The Vampire Diaries säsong 2

Nu är det klart.. Säsong 2 kommer ut i USA den 9 september. Det kan då betyda att vi kanske får se den direkt då säsong 1 är klar här i Sverige. HOPPAS :)Dålig uppdatering

Hejsan. Ni får ursäkta för dålig uppdatering, men just nu händer inte så mycket i "VD världen" så finns nästan inget att skriva om. Men om ni har något nytt om Vampire Diaries så är det bara att mejla till oss vd@live.se så kan vi sedan ta upp det på vår sida. Självklart kan sen som skickar in något nytt få en länk om ni har en blogg eller annan hemsida :).

Ha det bra så länge, hälsningar VDSweden..Dagens bild


En bild på Ian Somerhalder när han var yngre.


Allmän info!

Som ni kanske har märkt så är det säsongsuppehåll. Med endast 5 avsnitt kvar av säsong 1 så har tv6 bestämt sig för att ha sommar uppehåll tills i höst. (Jätte tråkigt om ni frågar mig!) Ett exakt datum för när det börjar gå på tv igen är ännu oklart men vi återkommer om det när vi vet.

Har även fått frågor om säsong 2. Den håller på att spelas in just nu och det kommer väl förmodligen börja sändas i USA någon gång i höst och då kommer det nog sändas i Sverige ett tag efter det. Ni bad oss skriva lite spoilers om säsong 2 och såhär har CW skrivit om nästa säsong!:

Återvänder till sin andra säsong, The Vampire Diaries berättelsen om två vampyrbröder som är bestatta i samma vackra flicka. Bröderna Salvatore kämpar för att kontrollera vad som händer i en hel stad.
Under säsong 1 återvände Stefan och Damon Salvatore till sin hemstad Mystic Falls, Virginia, de mest skilda anledningar - Stefan var fast besluten att lära känna Elena Gilbert, som bär en slående likhet med Katherine Pierce, den vackra men hänsynslösa vampyren som bröderna visste
och älskade i 1864, medan Damon hade för avsikt att släppa Katherine från graven där han trodde att hon var fångad av en häxans förtrollning alla dessa år.
I slutet av säsongen hade Elenas farbror ett plan i rörelse som förde grundarens firandet slut mitt i kaos, förstörelse och död, och såg återlämnande av hämndlystna Katherine Pierce.

Säsong
2 har premiär i september 2010. I säsongen kastars utseendet på skurkaktig Katherine i Mystic Falls en skiftnyckel i kärlek triangel mellan Stefan, Elena och Damon och de andra invånarna i Mystic Falls välja sida när de blir offern för en ny typ av fara.
Nya och oväntade vänskapsband kommer att vara falska, kommer allierade blir fiender, och hjärtan kommer att krossas. Stefan och Damon kommer att tvingas möta en skurk mer ont och diabolisk än de någonsin trodde var möjligt.

I serien stjärnorna Nina Dobrev som Elena Gilbert, Paul Wesley som Stefan Salvatore, Ian Somerhalder som Damon Salvatore, Steven R. McQueen som Jeremy Gilbert, Sara Canning som Jenna Sommers, Katerina Graham som Bonnie Bennett, Candice Accola som Caroline Forbes, Zach Roerig som Matt Donovan, Michael Trevino som Tyler Lockwood och Matt Davis som Alarik Saltzman.

Baserat på den serie av böcker av LJ Smith, The Vampire Diaries är från Bonanza Productions Inc., cptfc Outerbanks Underhållning och Alloy Entertainment i samarbete med Warner Bros Television och CBS Television Studios med exekutiva producenter Kevin Williamson ("Scream", "Dawson's Creek "), Julie Plec (" Kyle XY "," Wasteland "), Leslie Morgenstein (" Gossip Girl "," Privat ") och Bob Levy (" Gossip Girl "," Privileged ").


Katerina Graham i Justin Bieber video

Katerina Graham är med synligt i Justin Biebers video (in i vedion 1:58) .

Justin Bieber - Somebody To Love (Remix) ft. Usher
Nytt i spalten

Hejsan, nu har det kommit en ny rubrik i spalten till väster, nämnligen VD karaktärerna. Under den rubriken finns det massa namn på karaktärerna och om ni vill veta något speciellt om just en speciell karaktär så är det bara att klicka på namnet under så kommer ni till en ny sida där det står info om den personen.
(Fler personer kommer komma under rubriken, men har inte tid just nu, så det får vara bra med dom så länge)Dagens bild


Nina Dobrev, verkligen skit fin bild.

Rösta på VD!

