Nina Dobrev BTS Flare Magazine

Ian i bergen och Candice med jultomten - jul 10

 

 


Dessa gåvor växte fram popkulturen?

 

"The Vampire Diaries" 1: a säsong
Måste jag förklara varför de ville ha? Jag menar, jag har sett (jag har ett helt år av sammanfattningar för att bevisa det), men det betyder inte att de inte vill se igen och igen och igen. I själva verket, jag behöver lite Ian Somerhalder för sting i mitt liv just nu. Det enda problemet är att jag aldrig slutade jobbet ... Jean-Bentley

"Vatten för Elephants" av Sara Gruen
Boken är skriven med exceptionell, men inbillar Robert Pattinson som Jacob Jankowski är som en förhandsvisning av förväntade och surrade i hög grad på en anpassning av filmen. Lika imponerande. -Aimee Curran

"Harry Potter" 1-6 på BluRay
Med sju långa månader fram till frisläppandet av den andra delen av "Harry Potter och dödsrelikerna", den första halvan av 2011 ser ut som en svår och påfrestande tid av Potter tillbakadragande ... tills en box med sex första filmerna presenteras under trädet. Nu kan du mata mitt missbruk att se (och repris) upptåg av mina favorit Hogwarts elever tills det lyckas sommarsäsongen. Lyckligtvis min familj är en grupp av handledare.

"The Eclipse" på DVD
Som en del av mina gåvor för Hanukkah, som fick "Eclipse" DVD. Detta skulle inte vara fruktansvärt anmärkningsvärt, förutom att jag har den kanadensiska versionen, så locket lyder "The Twilight Saga. Tvekan "Min franska är ganska mediokra, men jag tänkte att det är en konstig översättning av" Eclipse. " Så när jag hörde kommentaren RPattz-Kristen Stewart (så sällsynta, men imponerande, eller hur?), Var Kristen kul att höra att den franska titeln. "Jyll Saskin

"Star Wars"
Under sommaren Williams-Sonoma ganska episka debut av "Star Wars" cookie skär som ett stort fan av bakar kakor, "omedelbart började åtrå. Min pojkvän överraskade mig med dem på juldagens morgon och, naturligtvis, är fantastiska. Vem har sagt att pepparkakor män inte kan vara vänner med Boba Fett eller en soldat för misshandel? -Terri Schwartz

"Kombinerade" bundsförvant Condie
allierad dystopiska kärlekshistoria Condie har vunnit en hel del surr sedan starten i november (gör inte vår semester läslista alls), så min YA-älskande hjärta var tvungen att be Santa för detta beroendeframkallande läsning. På mindre än 150 sidor, jag är hooked. -Amy WilkinsonNina Dobrev på omslaget av den nya utgåvan av Flare

 

 


Nya videoklipp inofficiella förtexterna.

Nya bilder på Paul Wesley & Torrey DeVitto

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Nina Dobrevs julNina i bergen och som Jultomtens hjälpare

 


ny outtake på Ian Somerhalder

 

 


Ny bild på Damon Salvatore
God Jul!

Tänkte bara önska alla mina gulliga läsaren en riktigt god jul! Hoppas ni får en bra jul nu,, Mvh VDSweden :)

http://farm2.static.flickr.com/1299/5188827439_51404ac28b_z.jpg


TV Guide Intervju Sara Canning

The Vampire Diaries - TV Guide Interview Sara Canning - Watch more Videos at Vodpod.

Michael Trevino för FiveFour Clothing

imagebam.com imagebam.com

 

 


Jul med Vampire Diaries gänget


Nya bilder på Kellan Lutz och Nina Dobrev på uppsättningen av "The Killing Game"

imagebam.com imagebam.com

 


MTV recensioner 2010: "The Vampire Diaries" blir tv-serien "som-ska-vara"

Nu, innan du påbörjar en rasande tirad på Twitter påminner mig om att den uber-beroendeframkallande "The Vampire Diaries" släpptes 2009 (ännu 2010), låt mig förklara. När CW-serien hade premiär hösten 2009, tvivlade jag om det fanns plats i mitt hjärta vampyr älskare torterad av en annan trio (ni vet, förutom Edward, Bella och Jacob). De första avsnitten har inte övertygat mig, men under 2010 "TVD" lagt sig i veck, snidade sin egen nisch i den mättade värld av vampyrer i populärkultur och förtjänat sin rättmätiga plats i min linje av serie som jag semanalment . När nu året går mot sitt slut, låt oss titta på vad du gjorde bra "DTV".
r 2010 började faktiskt med serien var i mitten av två månader (!) på paus. Men låt inte Hollywood Crush fans "TVD" nej bita att tugga. Steven R. McQueen lämnat ledtrådar om varulvar som kom till Mystic Falls och hans nya kärlek intresse Malese Jow, avslöjande: "Jag vet allmänheten kommer att älska det, som i secretoyo gjorde en liten." Awwww. Samtidigt var Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder improvisera ockuperat av Katerina Graham Nylon magazine och flödade över den framtid Witch Bonnie.
När "TVD" äntligen återvänt den 22 januari var mer än glad att få en lösning. Vi väntade inte så många uppenbarelser. Elena antogs! Damon blev hustru till Alarik! Stefan räddade livet på Elena innan någonsin känt! Ugh! Men bara en månad senare flyttade serien till en annan paus (även kort). Du är ett skämt, "TVD"!
Den första hela säsong intensifierats efter det, vilket leder till ett slut som lämnat oss med bara tre ord på våra läppar, käke slack, "Herregud. (Även om att vara rättvis, Nina varna oss.) I en bitter gest Malese platser ett samtal till Hollywood Crush för att lindra vår sorg för den förtida nedläggningen av Anna. Anna vila i frid.
Och då är vi kvar med en lång varm sommar att uthärda tills den andra säsongen. Vi gjorde knappt igenom tack vare paddla från co-exekutiv producent Julie Plec, nyheter och information panel, Comic-Con, ord en serie böcker av Stefan spin-off och två PR-affischer hotssss.


