av Lockwood, den vackre skådespelaren Simon Miller i The CW's fiktion att tala om den förbannelse som förföljer en av de rikaste familjerna Mystic Falls.

Spoilers! Du vet att varulvar och Lockwood nu vädjar tolk har bokats på föda till patriarken i serien, George Lockwood. När pojken verkar genom minnesbilder och visar oss var de kommer från generna de har ärvt sin farbror Kinney-Taylor Mason som redan har talat om hans karaktär, och Tyler, Michael Trevino, som är entusiastiska över sitt deltagande i denna nya leverans .

Simon Miller har en mycket lång karriär som skådespelare, eftersom han arbetade som fotograf fram till år 2008 började han sin karriär i film och TV. Bland hans korta karriär belyser independentfilm "mellan kärlek och Goodbye" och roller i The CW-serien Gossip Girl och CBS CSI Miami.

Med allt vi sett på TV-serier och filmer, varulvar och vampyrer är inte nära, men det verkar som George kan ha haft en konspiratorisk relation med Katherine. Detta lovar och september 9 är precis runt hörnet.

Via Telelocura

 

 


Grattis Kayla EwellKayla Ewell fyller 24 år idag, ett stort grattis från oss på VDSweden :D<3Två nya super coola bilder

Snygga va? :D


Svar på kommentar

Kommentar; Antingen var det du eller vdsweden.se som skrev en gammal artikel. Där det stog, att man kunde se en fullmåne när Tyler slog Matt. Men det var när Tyler slog Jeremy, i avsnitt 10 the turning point.
Bara så ni vet;)

Svar; haha vi är ju VDSweden ;).. Men tror inte dt va vi, inte jag iallafall :)

avsnitt 3 säsong 2

Avsnitt tre på säsong 2 heter "Bad Moon Rising", här kommer en bild till det avsnittet ;).

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/08/the-vampire-diaries-season-2.jpg

ny bild på Michael Trevino
Nya promo bilder av säsong 2


imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com


Ny bild på Nina Dobrev


jättefin bild tycker jag :)

Svar på kommentar

Kommentar; Hej,asså det här har inget med bilderna att göra med men det står ju hur många dagar det är kvar på bloggen men är det tills dem visar The vampire diaries i sverige elr i USA?
Tack för en bra blogg!!:D

Svar; Dagarna som räknas är tills det visas i USA :) tack ;)


säsong 2

Säsongs två andra avsnitt kommer att heta "Brave New World" och här kommer två bilder från det avsnittet ;).


Två nya stills

Två bilder från "The Return" säsong 2.

The Vampire Diaries soundtrackDet är officiellt. Vi kommer att få köpa soundtracket i höst, och det är tillgänglig för pre-order på Amazon.Com.


Här är hela listan över ljudspår:1. Vampire Diaries Theme (Intro)- Mike Suby
2. Sleep Alone- Bat for Lashes
3. Running Up That Hill- Placebo
4. Obsession- Sky Ferreira
5. Bloodstream (Vampire Diaries Remix)- Stateless
6. On Melancholy Hill (Feed Me Remix)- Gorillaz
7. We Radiate- Goldfrapp
8. Hammock- Howls
9. The Fellowship- Smashing Pumpkins
10. Head Over Heels- Digital Daggers
11. Down- Jason Walker
12. Currency of Love- Silversun Pickups
13. Beauty of the Dark- Mads Langer
14. All You Wanted- Sounds Under Radio featuring Alison Sudol of A Fine Frenzy
15. Vampire Diaries Theme (Outro)- Mike SubySvar på kommentar

Kommentar; Du sa att du hade affischer på the vampire diaries. Vart har ni hittat dem. I en affär ?
i sånafall vilken?
Eller kanske i en tidning i sånafall vilen
svara så fort ni kan!:)

Svar; Ah det har vi ;). Jag hittar iallafall mina i tidningar som "Frida" och "Julia". Sen kan man även beställa affischer från;
* Discshop
* The Vampire Diaries shop här. Det finns även en massa annat kul där :)
* Postergods

Uppdatering:
På vissa presbyror så finns det en massa olika utländska tidningar, ett exempel på sånna presbyror finns i Stockholm centralstation. (Där alla tåg går ifrån osv.). Där finns det ofta massa tidningar med affischer på påde Vampire Diaries och Twilight. Själv köpte jag två tidningar där sist jag åkte till Helsingborg. I den tidningen fanns det två plancher som är ca en meter bred så det är inga små affischer ;). Dem utländska tidningarna kostar dock lite mer än svenska, men detär det värt :) haha.sista frågorna!


föredrar ni hellre twilight eller vampire diaries och vrf?
Hmm, det var en riktigt svår fråga. Det är jätte bra på två olika sett. Vi älskar verkligen både Twilight och The Vampire Diaries.
Eftersom "The Twilight Saga" är filmer så är det mycket väntetid mellan dom och då har man ju serien att kolla på och när det är uppehåll för serien så kommer det en ny film :).
Men själva skillnaden mellan serien och filmen är att serien är nog mycket verkligare och lite mer action på så sett är den bättre. Men i stort sett så älskar vi Twilight ;).