Vampire Diaries är nominerade i 2 kategorier i årets CW Source’s 2010 Sourcies Awards. Den ena är "Best Kiss". Det är kyssen mellan Damon & Katherine/Elena i säsongens sista avsnitt. (Kolla inte på den videon ifall ni inte vill se något i förväg för den innehåller spoilers). Den andra är "Best Fight" som är mellan Alaric & Damon mot resten av vampyrerna som var i förra avsnittet "Let the right one in". Här är båda videosarna! För att rösta på något av dom så tryck här för bästa kyss. Och här för bästa fight!

    


Nina Dobrev - Much Music Awards

I söndags så var Nina Dobrev på Much Muscic Awards för att presentera ett pris. Här är bilder där ifrån och en video från när hon presenterar priset för "UR FAVE VIDEO" som gick till Justin Bieber. Hon pratar även lite om serien, säsongsslutet osv.Nina Dobrevs plåtning

För inte så länge sedan så plåtades Nina Dobrev för Jezebel. Här är bilder ifrån plåtningen! Som ni kan se så har hon på sig sin klänning från Young Hollywood Awards på en bild!(Bilderna finns tyvärr inte i HQ än)
The 5:19 Show

Nina Dobrev, Paul Wesley och Ian Somerhalder i The 5:19 Show.


Blue Crush

Missa inte filmen "Blue Crush" på lördag klockan 21.00. Matthew Davis (Alarik Saltzman) har blandannat en av huvudrollerna!

Handlingen;

Amerikanskt drama från 2002. Kate Bosworth spelar det före detta surfproffset som fortfarande lider av en svår skada. Efter att hennes vänner uppmuntrat henne, anmäler hon sig till en surftävling som kan förändra hennes liv. Kommer hon att övervinna sin rädsla och återvända till sitt gamla liv, och kommer hon att vinna tävlingen?


I rollerna: Matthew Davis, Michelle Rodriguez, Sanoe Lake, Mika Boorem. Regi: John Stockwell.The Host

Har sett att Ian somerhalder kanske ska spela Ian O´Shea i filmatiseringen av Stephenie Meyers bok The Host (Genom dina ögon).
Ian är den ända som listast under "Casts" på imbd.

Någon som har läst boken? Här kommer iaf handlingen;
One soul, the Wanderer, is fused with a dying human named Melanie Stryder, in an attempt to locate the last pocket of surviving humans on Earth.

Jag tror att det kommer bli jättebra! Med tanke på att Stephenie Meyer tidigare har skrivit "The Twilight Saga" böckerna och att det blev en stor "hit". Och så självklart om Ian nu är med så är han en grym skådespelare.
"Salvatore-ringarna"

Jag har sett att vi har fått frågor om hur bröderna Salvatores ring ser ut och jag kan faktiskt lägga in en bild på hur den ser ut! På Stefans ring är det ett "S" och på Damons ring är det ett "D".Stefans ring! Visst är den cool?! Vill också ha en sån!
Duktig på att rita!

Jag blir alltid lika förvånad när jag ser någon som kan rita såhär bra..!


Många timmar framför tvn!

Visste ni att första säsongen av Vampire Diaries var hela 924 minuter lång. Och det är alltså hela 55440 sekunder! Oj, har vi verkligen spenderat så lång tid framför tvn? ;)


Lymenaide

Flera av skådisarna ifrån VD har spelat in videosar till hjälp orginisationen Lymenaide som kämpar mot sjukdomen lyme disease. Här är videosar på när Candice Accola (Caroline), Kat Graham (Bonnie), Michael Trevino (Tyler), Kayla Ewell (Vickie).

Dagens bild + dagens fråga

En bild på Kareina Graham från MTV movie awards i Los Angeles!
Vad tycker ni om Kat´s klädsell? Hiss eller Diss?Katerina Graham's nya film!

Nu står det klart att Kat ska vara med i Honey 2, hon kommer vara huvudrollen i filmen, så den får vi inte missa :)

Huvudrollen spelades tidigar utav Jessica Alba, men nu tar Katerina Graham över!

 

 

 

 

 


Nina Dobrev says

Nina Dobrev skriver på sin Twitter;
Hey #Everyone! Just heard #NikkiLang new #single, "Feel Better" on #Itunes! It's Awesome! Check it out!