Men slutligen den stora dagen kommit: Säsong 2 hade premiär den 10 september. Vi visste att det skulle bli en snabb resa, men vem kunde ana vad det skulle vara riktigt bra. Nina var djupt vig med en dubbel roll som både Elena och Katherine sparkad i ryggen av Caroline som en vampyr. Tyler vann vår sympati som en förvirrad rookie varulv. Och Damon visade tillräckligt hjärta att göra oss smälta till en pöl på vår soffa mer än en gång.
Off-skärm, är stjärnor höll också upptagen med välgörenhetsarbete och andra projekt. Ian startade sin egen miljö stiftelse som för hennes födelsedag 32, lånade Katerina och Candice sina röster till kampanjen "Livet från den ljusa" och Malese nedtryckt för att spela 16-åriga heroin Katniss Everdeen i anpassningen av den kommande "The Games hunger. "
Vi har ingen aning vad som väntar för "TVD" när jag kommer tillbaka under 2011 (januari 27 till att vara exakt), men det är något i stil med 2010, du vill blockera torsdag natt nu.Julie Plec framför det återlämnande av The Vampire Diaries

I allmänhet, vad kan vi förvänta sig när serien återvänder?
Låt oss komma till slutet av det vi kallar vår varulv kapitel, vilket egentligen betyder att denna historia går till en mycket mörk plats och verkligen förändra mycket från livet för karaktärerna, inte nödvändigtvis i rätt riktning.

Vi kommer att gräva i hemligheter vår nya häxor och vad är roll Bonnie kommer att vara i sin historia, och det är förstås rädslan för den förestående ankomsten av Klaus, och som kommer att på varje sida, som kommer att förråda till vem, och denna förbannelse kommer att hävas i händerna ett offer att döda Helena. Vi är i full gång.

Har du någonsin rädd för att serien tar slut argument?
Aldrig orolig för att vi kommer att förlora makten, eftersom vi vet att vi har en hel del historia att berätta och att historien kan fortsätta och fortsätta. Hur svårt är varje episod är helt ny. Istället för att arbeta i ett CSI eller The X Files ", där varje vecka du har denna formel för att bygga ut, det är som vi påbörjar en ny film från början varje vecka. Det är försöker göra ett konsekvent och kvalitet varje vecka, det är bara en mycket svår uppgift.

Mer än något annat vi inte har tillräckligt med historia, är hur kan vi veta den bästa historien möjligt varje vecka. Vi är alla kontroll freaks och perfektionister, så vi dödar oss själva försöker göra och jag är stolt över det. Eller serien lades ner inom fem år kommer vi att innan en av två saker (skratt). Vi kommer alltid att försöka göra den så stor som kan bli.

Mer varulvar Hur många kommer till Mystic Falls?
Jag kan inte säga, men jag kommer att säga att Tyler är inte ensam, eftersom du har just träffat Jules. Jules pratade med någon i telefon under föregående episod, och det är mycket möjligt att någon kan komma till stan snart.

Kommer vi någonsin att få se Nina Dobrev ta mer än två tecken per avsnitt?
Det skulle vara cool och svårt att göra. Om du någonsin kommer att göra de fattiga, bör berättelsen av århundradet. Vem vet!

F
inns det en klausul i avtalet av Ian Somerhalder bar överkropp ett visst antal gånger per månad?
(Skrattar) Nej, det är roligt, vi hade lite av en torka i våra pojkar bar överkropp den här säsongen, eftersom bara sätta bar överkropp när det känns bra för historien. Men jag tittade Kevin och jag var som, "alla har fått för mycket kläder under de senaste 6 eller 7 episoder. Detta är fel. vi kommer att få se fler barn med nakna överkropp när de flyttar in i det nya året. Alla helt ekologiskt till berättelsen, som alltid, förstås (skratt).

Har du någon aning om vem som är Klaus?
Inga som helst. Vi började gjutningen är vi i början av det. Vi har en hög nivå, och stora förhoppningar. Det kommer att bli mycket svårt att inte bara behålla sin ställning mot Ian och Paul, men även Daniel Gillies [Elia], en enorm aktör. Vi tar mycket allvarligt på gjutningen ska bli intressant att se hur det fungerar.