varför blev ni ett stort fan av vampire diaries?
Ja du.. Det började med att vi sett Twilight och blev helt besatta av vampyrer. Sen såg vi även på serien och fastnade för den också.
Det är verkligen något speciellt med vampyrer :D haha.

har ni kanske någon "samling" av vampire diaries saker eller twilight? och om ni har, hade varit roligt om ni visat dem i bloggen :)
Vi har inte så mycket grejer osv, mest affischer. Båda våra rum är fulla med Twilight och Vampire Diaries affischer, haha! :)

vad ser ni mest fram emot i säsong 2?
Ehh, det måste nog bli Damons och Stefans reaktion när dom får reda på Katherin. Även så ser vi fram emot att få veta om Anna finns kvar och hur det går för Jeremy ;).ni har en väääldigt bra blogg och jag tkr ni ska förtsätta med den!! ni förtjänar en stor aplåd av mig för den bra information och uppdateringen!
Tack så jätte mycket :D<3

/VDSweden!Michael Trevino

Michael Trevino chattade med TV Fanatic om vad vi kan förvänta oss av Tyler Lockwood i säsong 2 och mycket mer.

Under hela säsong 1 var Tyler en hetsig människa. Hur glad är du att spela en övernaturlig karaktär?

Det kommer att bli mer storylines, och det kommer att visa en annan sida av Tyler. Som du sa, i säsong 1 visade man hur hetlevrade han var, irriterad på alla. Inte bara det, men för mig att komma in det övernaturliga och ta reda på linjen av dessa varulvar och sådant, det kommer bli, inte en svår uppgift, men något att se fram emot. Det fanns inte mycket av vad som händer med Tyler i säsong 1, så de vill kasta alla dessa projekt på mig nu för den nya säsongen. Jag är redo för det!

Tack till Bite Jenny för huvuden upp!

 

 

 

 


Svar på frågestunden

Ni kan skicka fler frågor ända tills klockan 00.00 om ni vill ha svar på något om oss eller om The Vampire Diaries!

Fotoslideshow season 2Om Vampire Diaries + intervju med Nina & Paul

Vad är det om?

När den först infördes "The Vampire Diaries" lät som någon försökte ta "Dawson's Creek" och korsa den med "Twilight". En fruktansvärd idé, eller hur? Inte när det är denna underhållande! Serien är baserad på en roman serie skriven av LJ Smith där vi får inblick i dagboken 17-åriga Elena Gilbert (Nina Dobrev).

Fyra månader efter den tragiska bilolyckan som dödade deras föräldrar, Elena Gilbert och hennes 15-åriga bror är Jeremy fortfarande försöker hantera sin sorg och gå vidare med sina liv. Elena har alltid varit en stjärna student, vacker, populär och involverad i skolan och vänner, men nu finner hon sig själv som kämpar för att dölja sin sorg från världen. När skolan börjar, är Elena och hennes vänner fascineras av en vacker och mystisk ny student, Stefan Salvatore (Paul Wesley) Stefan och Elena omedelbart dras till varandra, och Elena har ingen möjlighet att veta att Stefan är en månghundraårig vampyr som kämpar för att leva fredligt bland människor, medan hans bror Damon (Ian Somerhalder) är en inkarnation av vampyr våld och brutalitet. Nu har dessa två vampyr bröder, en god, en ond, är i krig för Elena själ och för själar av hennes vänner, familj och alla som bor i den lilla staden Mystic Falls, Virginia.

Varför det är så bra ?

En av de bästa sakerna med "The Vampire Diaries" är pacing. De storylines flytta i rasande fart, en konflikt införs en vecka är det löst till nästa och en nya grödor konflikt upp. Paul Wesley, som spelar Stefan kunde ha förvandlats till en ruvande klon av Twilight's Edward, men det visar undviker falla i fällan genom att Stefan har några riktiga brister. Även om kärlek triangel kanske inte allas kopp te, Stefan / Elena / Damon en är fantastiskt. Det är något som talar för en show som believably kan skapa relationer trassligt nog att det är nästan omöjligt att plocka en favorit sida. Eftersom spelarna i denna triangel, Paul Wesley, Nina Dobrev och Ian Somerhalder är var helt sympatisk och charmig på sitt eget sätt.

RTE Guide s Janice Butler ikapp med Nina och Paul i Monte Carlo TV Festival för att få alla smaskiga detaljer från showen.

Janice Butler: Med hänsyn till namnet på showen, skriver du dagbok själv?

Nina Dobrev: Nej! Jag knappt har tid att sova på natten så jag har inte haft en chans att föra en dagbok. Jag skrev i en dagbok på och av och jag önskar att jag fortsatte att göra det. Det är så lustigt att se tillbaka på dem och vid tidpunkten för minsta sak var så allvarlig och viktigt.

JB: Varför tror du att vampyr genren har blivit ett sådant fenomen?

ND: Vampyr symboler en massa olika saker. De brukade beskrivas enligt ful och skrämmande men nu kvinnor kastar sig på dem och vill bli biten! Den vampyr är som utstött, den person som inte passar in i mängden - alla bara vill bli älskade och accepterade.

JB: Tror du att det finns ett utgångsdatum på det?

