Soundtrack till 4X06

 
The Heavy - "Same Ol" 
 
Dum dum girls- "Bedroom eyes" 
 
Oberhofer - "Away from u"
 
The Fay Wolf - "Thread of the thing" 
 
A fine frenzy - "It's alive"
 
Aidan Hawken and Carina Round - "Walking Blinde" 
 
Låtarna är klickbara! 
 
 

Nya spoilers via TV Line

Madeleine Zima från Heroes och Californication fame kommer gästa Vampire Diaries i avsnitt 8. Hon kommer ha ett romantiskt förflutet med Damon. 
I Avsnitt 13 kommer vi dessutom att möta Caitlin som har en enorm påverkan på Professor Shane.
 
Vampire Diaries kommer även gästas av en karaktär med namn Vaughn. En snygg, charmig och tuff kille som tillhör The Five. Han har en sexig dialekt och kan överraskande saker om Damon. Vaugn tänker använda de emot Damon tills han inser Damons starka känslor för Elena. 
 
Delena fans kommer bli glada för snart är det dags igen för Miss Mystic Falls pageant. Elena och Damon kommer att dansa tillsammans precis som i säsong 1. 
 
 
Verkar som om det kommer många nya karaktärer till Mystic Falls. Hoppas bara att de inte stannar för länge! Dock tror jag att Vaughn kommer hjälpa Jeremy att ta itu med sitt öde som en av The Five. 
 
Källa 
Översatt av mig så om ni kopierar ange VDSweden som källa! 

Ni får stå ut.

Har bestämt nu att jag ska börja blogga igen. Dock håller jag på med designen men är inte van med nya blogg.se så det kommer ta ett tag, dessutom vill jag ändra det mesta haha men jag ska hålla det enkelt. Tills dess får ni stå ut med ingen header alls he-he... 
 

Ta tag i det på riktigt och börja blogga här igen?

Nu är den stora frågan om jag borde ta tag i bloggen ordentligt och börja igen? Just nu har jag inte så många besökare som innan när jag bloggade, men vill gärna ha svar från er som fortfarande går in på den. Om jag nu ska börja blogga igen tänker jag göra om designen, uppdatera varenda dag osv. Låter det som en bra ide? 
 

RSS 2.0