Ian Somerhalder, Paul Wesley och Michael Trevino: Nytt bakom kulisserna foto

 

 


"Vampire Diaries" Säsong 2: vad du kan tillföra John Gilbert


Innehåller spoiler.
För några dagar sedan vi meddelade återkomst John Gilbert (David Anders) Elenas far i "Vampire Chronicles" säsong 2.
Finns bevis för att ibland var det sagt att det var ett rykte, som kommer att föra tillbaka far till Elena. Det är till exempel ett ombud producenten Kevin Williamson seriens klart att han kommer tillbaka. Jag kommer inte säga när, men hans utseende har något att göra med Isobel. Vet inte riktigt varför igen. Istället kommer han försöka vara en bra pappa. "
Också enligt honom, kommer han tillbaka föra en hel del i serien "är biologisk far till Elena, har för alla dessa känslor. Han var en bonde Katherine, innan denna kommer att skära fingrarna. Damon och Stefan hatar honom för att han hatar Elena. Det hade också en affär med Jenna (...) Han har potential och när en karaktär har så mycket potential, det är det som gör np avkastning. Dessutom är det en kul kille. "

Tror du hans återkomst är oumbärlig? "På gott och ont?
Video: Ian-Paul-Nina - Funny Moments

Ian Somerhalder: Gammal reklam för filmfestivalen i Los Angeles

Ian Somerhalder: 8 Nya Photoshoot Outtakes från GQ

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


Nina Dobrev berättar om Salvatore, vampyrer och Twilight

Elena Gilbert har fortfarande delade meningar om vad den andra säsongen av vampyr bröderna Salvatore är perfekt för henne (Courtesy)