ND: Jag hoppas verkligen det inte finns något förfallodatum av hänsyn till vår show. Men du vet, det faktum att Twilight var så framgångsrik att det gjort världen medveten om att folk ville se mer om vampyrer. Så tack och lov för oss, har Twilight gett oss möjlighet att göra en TV-show, och jag tror att vi har ett par år åtminstone.

JB: Hur är det att sitta fast i mitten av två underbara pojkar på den här showen?

ND: Åh det är hemskt! Men tack och lov är jag inte fastnat mellan Ian och Paul. Dessa pojkar är min familj nu, särskilt eftersom vi skjuta i Georgien så vi är borta från våra egna familjer hela tiden. Vi är väldigt nära och det finns underbara människor - jag kunde inte be om en bättre rösterna.

JB: Innan du fick ditt stora genombrott på Vampire Diaries, jag tror du var en modell, det gjorde du nytta av den erfarenheten?

ND: Jag gjorde en liten bit av modellering, när jag var yngre var jag en gymnast så jag var mycket liten och lång och någon trodde att jag skulle kunna vara en modell. Jag försökte det för ett litet tag men insåg att jag inte mådde uppfyllt bara står och ser söt, jag ville uttrycka känsla och jag kändes som jag hade mer att säga. Till dem som gör det, tror jag de är utmärkta, men det är inte min kopp te.

JB: Du har nyligen slagit på stora 21 i år, är du där du vill vara på denna milstolpe.

ND: Jag är framför där jag någonsin trott jag skulle vara. Alla har ambitioner, men jag känner att jag bodde hemligheten livsstil utan att namnge den, och jag bara inte att jag skulle få det så snabbt. Jag är mycket lycklig och jag vet att jag inte tar för givet. Jag är inte en av dem som uppnår framgång och bli galen, jag är väldigt låg profil.

JB: Det finns så många jämförelser som gjordes mellan Vampire Diaries och Twilight, är det någonsin frustrerande?

Paul Wesley: Ja titta, det är otroligt lika, vi båda har en high-school-miljö, en mystisk kille som dyker upp och blir kär i en dödlig flicka. Han har alla dessa konflikter på grund av arten av sin situation och det faktum att hon är en vampyr. Så jag förstår att plats hos de båda berättelser är nästan identiska. Vissa människor säger att jag faktiskt ser ut som Rob Pat. Jag såg inte Twilight innan de skjuts Vampire Diaries men det skulle vara okunnig och dum att säga att vår show inte genererat ett surr på grund av framgången med Twilight men jag tror att vi har framstående oss i detta skede.

JB: Vem skulle vinna i en kamp: Edward Cullen eller Stefan?

PW: Jag vet inte tillräckligt mycket om Edward Cullen, att vara ärlig mot dig, så jag vet inte vad hans förmåga och befogenheter. Det är verkligen upp till tittaren eller läsaren att avgöra. När de börjar se showen, kan de göra sina beslut, men jag har ingen aning. Jag kan inte ens svara på det.

JB: Har du gjort en back-story för din karaktär 100-åriga liv?

PW: Ja. Först av allt, jag har böckerna som referens, vilket är trevligt, även om det inte är ett ordagrant sak, där vi efter böcker, ord för ord. Men har jag det som en bra referens för back0story. Då, som skådespelare, jag tror alla skapar lite av en back-historia, särskilt mig. Stefan har så mycket historia som jag har också.

JB: Medan Damon är helt klart den onda broder, finns det en mörkare sida till Stefan att vi får se?

PW: Jag vill utforska det. Jag tror att han hängav sig åt som en vampyr för lite. Och nu, om allt inte går hans väg, och Damon får sin flicka, och saker närmar sig sitt slut, kan han måste ta till våld och några skadliga aktiviteter.

JB: Stefan är en väldigt cool karaktär, och en träff med damerna, det är sant att livet?

PW: Det är faktiskt roligt att jag spelar denna suave vampyr eftersom jag är nog det värsta när det gäller kvinnor, jag är en stammande idiot. Jag är alltid på jakt efter några tips.

JB: Eftersom föreställningen har varit en sådan framgång, skulle du ha några ambitioner att göra en stor skärm version av det?

PW: Jag vet faktiskt inte, ingen har någonsin frågat mig det. Vi måste se om det kunde översätta på den stora skärmen. Jag minns de gjorde "The X Files" film och av vad jag kan minnas att det inte fungerade.

Sanningen bakom Stefan - Paul Wesley

nytt Photoshoot med Ian Somerhalderimagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
Vad som händer i "The Return" + ny still

SPOILERS!
Katherine har återvänt för att hämnas - Början på en och samma natt förra säsongens sista, kommer Elena hem och finner en mardröm att hitta morbror Jeremy John'y destination.
På sjukhuset är sheriffen Forbes (gäst stjärna Marguerite MacIntyre) tröstas av Matt, Bonnie och Damon, i väntan på att se om Caroline överlever bilolycka.
Efter en förvirrande samtal med Elena om händelserna i natten, är Damon den första att inse att Katherine har återvänt. Hans ankomst ställer Stefan (Paul Wesley) och Damon (Ian Somerhalder) på ett sätt att veta vad hon vill, varför hon är tillbaka, och hur mycket av det är ett hot mot de människor de älskar. Under tiden fortfarande i gungning efter faderns död, Tyler (Michael Trevino) är förvånad när hans farbror charmiga och mystiska, Lockwood Mason (gäst Taylor Kinney), kommer att trösta familjen.Dagens bild

Eller rättare sagt nattens bild :)


Nina Dobrev, otroligt vacker!