Dagens bild


Slänger in en "dagens bild", och den blir på Paul Wesley!! :)Synd

Skrev ju förut om att det är säsongsavslut nu, pch tyvärr så är det det över sommaren. Men avsnitt 18 kommer igen i september, så länge ska vi här på VDSweden uppdatera det senaste inom "VD världen" ! :)


Bilder från Let The Right One In

Förlåt, men blir bara två bilder, min data cpade så kunde inte lägga in flera. MEn kanske uppdaterar med fler sen, ha det bra så länge :)

Sålänge kan ni diskutera avsnittet "Let The Right One In". Ni kan exempel skriva om det ni tyckte var bra/dåligt och så kan ni fråga oss något om avsnittet om ni undrar något :).


uppdatering; flera bilder!

Så nu kom äntligen bilderna :)låtar från Let The Right One In

Här kommer låtarna från förra avsnittet, Let The Right One In:

Let Me Take You Out - Class Actress
I Was Wrong - The Morning Benders
Resignation Studies - The Silent League
Young Men Dead - The Black Angels
Boy - Lights On
Young Lovers (Sam Sparro Edit) - Love Grenades
East - Systems Officer
Conscience Killer - Black Rebel Motorcycle Club
All You Wanted - Sounds Under Radio


(finns på youtube)

Vilken låt är din favorit denhär veckan? :)


London signering - bilder

Kan lägga in lite bilder ifrån signeringen i London, ni vet dom videosarna jag nyss la ut i ett inlägg? Här är bilder! Enjoy! ;)
Monte Carlo Tv Festival

Här är bilder ifrån (okej det här blir långt!) Monte Carlo TV Festival på Grimaldi Forum som ligger i staden Monte-Carlo som ligger i landet Monaco. Bilderna är tagna i lördags. Har lyckats få tag på HQ bilder ifrån galan! Dom små kan ni bara klicka på så blir dom större.

  
  

Avsnitts guide

Pilot

The Night of the Comet

Friday Night Bites

Family Ties

You're Undead To Me

Lost Girls

Haunted

162 Candles

History Repeating

The Turning Point

Bloodlines

Unpleasantville

Children of the Damned

Fool Me Once

A Few Good _Men

There Goes the Neighborhood

Let the Right One In

Under Control

Miss Mystic Falls

Blood Brothers

Isobel

Founder's Day

 

 
 


Trailen på tv6

Jag vet inte om det bara är jag som sett det, men på tv6 går den en trailer om att det är säsongsavslutning nu på torsdag! alltså att dem slutar med säsong 1 nu innan sommaren på avsnitt 17 (/ 22), Let The Right One In!
Det verkar som om det kommer bli en paus under sommaren, som jag själv tycker är väldigt synd!! Men vad ska man göra? "/
.
Ska se om man kan få något annat svar på detta så uppdaterar jag om det! Ha det bra så länge.. :)


(bild från "Let The Right One In)

Signering i London

För några dagar sen så var Ian, Paul & Nina i London, där fick fansen en chans att se dom och så skrev dom autografer osv. Här är två videosar ifrån det! Helt otroligt att dom har varit så pass nära Sverige.. (Hoppas dom kommer hit..!)

Tävling! (åter-publicering)

Tänkte sätta igång en tävling här i bloggen, priset har dock inget med Vampire diaries att göra med.

Priset är en VIP biljett till Twilight fan event, då ni kan få chansen att se Taylor Lautner & Kristen Stewart från Twilight i verkligheten.

För att kunna tävla måste ni;
* Kunna svara på frågan här under i inlägget
* Ha en blogg (eller annan hemsida)
* Kunna ha tillgång att resa till Stockholm (till Hovet)
* Länka vår blogg i er blogg
* Skicka svar i ett mejl till oss om ni vill tävla (vd@live.se), det ska innehålla
- Svar på frågan
- Bloggadress
- Hemadress (så vi kan skicka priset till den som vinner)


Om ni inte har någon att gå med så får ni gärna gå med oss, vi är två flickor 95 och så ska en 97.a med, så det är bara att säga till om ni vill gå med oss så kan vi höras om sånt sen. Sista tävlingsdagen är den 15e så mejla era bidrag till oss senast den dagen!

Frågan är; Vad heter Stefan & Damons pappa i serien och vad hans verkliga namn är? Kan ni det så har ni en chans att vinna!

Lycka till, hälsningar från VDSweden!


This Morning

Ian Somerhalder, Paul Wesley och Nina Dobrev pratar om Vampire Diaries i programmet "This Morning" i  London. Dem pratar band annat om Pauls "riktiga" huggtänder, haha!

Klippet innehåller stora Spoilers för er som följer VD i svensk takt! Så att ni inte ser något ni inte vill :)
Founders Day - bilder

Här är bilder ifrån säsongens sista avsnitt "Founders Day". Jag själv har inte sett alla avsnitt men jag längtar! Det verkar så himla spännande när man kollar på bilderna. Simone har sett det och hon sa att det avsnittet är det bästa! (Förlåt till er som inte vill veta något i förväg, spoilervarning!).. 