Tänk dig att en tonåring i en liten stad i Virginia, USA, drabbades av ett par vampyr bröder som verkar ha kommit mer än en modevisning i Milano i Transsylvanien, det låter som mer av en fantasi flicka.
Men sanningen är att detta är verkligheten, åtminstone arbetet, den bulgariska skådespelerskan Nina Dobrev kanadensiska, som spelar Elena Gilbert i The Vampire Diaries, en serie som i Venezuela är av Warner Channel.
"Jag tror att det bästa sättet att beskriva serien, om jag var tvungen att göra en jämförelse, skulle det vara Dracula blandning Dawson's Creek", säger hon och skrattar på telefon tråd om vad som är det program som är stjärnan bredvid Paul Wesley (Stefan Salvatore ) och Ian Somerhalder (Damon Salvatore).
Även om rösterna av showen är känd för sina felfria bild, insisterar Dobrev så långt är serien av uppenbart utnyttjar det. "Våra tecken är en liten stad, ödmjuk och oroliga, men på 90.210 barn är privilegierade med en massa pengar, bor i Kalifornien, berättar hon om huruvida estetiska dominerar tomten i hans berättelse om TV .
Sanningen är att vackra eller inte nådde programmet sin andra säsong efter ridning den internationella vågen som blivit på modet igen, natten varelser. "Det är en av de saker som en spelare förväntas passera, att hans show är framgångsrik och folk njuta av det, och lyckligtvis med vår har gått", berättar i en ton av stolthet. Som en nyhet, en återgång till skärmen i serien var nya tecken till historien att flickan Elena slits ständigt mellan den kärlek ni bekänner de båda bröderna ärvt Nosferatu.
Ankomsten av Katherine Von Swartzchild staden Mystic Falls, en attraktiv kvinna som förvandlas till vampyrer Stefan och Damon har varit en ny och större egenskap utmaning för Dobrev, som hon bär ansvar för att spela ond skurk och oskyldiga karaktär, Elena. "Jag kan inte tro att det inte bara har en roll, men kan ha två fantastiska karaktärer i en underbar tv-serie, har flyttat.
Hur har det förändrats sedan det Katherine kom in i hennes liv, lyckas hon säga "den enda verkliga skillnaden med tillägg av det andra tecknet är att min arbetstid har ökat mycket med varje scen, varje dag, inte jag Jag har råd att sova, hela tiden löpa från bra till dålig, säger han med ett skratt efter att inte ha fallit hänsyn till saker att säga dem.
Katherine kommer att gå med dynamiska av karaktärerna ger, som väntat, problem alls. Dock så att endast Damon och Stefan är de enda medvetna om deras närvaro. Dock kommer den odödliga mormorsmor av Elena, en koppling han har med huvudpersonen, blir tillgänglig för fler tecken som historien fortskrider.
Effekterna är ankomsten av detta nya element även påverkar den centrala axeln av tomten, kampen om två bröder med vassa tänder och jungfru flickan.
"Den här säsongen är bättre än förra året. Hon ständigt kommer att slits mellan de två pojkarna, som båda är mycket olika och har bra och dåliga, så det är en av de saker som är typiska för människor, tillägger han.
Men ... Vilka av Salvatore är kvar? "Jag vet inte ännu, och även känna till detta, kunde jag inte säga. Det är en resa hon har tidigare, men nu är det passion och kommer snart att finna sitt öde, säger vetskap om att hans ord endast mata spänning på motivet.
För att motivera alla mysteriet spelar Nina med hans svar om hans karaktär och tillägger "det alltid förändras, att lära känna sig själv och pojkarna, att försöka lista ut vilken typ av person han är och med vem den vill vara" stater samt krydda Elena var hennes psykoterapeut. Kanske samma djup som hon talar om sin roll är vad som får honom att göra en stark tolkning, som har gett honom offentligt erkännande.
Två Teen Choice Awards Award 2010, som en kvinnlig och en annan framväxande star star Best Fantasy / Science Fiction, realisera förmån, eftersom dess anhängare att Dobrev. "Det var fantastiskt! Var betydelsefullt eftersom det är fansen som har röstat, och för de som arbetar för dem, säger verkligen rörd.
Observera att allt detta orkan of Fame kommer till liv med bara en säsong Dobrev The Vampire Diaries Online. "Vi är verkligen lyckligt lottade som händer med vår show, har varit den typ av saker som också går av så fort som du kanske inte inser att det finns möjlighet," funderar skådespelerskan 21 år.
Även om det kan sägas att detta är den bästa professionella momentop Dobrev hittills. Sanningen är att konstnären redan smakat sötman av framgångar både i film och TV. Han arbetade på serien Degrassi: The Next Generation och musikalfilmen The American Mall, båda MTV. I filmen, var inblandad i Fugitive Pieces, Chloe och ifrån henne, som band genom att kunna dela med siffror från lik av Julianne Moore, Samuel L. Jackson och Julie Christie. "En av de saker jag lärt mig från stjärnorna som jag arbetade är att de är människor är människor förutom konstnärer, sade han efter att ha tänkt på det. "Världen har denna stora idé om vad de är kändisar, men sanningen är väldigt begåvade människor, stora konstnärer med möjlighet att ta kontakt med människor, sade han. Faktum anslutning till samma Dobrev, till stor del av tecken mode vampyr i världen idag hog showen, trots misslyckade försök att detronisera zombies och guider på hans tron.
Hon är medveten om situationen, syftar till att bygga aktning för "barnbarnsbarn" av Bela Lugosi. "Folk frågar oss om vi är oroliga för att vampyrer är så populära, men sanningen är för mig det finns ingen oro, detta är mycket bra att vara överallt eller?" Han frågar skrattande.
Nina kommer även att erkänna pionjärerna i denna återupplivande av blodsugare. Twilight filmen har ett par mer att komma och vi tackar dem för att ge oss en utfrågning odlade sin kärlek till vampyrer, säger han utan att det påverkar. "Tack vare dem (Twilight) har vi också dessa två år före oss har gett oss arbete!" Skrattar med illvilja och utan rädsla för jämförelser mellan hans program och saga att han visste innan han fördes till film.
Mitt i allt detta, säger Nina "Jag känner likadant. Jag bor inte i Hollywood eller New York, så jag har inte mycket att utsatta för allmänhetens ögon, sanningen är den att jag gillar det, den unga porslinshuden, mörka ögon och brunt hår."Vampire Diaries": Michaela McManus talar om motivation Jules (och dusch scenen med Damon)

Michaela McManus som ursprungligen provspelade för rollen som Rose i The Vampire Diaries spänning gör denna scen mitten av säsongen förra veckan då hans hustru Jules Wolf tog en tugga av vampyr Rose, på ett mycket förtjusande sätt. Efter justering för semester igår, McManus (One Tree Hill, Law & Order: Special Victims Unit ") ringde oss i kväll så vi kunde lära känna den senaste ankomst i Mystic Falls lite bättre. Ja, Jules återvänder till serien med nya avsnitt 27 januari. McManus - som provspelade för Jules fick han den dag då han fick rollen, och en dag innan hon du är en plan till Atlanta - sa att han sköt tre episoder och vet inte när det kommer att sluta. "Jag har alltid nyfiken när vi har ett manus ser ut, Mmm, vad händer nu Jules. "
Så, vad lär vi oss? Vi skulle göra klokt i att minnas att Kevin Williamson och exekutiv producent Julie Plec dimensionell tecken inte skriva: "Fansen vet inte riktigt hur man ska bemöta Jules, eftersom så mycket som det är hård och ett hot mot Damon, även återvänder för att hämnas på din vän, så egentligen inte klandras för det, "McManus sagt. "Hon är inte direkt vansinne. Hon försöker att skydda sig och återgår till Damon för vad han har gjort för att Mason. "Så Jules vill göra den gamla slaget om djuren, deras krig, eller är det lika Mason ledde en pacifist? "Det finns en månghundraårig rivaliteten mellan vampyrer och varulvar, de är ett hot mot sig själv, och hon definitivt har en bit av det", skämtar han. "Men hur Jules är, hon har en känslig sida. Hon måste leva med att vara en varulv varje fullmåne och förvandlas till odjuret som härjar, men inte något du är stolt eller glad. Jag tror inte att det är den sortens varulv som bara gillar att rida uppstart människor. Hon har definitivt en hård tid med honom. "