Sista dagen!

Nu är det sista dagen som ni kan ställa frågor till oss :) Fråga lite nu då ;)
/VDSwedenRösta gärna!

Hej, skulle vara jätte gulligt om ni ville rösta på våran blogg som månadens blogg *här*.

Den högst upp som ni kanske ser :)<3

/VDSweden!<3Vampire Diaries säsong 2: Ny affisch


Skit fin bild, enligt mig iallafall :)The Vampire Diaries: ny tecknad fanmade


Haha, rolig men väldigt bra bild :)

Svar på kommentar

Angående "Omslag och sammanfattning"

Kommentar;
Kommer den komma ut i sverige i november?
Kommer det komma ut i svensk text? svara snälla jag måste bara veta!:P
Tack;)

Svar; Ah det står att den ska komma den 2:a november, det kommer säkert komma ett visst antal med svensk text också om det nu inte kommer flera. Men annars kanske det kommer vara som de andra böckerna, då det bara fanns ett antal i svensk text ;).

Steven R . McQueen på premieren av Piranha 3Dimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Ny stills från säsong 2 avsnitt 1: The Return
Dagens bildSpoliers trailer

Här kommer en trailer med massa spoilers från säsong 2. En tjej som heter Hanna tipsade oss om det, jätte snällt :). Kom gärna med flera tips (a)

OBS! Starka spoilers!

Omslag och sammanfattning..

”Omslag och sammanfattning av de litterära föregångaren The Vampire Diaries”.

Det har visat omslaget till prequel i form av bok och en översikt över The Vampire Diaries. Stefans Diaries. Ursprung. Volym 1. Det är en bok baserad på romaner av LJ Smith har inte varit skriven för henne, och i TV-serien som utvecklats av Kevin Williamson och Julie Plec.

Denna första bok som heter rötter tillbaka till då bröderna Salvatore känna den vackra Katherine under inbördeskriget, sett ur Stefan. LJ Smiths arbete blev en framgångsrik TV-serien The Vampire Diaries höstas. Nu kommer denna prequel baserad på romaner och showen som kommer att drabba butikerna i höst. Huvudpersonerna i den vampyr saga kommer att utvecklas i en bok publicerad i HarperTeen och Brand Manager för insamling är Stefan Salvatore.

Härifrån översikt över de tre böckerna i princip kommer att publiceras i denna samling. Spoilers!

Boka ett: Origins och boka på Amazon och kommer att slå hyllor den 2 november i år. En översikt av boken är: "Sätt i inbördeskriget och stora jordbruk, med ofattbara rikedomar, dödliga hemligheter och tre tonåringar i Mystic Falls i Virginia som faller en förbränd kärlek triangel som är evig."

"Bröderna Stefan och Damon Salvatore är oskiljaktiga tills han möter Katherine, en fantastisk och mystisk kvinna som åker runt i världen veta. Bröderna blir rivaler, som konkurrerar om böjelserna till Katherine, att upptäcka att det enligt överdådiga sidenklänningar och gömmer smycken en fruktansvärd hemlighet är en vampyr. Och har för avsikt att förvandla dem till vampyrer så att de kan leva tillsammans för evigt.

Den andra boken kommer att heta blodtörst "blodtörst", "Stefan och Damon Salvatore är nu vampyrer och måste ta itu med konsekvenserna av sitt val. Fly från sina små hemstad Mystic Fall, som belägrades av vampyr jägare och resa till New Orleans. Medan Stefan njuter sin behörighet, fortsatte Damon gråter över förlusten av Katherine, den vampyr som förvandlade dem båda. "

Men New Orleans erbjuder frestelser och faror. Stefan faller för en annan man och hans vilja är att gå till gränsen. Damon blir tillfångatagen av en vampyr jägare, sadistiska och ont. Stefan vet att han måste rädda sin bror, men det kommer att kosta hans nya kärlek?

Den tredje och förmodligen sista boken är begäret, Desire. "Stefan Salvatore och har kontrollerat att han är en vampyr. De omständigheter som har inträffat under de senaste månaderna har svalnat och dimman och lust på blod har börjat avta. Han reser till New York för att börja ett nytt liv, ett som inte kräver att döda människor för att överleva. Djurfoder som jagar i Central Park, men hans lugna livet störs av uppkomsten av Damon har övertygat i New York socialist som är medlem av italienska royalty.

"Medan Stefan håller på att återhämta sin mänsklighet, förlorade Damon. Stefan kommer att göra allt som krävs för att skydda sig själv Damon, men detta är en annan skurk. En vampyr som söker hämnd för en död som är ansvariga Salvatore. Stefan och Damon kommer att behöva samarbeta för att bekämpa den största ondskan än. "
I wanna be a vampire


Igentligen menad till Twilight antar jag med hans tröja, men ändå fett skön :) haha

Candice Accola i Savvy Magazineimagebam.com imagebam.com imagebam.com


Paul Wesley snackar om...