 Dagens bild


Blev en bild på Caroline (Candice, men är en bild från serien så vi skriver Caroline :P
haha)
och så står Bonnie i bakgrunden ;)


Så gullig han är!

Videon är ifrån PaleyFest 2010 där Ian, Nina & Paul intervjuas framför massvis av fans. Och då är det ett fan som får ställa en fråga. Säg någon som inte vill vara den tjejen! Är SÅ avundsjuk. Kolla själva! (Tyvärr är det ganska dålig kvalite på videon).
Glöm inte vår tävling

Glöm inte vår tävling på bloggen om att vinna VIP biljetter! Klicka bara på texten så kommer du dit.


roligt citat

Här kommer ett roligt citat (med passande bild) från senaste avsnittet, There Goes The Neigborhood!


Jenna: Quick! Hide, we're not here.
Kelly: Why? Where'd we go?
Jenna: Children under our care, five o'clock. This is not role-modelish.
________________________________________________________________________________

Glöm inte vår tävling på bloggen om att vinna VIP biljetter!
Trailen till nästa avsnitt

Let the Right One In Trailen!
Detta avsnitt är nog ett av det mest spännande jag ahr sätt, eller det är dem alla men detta är speciellt!
Det händer så mycket och är kul att se på, kunde verkligen inte slita blicken ifrån skärmen när jag såg det :) haha. Enjoy the trailer!! :)Deathgames

Kellan Lutz (från the Twilight saga) och Nina Dobrev ska spela i samma film nämligen Deathgames.
Nina kommer då spela Kellans fru,  det kommer nog bli jättespännande att se. Jag tror att filmen kommer bli toppen!

Handlingen;
David Lord tvingas in den brutala världen tillhörande en modern gladiatorarena där män slåss till döden för att underhålla publiken online.

Musiken från There Goes The Neighborhood

Better Than This - Keane
CloudHead - In-Flight Safety
The Ocean - Tegan and Sara
Cross My Heart - Marianas Trench
Perfect Day - The Constellations
Crash / Land - In-Flight Safety
Lovesick Mistake - Erin McCarley
The Mess I Made - Parachute
Dagens bild


Blir på Ian Somerhalder! :)


Inspelning av säsong 2

Tack så mycket Amanda, som komenterade och gav oss informationen att inspelningen av säsong 2 är i full gång :)
Så kul det kommer bli att få se resultatet, längtar så in i bomben :p haha!

Om ni vet något som vi missat så får ni jätte gärna komentera eller skicka ett mejl till oss om det senaste! Skulle vara till stor hjälp då det är mycket annat runt omkring ;).


________________________________________________________________________________

Glöm inte vår tävling på bloggen om att vinna VIP biljetter!


Regard Magazine

Candice Accola För Regard Magazine! Lite bilder backstage ifrån när Candice Accola fotades för Regard Magazine.källa
Tävling!

Tänkte sätta igång en tävling här i bloggen, priset har dock inget med Vampire diaries att göra med.

Priset är en VIP biljett till Twilight fan event, då ni kan få chansen att se Taylor Lautner & Kristen Stewart från Twilight i verkligheten.

För att kunna tävla måste ni;
* Kunna svara på frågan här under i inlägget
* Ha en blogg (eller annan hemsida)
* Kunna ha tillgång att resa till Stockholm (till Hovet)
* Länka vår blogg i er blogg
* Skicka svar i ett mejl till oss om ni vill tävla (vd@live.se), det ska innehålla
- Svar på frågan
- Bloggadress
- Hemadress (så vi kan skicka priset till den som vinner)


Om ni inte har någon att gå med så får ni gärna gå med oss, vi är två flickor 95 och så ska en 97.a med, så det är bara att säga till om ni vill gå med oss så kan vi höras om sånt sen.

Frågan är; Vad heter Stefan & Damons pappa i serien och vad hans verkliga namn är? Kan ni det så har ni en chans att vinna!

Lycka till, hälsningar från VDSweden!


Borta

hejsan! Både jag och Sandra kommer vara borta idag och sen till imorgon, så det kommer inte bli någon uppdatering under ett tag :) Men hoppas ni får det bra så länge så uppdaterar vi när vi kommer hem ;).
Kramar från VD!


Snyggingen Ian Somerhalder :)<3

Dagens bildIdag blev det en bild på snyggingen Paul Wesley!! :)<3


RSS 2.0