Frågade om hon var in en scen i förvandling, sade att en partiell skott: "Leaving henne är vad jag sköt. När i sin tur blivit odjuret, och nästa morgon, ta reda på vad som hände igår kväll. Det är ganska svag och i sin tur är inte nödvändigtvis medvetna om vad de gör. "För första gången i sin karriär, McManus, gör dubbelarbete och hon är kärleksfull det. "Jules blir väldigt fysisk och jag tror att folk är imponerade med sina kunskaper, säger han. "[Programmet] gör en massa mer action. Det är något att stämma. "

Michael Trevino, som spelar Tyler, berättade EW förra veckan att han vill ta hans brorson Jules Mason för sig själv. "Hon känner den här typen av ansvar för vad som hände med Mason, och han var här speciella personen för henne. Så jag vet att Tyler är där och det är oskyddad, hon vill ta över Mason och se till att ingenting händer, säger han. "Hon har goda skäl, tror jag." (Vi kommer att lita på henne, trots vad Trevino säger, "Hon vill Tyler och hon behöver det -. För vad, kan jag inte säga" Det gör oss kloka) i vad exakt relationen Jules Mason, säger hon. (Har de bor tillsammans Kan du hyra ut din plats när Mason lämnade Florida Virginia? Eller är det bara samtal till din fasta telefon när du skickat det?) Men hon säger att det kommer vara klart snarare förr än senare . Hon avslöjar också förhållandet mellan Jules Brady (Stephen Amell), en annan karl Mason, som kommer till stan med besked. "Han är en speciell vän, möjligen, Jules, säger han. Jules är den typ av tjej som har en massa "speciella vänner skrattar hon bara. Att inte vilja säga något som kommer att inleda en spoiler alert, konstatera det uppenbara: "Din karaktär kommer att medföra många problem att Mystic Falls."

Främjande av avkastningen den 27 januari vet vi att Jules konfronteras med Damon (Ian Somerhalder), och lovar McManus, men Damon känner sig sårbar med Rose, hans "speciella vän", förmodligen dör bett av Jules "förblir bad girl vi har alla kommit att älska. "Hon är bakom honom, och han är mycket efter henne. Det är fantastiskt roligt att se de två kommer att möta, säger han. "[Ian] så stor. I verkliga livet är han charmig och rolig. När du arbetar med honom, han är inte rädd att ta risker. Han förändrar saker, alltid i ögonblicket. Det är bara roligt när jag har en scen med honom. "

En annan anledning Jag väntar ivrigt på andra halvan av säsongen - så mycket talade nyligen filmade scenen i duschen med Ian Somerhalder. Det finns ingen möjlighet att Damon och Jules har en vapenvila nog för en romantisk dag oväntat, eller hur? "Det är lustigt, eftersom min mamma faktiskt mailade mig när du läser den historien. "McManus säger och skrattar. "Hej, är The Vampire Diaries. Så det är möjligt. Vem vet. "Candice Accola i börskopplingar


Candice Accola en Cambio Conect - Watch more Videos at Vodpod.TV Guide på uppsättningen The Vampire Diaries - Intervjuer & Video

TV Guide en el set de The Vampire Diaries – Interviews & Video - Watch more Videos at Vodpod.


Förra veckan
var TV Guide en av medierna som besökte The Vampire Diaries och här finns ett par av utvecklingen i deras täckning. Först en intervju med Julie Plec. Varför Elena och Stefan dumpa deras tidningar? I början av säsong 1, var en hel del scener med Elena (Nina Dobrev) och Stefan (Paul Wesley) skriver i deras tidskrifter. , plötsligt, stannade de! Plec säger att det är eftersom när de två träffas varandra, skulle deras tidningar inte ha känselspröt. "Kraften i en tidning är när du är vilse och ensam och känner att du har ingen att prata med, säger hon. "Med ha kul är ett sätt att integrera begreppet tidningar - från Alarik skriver på datorn eller dagböcker av John Gilbert desaron gamla mytologin av vampyrer. Och vi har ännu inte etablerade i våra händer en dagbok av Lockwood. "Plec inte utesluta en återgång till det skriftliga tankar. "Det kan komma en tid när Elena Tieng inte någon att prata med och vara tillbaka till den dagen, men nu har hon en hel del människor du litar på, säger han.

Robyn Ross pratar med Ian Somerhalder, där han diskuterar huruvida "länken" Damon och Stefan har gjort tillräckligt för att hålla Damon i hans strävan efter Elena.CW Källa video med Stefan BTS

CW Källa video med Ian BTS


Damon Dark Souls finns redan till försäljning i Argentina

Damon. Dark Souls. Vampire Chronicles VI L.J. Smith
Sidor: 512 sidor
ISBN: 9789507321368
Format: 15 x 21 cm.
Bindning: pocket
Label: Destination
Utgåva nr: 1
Publicerad: December 2010 Pris: $ 87,00 Vampire Chronicles VI
Damon. Dark själ
L. J. Smith

Utgivare: Planeta

Vampire Chronicles är berättelsen om två bröder vampyr och vacker flicka som måste välja mellan dem.