.. Varför man ska välja "team Stefan" istället för "team Damon".
Dagens bilder


Paul Wesley & Ian Somerhalder. Så söta :D


Nina Dobrev :)Ian Somerhalder VS Paul Wesley
Tiya Sircar

Tiya Sircar kommer gästspela i den kommande säsongen av Vampire Diaries.

Från pressmeddelandet:
Disney veteran Tiya Sircar ("Det ljuva havslivet", "Hannah Montana") har med i rollistan för populära CW-serien "The Vampire Diaries" i ett gäst-huvudrollen som Aimee Bradley, en high school-student som deltar i det övernaturliga aktiviteter i Mystic Falls.

Undrar om Aimee Bradley har någon slags anknytning till traumatiserade Amber Bradley, Stefans chewtoy i Miss Mystic Falls? Ms Sircar gör henne TVD debut i episod # 203 och, som alltid, är den roll eventuellt återkommande.

Vampire Diaries spoilers för säsong 2

OBS! LÄS INTE OM NI INTE VILL VETA VAD SOM KOMMER HÄNDA I SÄSONG 2!!


Shane i Pittsburgh, Pennsylvania: Kommer Jenna äntligen finna reda på sanningen om vampyrer i The Vampire Diaries?
Nope, det kan du räkna med. Jenna förbli lyckligt ovetande om det övernaturliga händelserna i Mystic Falls, åtminstone för nu. Hur kan det vara möjligt när hon var i huset när Katherine högg av Uncle John's fingrar och Jeremy var övervåningen druckit blod och tagit piller? Exekutiv producent Julie Plec säger: "Vi kommer att lära dig i första avsnittet att hon verkligen ut tala med elden marskalk. Katherine lockade faktiskt Jenna ut ur huset innan alla galenskap som hände. "Finger skivning åt sidan, att Katherine verkar vara en fin ung dam, nej?..

Beth i Phoenix, Arizona: Har du några scoop om TVD s tillbakablick episoder?
Vi har tre godbitar om tre, eventuellt fyra, planerade promenader ner Salvatore brödernas nostalgitripp:

* Vi chattade med Bianca Lawson, alias den ursprungliga Bennett häxa, som spillts ut att "Emily Bennett kommer tillbaka till kanske vara en god häxa, kanske vara en elak häxa." Kanske får vi äntligen se henne göra pakt med Djävulen själv. Damon , som förseglade VAMPS i graven?
* När vi talade med Kevin Williamson på Comic-Con han bekräftade att vi kommer att få se några av säsongens ens dyrt avvek via flashbacks. Våra fingrar är korsade för återlämnande av fläkten favorit Anna.
* Räkna med att lära sig mycket mer om den ökända Katherine. Williamson retad, "Varför var inte hon i graven? Hur kunde hon fly? Vart tog hon vägen? Varför kom hon till Mystic Falls till att börja med? Vad förde henne till Mystic Falls? Det finns alla roliga frågor som vi ska utforska. "

 

 

 

 


Dagens låt/låtar


Young Lovers (Sam Sparro Edit) - Love Grenades


System Officer - East


Black Rebel Motorcycle Club - Conscience Killer


The Black Angels - Young Men Dead


Lights On - Boy

Dagens fråga

Vad tycker ni om Ninas outfit på Teen choice Awards? :)


Night Magazine

Nina Dobrev är på omslaget av Night Magazine, lika fin som vanligt (a).

+ intervjuimagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.comSNMag: Vad var det som först lockade dig till serien och karaktären av Elena?
Nina Dobrev: Tja, jag minns att läsa den och bli attraherad av det faktum att det är en normal tjej som var skadade på så många sätt så jag gjorde en sökning och decubrí förmodligen också hamna i Katherine, som är helt motsatta. Detta är en av de mest sällsynta möjligheter och stor tv, att spela två personer i samma medium.

SNMag:
Vad kan du säga om återlämnande av Katherine i slutet av förra säsongen?
ND: Det enda jag egentligen kan säga är att hon är tillbaka, och om du visste att något annat skulle vara tvungen att döda dig eller bett dig eller något. Men om hon är tillbaka och ni kan föreställa er, nu är tillbaka i aktion, kommer saker och ting bli mer och mer intensiv. Det är kul att se vad som kommer att göra eftersom hon är så spontan och galen, men jag är så blint gillar dig eftersom vi inte säger något förrän vi är där.

SNMag:
Vem vill du ha mer spel - Ellen eller Katherine?
ND: Jag tycker precis som allt annat i livet, oavsett vad du inte har eller kan inte göra så ofta, hamnar man njuta av det mer än något eftersom det är som en Guilty Pleasure. Så, när jag spelar Katherine, eftersom jag då och då har jag roligare med den.

SNMag:
tror någonsin Damon och Elena kan ha en god och hälsosam?
ND: "Damon" och "sund" i samma mening? Det är roligt! Jag vet inte, jag menar, förresten säsongen slut, verkar det som om Damon och Ellen är ett objekt på något sätt eftersom han verkligen inte ihåg det. Han valde att Katherine. Little vet han vem som faller för Elena, men Elena inte riktigt känner samma. Hon ser honom som en vän. Han ser det som en bror till sin pojkvän, och ibland, som en huvudvärk. Men deras vänskap och kemi är definitivt växer.