Stefan Salvatore är en fånge i den mörka dimensionen, en plats där vampyrer och demoner använda människor som slavar. Men Elena gör allt för att rädda sin älskade. Men med varje dag som går spänningen mellan Elena och Damon, att stöd i räddningsarbetet, ökar, och hon måste möta ett fruktansvärt beslut: Vad bror egentligen vill?

Damon. Dark Souls. Vampire Chronicles VI L.J. Smith
Sidor: 512 sidor
ISBN: 9789507321368
Format: 15 x 21 cm.
Bindning: pocket
Label: Destination
Utgåva nr: 1
Publicerad: December 2010 Pris: $ 87,00 Vampire Chronicles VI
Damon. Dark själ
L. J. Smith

Utgivare: Planeta

Vampire Chronicles är berättelsen om två bröder vampyr och vacker flicka som måste välja mellan dem.

Stefan Salvatore är en fånge i den mörka dimensionen, en plats där vampyrer och demoner använda människor som slavar. Men Ellen gör allt för att rädda sin älskade. Men med varje dag som går spänningen mellan Elena och Damon, att stöd i räddningsarbetet, ökar, och hon måste möta ett fruktansvärt beslut: Vad bror egentligen vill?

The Vampire Diaries: trailers 2 × 12: "The Descent"


The Vampire Diaries - 2.12 Trailer #02 [Spanish Subs]
Uploaded by VampireDiariesEs. - Check out other Film & TV videos.The Vampire Diaries - 2.12 Trailer #01 [Spanish Subs]
Uploaded by VampireDiariesEs. - Watch feature films and entire TV shows.


Nina Dobrev Instyle januari 2011

 

 


TV Squad besökte uppsättningen av Vampire Diaries
11 saker om Ian Somerhalder1. Ian var 11 år när han fick sin första puss

2. Ian röker då och då

3. Ian älskar yoga

4. Ian spenderar helst julen med att ta det lugnt med familjen

5. Ians favorit intressen är fotboll, baseboll, cykling, western ridning och

skjuta på skjutbana

6. Ian har en Shiba Inu hund

7. Ian heter Joseph i andranamn

8. Ians pappa har både engelskt och franskt ursprung

9. Om inte Ian blivit skådespelare så skulle han valt att arbeta inom

marinbiologi eller som författare

10. Ian tycker själv att han tänker för mycket

11. Ian har varit modell för guess m.mUppehåll

Nu efter avsnitt 11 på säsong 2 så kommer det tyvärr bli ett upphåll över ju i USA, så att ni inte sitter och väntar i onödan och tror att det är något fel.
Så vad tycker ni om säsong 2 än så länge? Vad är det bästa som hänt och vad är det sämsta? :D ha det bra!
The Vampire Diaries: Episode 2 × 11-New stillbilder och bakom kulisserna

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 


The Vampire Diaries - 2 × 12 - "Wolf" CW Promo Extended


Stjärnan i "Vampire Diaries" Ian Somerhalder berättar om kvällens avsnitt och "Delena"

Medan promo för kvällens avsnitt ger oss en härlig smak av vad vi förväntar oss, ger Ian Somerhalder (sucumpleaños i går!) Oss en extra scoop om vad som väntade och en idé av Damon: s förbindelser med Elena ( Nina Dobrev), situationen med Stefan och alla risker (inklusive varulvar!) att sjunka på Mystic Falls.
"När Damon lämnade denna episod är i en mycket intensiv," Ian berättade. "Jag menar, i princip, har Damon började känna en hel del och det är skrämmande för honom är irriterande, det är helt onaturligt för honom, och har alltid varit och det är att förebygga."
Skulle dessa "känslor" som D upplever har ingenting att göra med Elena (tror jag det!)? Vi frågade Ian om de två var äntligen tillbaka på rätt spår, efter lärande som dödade hans bror. "Jag tror han har en mycket svår väg med henne. Jag menar deras agerande konsekvent visar vad som verkligen hatar, du vet, det är egoism, död och förstörelse. Jag menar, Elena är den kompletta motsatsen till det, säger Ian. Höger, så vi kunde se hur det är ett problem ... men lyckligtvis så gör Damon. "Jag tror att han vill desperat vara i god nåd och inse att skruvar upp saker."
Men Ian sa att trots att Damon verkligen vill stå på god fot med Elena, som är mer viktigt nu är att hålla henne säkert eftersom hon är mitt uppe i en massa fara.
"Han är viktig i skyddsläge just nu, och gör allt för den lilla Elena." Swoon.
Det inkluderar tydligen undsättning Stefan (Paul Wesley) från graven. Medan de gamla fullt insåg att Damon skulle ha till Elena för sig själv, är den nya Damon sätta inte dina behov först.
"Det ser ut som Stefan i denna grotta bort från Elena fastnat med Katherine är precis där han ville gå, men han vill att hans bror ut därifrån. Jag kan inte tänka mig att vara fast där med henne, säger Ian. "Han behöver det. Behov av att hans bror. Det finns några faktorer som kommer till staden som är mycket problematiskt för dem och de utgör ett allvarligt hot mot allt som Damon älskar, och är en svår tid för honom. "
På tal om alla de hot som kommit till stan, frågade vi Ian om ryktena att Damon kan bli biten av en varulv är sanna. "Det finns många vargar som kör, och det är inte bra. Jag kan definitivt säga att jag kan säga att, sade han kryptiskt.
Antar att vi får vänta och se! Vi hade naturligtvis massor av frågor för Ian (som är så roligt!), Men som vi konstaterade igår, fick springa till skjuta en viktig scen från "DTV". "Jag är naken i duschen i en timme, och Damon tar ett skumbad med levande ljus och ett glas vin i slutet av avsnittet."
Naturligtvis kommer inte att undvika det.


Nina Dobrev: "Katherine Win"!

Paul Wesley Nina Dobrev kastar tillbaka mot en grotta vägg i denna nya utveckling i den slutliga halva säsongen av The Vampire Diaries. Nina, 22, träffade EW att ge fansen en förhandstitt på vad som händer. Hon delade, "Först av allt, Jeremy vara instängda i graven var som om Katherine vinner! När Stefan kom in, tänker hon, "Wow kunde jag inte väntat mig något bättre om du hade planerat. Den person som vill ha till hands är här och nu har han ingenstans att ta vägen. Jag l locka, jag retas, jag blir arg. "Gränsen mellan kärlek och hat är verkligen mycket, mycket smal."

Han fortsatte: "Så hon fick chansen igen honom, och han kan inte göra något åt det. Det har inget annat val än att lyssna, och ja, en mycket sexig scen typ, manipulativa. Det är galet. "
Hur är hans andra karaktär, Elena? "Elena är i en svår situation i den meningen att det är en utmaning, och hon är utom kontroll för första gången på länge. När Elias kommer in i ditt liv idag, är ännu mer utmanande och inbjudande. Elena är den som har att fatta ett beslut, och den här gången, hon är inte under kontroll, vilket är mycket frustrerande för henne. Elena gillar inte att inte ha kontroll ", Nina....
Michael Trevino intervjuas av TV-guiden
Video: Intervju med Ian Somerhalder AOL TV

En önskan har Ian på hans födelsedag? En donation till hans stiftelse!

Twitter var surrar i morse med gratulationer för den enda och stjärnan i "The Vampire Diaries" Ian Somerhalder (som precis fyllt 32!), Med fansen så mycket kärlek envando "Födelsedag Ian" verkligen är en trend ämne.
Vi hoppade på telefonen med födelsedag samtidigt på väg till uppsättningen "TVD" att filma ett badkar scen (eh, ja, mer om det senare), och frågade honom vad han egentligen vill för hennes födelsedag. Svaret kanske förvånar dig.
Du ser, till skillnad från de flesta, inte Ian önskelista inte innebära senaste högteknologiska leksak eller "The Vampire Diaries" säsong en DVD (som låter mer till vår lista ...). Istället är allt vi ber en donation till stiftelsen, Ian Somerhalder.
"Jag behöver inte något annat än min hälsa, min familj och denna stiftelse att börja ge. Bokstavligen, det är allt, säger Ian Hollywood Crush, och tillägger att han har varit intresserad av filantropisk verksamhet, eftersom han var en chico.La Ian Foundation fokuserar på livsmiljön (inbegripet biologisk mångfald, forskning om muntlig sterilisering djur och animaliska räddning), ren energi och utbildning. "Det är väldigt enkelt, och det är verkligen spännande eftersom det är bara att få folk engagerade." Han sade också att hjälpa unga människor att förstå de nuvarande utmaningarna är en stor del av målen för stiftelsen. "Det finns en stor pedagogisk komponent. De flesta av de grunder som handlar om att ge ungdomar att förstå att du vet, hälften av de arter kommer att dö ut i 50 år och du kan ändra på det. "Ian hoppas att donationer kommer att bli mer objektiv stiftelse. "Jag ber folk att hjälpa mig med detta eftersom jag vet att det är en svår tid just nu, men verkligheten är att jag lägger alla mina ägg i samma korg, eftersom vad denna stiftelse kommer att göra är, bokstavligen, för att saker bättre, och det är allt som betyder något för mig just nu. "I själva verket sade Ian att den bästa tiden förra året för honom var när han skrev och skickade alla papper för att få din foundation.
"Det var det coolaste eftersom det är något jag alltid velat göra, och jag hade aldrig gjort det. Jag hade aldrig de resurser, aldrig hade en chans. Och det är nu. Det är bara något bättre. "När det gäller firandet på uppsättningen" The Vampire Diaries ", som var på väg till vårt samtal ... tja, säga att han var osäker på kakan, mest för att jag hade andra saker på hjärtat. "Jag vet att jag ska vara naken i duschen. Jag ska vara naken i duschen i en timme, och Damon kommer att ta ett skumbad med levande ljus och ett glas vin i slutet av avsnittet. "Ian skulle inte säga om han var ensam eller hade en partner av bad tid, men han gav oss en utsökt skopa av morgondagens avsnitt av "The Vampire Diaries," Damon förbindelser med Elena och varulvar vienem till staden.
GRATTIS!!