SNMag: Om det var du, broder, vad skulle du välja?
ND: Tja, skulle jag välja den andra brodern, till slut - eller kanske en blandning av båda. Jag tycker att båda karaktärer har olika egenskaper som är mycket attraktivt, så det beror på. Om kombinera, göra den perfekta människan på grund Stefan begicks, är söt och skyddande och kärleksfull, och Damon är spontant och galet och roligt och spännande. Varje kvinna måste finna den man som lockar honom, och Damon och Elena Stefan dra på olika sätt.

SNMag: Hur filmar i Atlanta?
ND: Jag gillar, jag gillar. Jag tog en sekund att vänja sig vid det första därför att, liksom varje stad måste du ge honom en chans att utforska och upptäcka de små sakerna du har. Men när vi gjorde, jag hittade så många bra restauranger och en måltid så bra och folk verkligen trevliga och roliga och så annorlunda från New York och Los Angeles och större städer. Vi har en chans att bli verkliga, vanliga människor och lämna och gå till restauranger och se filmer och ta inte för allvarligt.

SNMag: Alla ni spendera tid utanför den fastställda?
ND: Man skulle kunna tro att vi skulle bli trött av att vara tillsammans, men på något sätt är det inte så! Alla är söt och snäll och bryr sig om varandra. Vi kan inte vänta att komma tillbaka till Atlanta och börja filma igen.

SNMag:
Har du någonsin kommer tillbaka till Kanada för att besöka din familj?
ND: Jag har faktiskt precis kommit hem till Toronto och vara med min mamma och min bror. Jag kan inte gå så ofta som jag skulle om tidpunkten för mitt arbete, men när jag går ut med dem är stor. Jag är mycket nära med min mamma Jag saknar henne så mycket och hon reser mycket. Hälsar på mig i Atlanta så jag kan se henne oftare på det sättet.

SNMag: Eftersom serien har blivit mer populära, har haft några intressanta möte med fans?
ND: Ja, jag hade massor av intressanta möten! När jag var i yoga med mamma och en flicka kom upp medan jag var i stort sett halv naken i omklädningsrummet och jag undrade om serien och frågade mig om en autograf och en bild-inlopp medan jag var där, som jag sade, halvnaken!

SNMag: Vi har hört att du verkligen gillar kaffe och choklad - särskilt företräde?
ND: Tja, om vi talar om kaffe kommer att behöva tala om Starbucks och Coffee Bean! Byt ofta, jag gillar chai lattes och karamell macchiato och dubbla chip Frappuccino med vispad grädde choklad ... hur mycket sötare desto bättre, i stort sett! När jag frågar sjalen, jag tar med choklad espresso. Det är ett bra sätt att lyfta humöret. När bara om choklad lava kaka är min favorit. Hot, smält lava tårta!

SNMag: Anser du med allt detta vansinne med vampyrer? De känner till True Blood serien eller Twilight?
ND: Vi är alla medvetna om och stödja rad andra och har många vänner där. Jag avslutat inspelningen av en film med Kellan [Lutz], ett par dagar sedan. Vampyrer är heta. De är sexig och mystisk och farlig.

SNMag:
Vi kan förvänta oss en varulv i serien nästa säsong? Kan ni ge oss en ledtråd?
ND: Jag kan inte berätta om det. Kanske, kanske inte, men jag har inte tillåtelse att prata om det, sorry!

SNMag: När du inte fotograferar, hur du spenderar din lediga tid?
ND: För att vara ärlig, när jag har ledig tid jag sover ensam. Vila och hålla allt låg profil. Jag är en mycket låg profil eftersom resten av mitt liv går så snabbt och så spännande. Jag gillar att koppla av.

SNMag:
Finns det någonstans i Los Angeles för att njuta av speciellt när du är här?
ND: Jag tillbringar mycket tid i Santa Monica. Om jag kan, jag gillar att vara nära vatten. Och jag älskar 25 grader, har de bästa hamburgare och även 8oz! Jag butik på Melrose. Jag går till Melrose loppmarknaden på söndag om jag kan.

SNMag: Du nämnde film med Kellan Lutz, Death Spel, vad kan du säga om det?
ND: Anledningen som lockade mig var att jag alltid velat göra en actionfilm. Dessutom ville spela en karaktär som var lite äldre. Jag spelar en tjej på 20 år som gifter sig Kellan. Jag är din fru! Så det var ganska roligt. Jag är också gravid. Jag har spelat gravid mage.

SNMag: Vad tycker du om att göra på lördag natt när du inte arbetar?
ND: Två saker: äta ute godsaker och sedan se en film, eller sair med tjejerna och gå till en cool bar. Jag gillar intima ställen där du kan prata och vara med vänner och coola människor.

 

Frågestund

Nu startar vi en liten frågestund. Under den tiden kan ni fråga vad som helst om Vampire Diaries eller om oss. Ah ni kan alltså fråga det mesta ;).
Vi svarar på frågorna nån gång under nästa vecka så det är bara att fråga på :).
/VDSweden


Vanessa Monroe as Courtney Ford

EW: s Michael Ausiello har postat nyheten att karaktären av Vanessa Monroe i Vampire Diaries har rösterna och kommer att spelas av Dexter's Courtney Ford.

På Comic-Con förra månaden, antydde exec producenten Kevin Williamson att karaktären kan händas gömma en hemlighet eller två. "Hon är inte utan sin egen intrig, säger han till oss. "Det blir en fin liten del för någon. Och det är en del som skulle kunna utvecklas till denna massiva handling eller vi kunde se henne
som en fisk. "Teen Choice Awards

Video med Nina, Paul och Ian när dom representerar The Vampire Diaries på Teen Choice Awards.
Clevver TV
Behinde the scene season 1
Information om VD vampyrer

Slänger in ett klipp så att alla kan få chansen att lära sig om Vampire Diaries vampyrerna :).
Rösta gärna!

Hej, skulle vara jätte gulligt om ni ville rösta på våran blogg som månadens blogg *här*. Fat självklart bara om ni tycker den är bra då (a).

Den högst upp som ni kanske ser :)<3

/VDSweden!<3
Rösta gärna!

Hej, skulle vara jätte gulligt om ni ville rösta på våran blogg som månadens blogg *här*. Fat självklart bara om ni tycker den är bra då (a).

Den högst upp som ni kanske ser :)<3

/VDSweden!<3
NylonTV

Ian, Paul & Nina snackar om blandannat vilken musik dom lyssnar på!Spoliers för säsong 2Officiell promo

För er som inte sett hela säsong 1 så finns dt spoilers!

Intervju med castet

Här är en intervju med några från castet, dom pratar om skillnaderna mellan böckerna och serien. För er som vill läsa böckerna så kan klippet innehålla lite spoilers! Men inte så stora!

Ian har inte facebook

Såhär skrev Ian på sin twitter för några dagar sedan:

FACE BOOK ALERT!!! I AM NOT ON FACEBOOK! ANYONE WHOM SAYS THEY ARE ME ARE UNFORTUNATELY LYING SO DON'T BE FOOLED. PLEASE. AND THANK YOU

Översättning: FACE BOOK ALERT!!! JAG HAR INTE FACEBOOK! SÅ ALLA SOM SÄGER SÄG VARA MIG LJUGER SÅ LÅT ER INTE LURAS. SNÄLLA. TACK SÅ MYCKET


Intervju med Paul Wesley

Zap2It intervjuade Paul Wesley på Teen Choice Awards Blåa Matta. I intervjun bekräftar Paul bland annat att han inte har någon Twitter, så alla falska twittrar som påstår sig vara honom, det är alltså inte han!


Han är sååå charmig!Bonnie spoiler!

Ausiello intervjuade Katerina Graham på Teen Choice Awards, och hon erbjöd lite mer information om hur stark Bonnie blir den kommande säsongen.

Såhär skrev Ausiello på deras hemsida: På Teen Choice Awards sa Katerina Graham till oss att Bonnie blir "ännu mindre tolerant" av vampyrer den här säsongen. "Hon kommer att bli helt rätt spelare bland de övernaturliga. Jag tror att hon kommer att uppmärksammas av några av de stora onda den här säsongen. Hon vinner befogenhet snabbt den här säsongen så jag vill uppmuntra alla skurkar och dåliga pojkvänner att hålla sig borta från Bennett häxan!"


Spännande?! :D Jag läääängtar!

Cosmic love

Två nya videos;
källa
Nytt Photoshoot med Nina Dobrev
imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

källaFrågestund

Nu startar vi en liten frågestund. Under den tiden kan ni fråga vad som helst om Vampire Diaries eller om oss. Ah ni kan alltså fråga det mesta ;).
Vi svarar på frågorna nån gång under nästa vecka så det är bara att fråga på :).
/VDSweden


Svar på kommentar

Kommentar; Hej!:)
Asså jag älskar eran blogg det är den bästa bloggen ever!!!<3
Men jag undrar när vampire diaries börjar i Sverige och om det då kommer vara avsnitt 18 eftersom dem visade bara till 17?

Svar;
Tack så mkt (a)
Jag har mejlat till tv6 men har inte fått något svar så ingen är helt säker. Men jag tror att Vampire Diaries kommer komma igång nån gång i september eller i slutet av augusti. Då kommer dom visa avsnitt 18 så du kan vara lugn dom kommer visa alla avsnitt här i Sverige :)Bild från avsnitt 18 - Under Control


reply to comment

Comment; Hi i just saw this blog and its great! But i want to ask you a favor, if thats okej
I saw the articles about season 2 of the vampire diaries and the new promo trailers. That was very interesting and exiting to read. So if you find more articles about season 2 or new trailers, pictures anything. Please post it in your blog. I think that all readers will injoy that too!:)
Thank you so much

Översättning; Hej jag såg just denhär bloggen och tyckte att den var jätte bra!
Men jag vill be dig om en tjänst, om det är okej
Jag såg artiklarna om säsong 2 av vampire diaries och den nya trailers promo. Det var mycket intressant och spänannde att läsa. Så om du hittar fler artiklar om säsong 2 eller nya trailers, bilder vad som helst. Snälla posta den i din blogg då tack. Jag tror att alla läsare kommer tycka om det också!:)
Tack så mycketAnswer; Oh I will start to say that it´s wery fun that also english people read our blog :).
And the answer, of course we write more about season 2 if we can find out more about season 2.