Ett stort GRATTIS till IAN SOMERHALDER som fyller 32 år idag !! :D


Ian Somerhalder på Jimmy Kimmel Show: video och skärmdumpar

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comFörra veckans tävling

Har fullt upp nu så har helt glömt bort förra veckans tävling så här kommer vinnaren!!
Nicole blev vinnaren, grattis, här är hennes blogg också ;)

Ian Somerhalder & Paul Wesley: Nya uttagspunkten till Shoot Autumn

 

 


Ian 13 år, med i en annons för barn "R" Us (1990)

 

 


Ian Somerhalder kommer till LA

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 


Paul Wesley närvara vid evenemanget Live Trevor Trevor Project i Hollywoodimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comIan Somerhalder & Paul Wesley tala spanska: Warner Channel Promo


Paul Wesley vid utloppet av studier NBC-3/12/10

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Uppdatering av tävling

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).
Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7

* Tävling 8

SPOILERS; Möt nya Hottie av gjutna av Vampire Diaries

Mason Lockwood (Taylor Kinney) kan vara död, men hans arv lever fortfarande varg.Insiders bekräfta uq en ung skådespelare vid namn Stephen Amell har gått med i rollistan The Vampire Diaries med en karaktär som har samband med den vackra Tyler farbror (Michael Trevino). Så vem är den nya killen, och exakt vilken roll den spelar i relationen mellan vampyrer och varulvar av Mystic Falls. Detta är vad vi avslöja:
Producenter berättar om karaktären Amell: "Stephen Brady, spelar en gammal vän till Mason Lockwood som kommer till stan söker hämnd. [Han] en trogen vän eller din värsta fiende, beroende på vem du är. Sade att det är varmt? "(Vi tror att skönhet och kön i varulvar uppenbarligen är relaterade) Brady kommer att visas i två avsnitt, varav en spelas in nu. Wow, Damon Salvatore (Ian Somerhalder) bättre vård för sina ryggar. Pareceque verkar inte så lätt som jag trodde tortera och döda en vacker varulv och komma undan med det. Förutom karaktär Amels, Brady, går Michaela McManus röster för den 9 december avsnittet av "by the Light of the Moon", som Jules, en vän till Mason som kommer från Florida som anländer letar efter sin försvunna vän.
Ian Somerhalder: Leno Show-Foton HQ

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Ian Somerhalder - Backstage med Bryan | The Tonight Show med Jay Leno


Ian tweets: Caroline & Tyler arbetar hårt med IPAD spel. Det är sent på uppsättningen TVD


Avsnitt 2 × 11 - By The Light Of The Moon - Promo


Video-The Vampire Diaries (Episode 2 × 10): Elena, Rose och Kristen StewartIan: Ny bild på bakom kulisserna i Leno Show


Uppdatering för tävling

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).
Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7

* Tävling 8

DVD säsong 1

Tänkte bara påminna er att den 8/12-10 så är det preliminära release datumet för "The Vampire Diaries" säsong 1. Det går att förboka redan nu för er som inte redan gjort det :)
På Discshop kan ni få den för 379kr!

Paul på Rachel Ray Show


Ian Scans av Mini Magazine (oktober 2010)


imagebam.comimagebam.com

Ian, Nina och Paul: Ny photoshoot outtakes från TV Guide 2009

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

Uppdatering för tävling

Drar igång en tävling i bloggen nu :). Tävlingen går ut på att gissa vem i The Vampire Diaries som en bild föreställer (det kan vara såna som inte är med längre). Jag kommer redigera bilden så får ni gissa i en kommentar! Den som gissar rätt får en länkning, om det är fler som röstar rätt lottar vi ut en slumpmässig ;). Ska försöka göra en tävling varje vecka, jag börjar idag, men framöver ska jag börja på måndagar och avsluta tävlingen på söndagar :).
(Större chans att vinna om man kan både dens verkliga namn och dens karaktärs namn)

upd; Skulle vara jättekul om ni länkade tävlingen i er blogg eller annat så att fler kan vara med i tävlingen :)

Hoppas ni tycker att det verkar kul ;).
Länkt till tävlingarna;


* Tävling 1

* Tävling 2

* Tävling 3

* Tävling 4

* Tävling 5

* Tävling 6


* Tävling 7

* Tävling 8

Spoiler: Nina Dobrev kommande Episode 2 × 10 "The Sacrifice" i TV Guide


The Vampire Diaries nya PR-bilder


imagebam.com imagebam.com

RSS 2.0