Översättning; Oh, jag vill börja med att säga att det är väldigt kul att även vissa engelska folk läser våran blogg :).
Och svaret, naturligtvis kommer vi skriva mer om säsong 2 så fort vi hittar ny information om den säsongen.


Katerina Graham

Lite gammal information, men ändå från denna månad. Katerina Graham i 944 Magazine.
Rösta gärna!

Hej, skulle vara jätte gulligt om ni ville rösta på våran blogg som månadens blogg *här*. Fat självklart bara om ni tycker den är bra då (a).

Den högst upp som ni kanske ser :)<3

/VDSweden!<3
Pauls tattoo

Som ni kanske vet (eller inte vet) så har Paul Wesley en tatuering. Tänkte bara lägga ut en video då dom diskuterar den och en bild som den syns någerlunda bra på :). Det är iallafall en ros.
Om ni inte ser den på bilden, så kommer det en bra "bild" i vedeon.

Videon är från en intervju med T4Sneak peekkällaThe Return

Bilder från säsong 2 avsnitt 1: The Return


källaTre nya VD promo

källa
L.A.X

Slänger in en video från när Nina & Ian var på en flygplats i L.A.X, får lite svar på några roliga frågor.
Dagens bild


Nu när det inte längre är så varmt här i Sverige så kan
ju denna bild hetta upp lite :$ <3Se VD

hej, tyvärr hittar jag inga fler videosar på Vampire Diaries, men ett tipps för er som vill se på det så kan man alltid söka på google på exempel "Watch Vampire Diaries online for free" eller något liknande.
Vi tar nu bort den andra bloggen, det går ju ändå inte att se på videosarna längre, tyvärr. Men hoppas att ni kanske fick lite hjälp på vägen? (a)

/Simone!


Rösta gärna!

Hej, skulle vara jätte gulligt om ni ville rösta på våran blogg som månadens blogg *här*. Fat självklart bara om ni tycker den är bra då (a).

Den högst upp som ni kanske ser :)<3

/VDSweden!<3
Diskussion

Nina, Damon och Julie diskuterar om hur det blir om Katherine och Elena skulle mötas "face mot face"!
Teen Choice Awards videos

Två videos på Nina & Ian från blåa mattan på Teen Choice Awards;
Månadens blogg

Vi är med och tävlar om att bli månadens blogg på LoveVampires! Va gärna med ni också.

Månadens blogg

Vi är med och tävlar om att bli månadens blogg på LoveVampires! Va gärna med ni också.

Nylon Magazine 2010

Lite "old news"! Slänge rin lite bilder från Nylon Magazine 2010 för er som inte sett dom ;).
Teen Choice Awards

Här kommer lite bilder från Teen Choice Awards som hölldes igår på Universal Amphitheatre i Lops Angeles.
Priser i form av surfbrädor delas ut till några av USA:s populäraste nöjespersonligheter, utsedda av målgruppen tonåringar.
Ian Somerhalder var en av dom som fick pris, även andra kändisar som, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Megan Fox, Leighton Meester, Chace Crawford och Sandra Bullock fick pris.


Ian Somerhalder, Nina Dobrev & Paul Wesley


Nina Dobrev


Nina Dobrev


Katerina Graham
Bye

Idag åker både jag och Sandra bort på fotbollscup, kommer hem på söndag, ha det bra!
Se vad som skrevs på CWLängtar till säsong 2 :)Svar på kommentar

Kommentar;
har du någon aning om när serien kommer att dra igång igen? någongång i höst väl? :)

Svar;
Antar att fler vill veta så lägger ut det i ett inlägg istället :). Jag antar att Vampire Diaries kommer komma igen i September eller i slutet av Augusti.
Men jag ska mejla TV6 för ett bättre svar så kan jag uppdatera här på bloggen senare.

Ha det bra!

Önskemål

Hej vi har fått ett önskemål att lägga ut Vampire Diaries avsnitten på bloggen, men vi tyckte att dt blev lite rörigt så vi har nu skapat en ny blogg (VDSweden.blogg.se/tvdonline). Så där kommer ni kunna se på avsnitten helt gratis online på datan.

Sidan håller på att uppdateras just nu, så kan ta ett tag innan ni kan se alla avsnitten av säsong 1.

*Ha en bra dag önskar vi på VDSweden!
Trailer för säsong 1

För er som saknar Vampire Diaries nu så finns det en trailer för hela säsong 1.
Nu är det inte långt kvar till säsong 2, LÄNGTAR!

VARNING! Spoilers avslöjas för er som inte sett alla avsnitt 1-22 av säsong 1!
Bilder på Malese Jow

Slänger in lite bilder på Malese Jow (som spelar Anabelle) från Comic Con 2010.

Stewen R. McQueen & Malese JowDagens bild

Får bli en bild på VD stjärnorna från Comic-Con 2010.


Matthew Davis, Steven R. McQueen, Julie Plec, Paul Wesley, Nina Dobrev,
Ian Somerhalder, Kevin Williamson, -- & Michael Trevino 

RSS 2.0