Bild på Ian och Ashley Greene (Alice Cullen i Twilight)


Tävling - vinnare

Justinbieberstorys vann tävlingen, grattis!! :)

angående tävlingen

Nu är det så här att bloggsvar har ändrat ill blogresponse och man kan tydligen inte dela ut koder längre? :S Eller om någon vet om man kan göra det på något sätt så får ni gärna säga till för jag fattar ingenting!! Jag har iaf en vinnare så skriver ett nytt inlägg snar så får du en länk till din blogg iaf och om jag får reda på om man kan skicka inbjudningar senare så kommer du få en! Förlåt, men hade ingen aning om detta.. "/

Katerina Graham i P.Diddys nya video

P.Diddy har nyss släppt sin video för singeln Looking For Love feat. Usher. Katerina Graham (Bonnie) är med i videon där hon gör lite överraskande danssteg om ni förstår vad jag menar haha :P


Nina på MTV'S 10 On Top

Jag hade helt glömt bort att lägga upp denna video med Nina när hon var med på MTV'S 10 On Top. Hon berättar lite om sin Seventeen Fitness Photoshoot och hon ger några modetips till sommaren.

Photoshoot med Candice Accola för STYLE FILE Daily Mag

Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageTävling (med bra pris)

I samband med den nya designen tänkte jag ta och lotta ut en bloggsvar kod till er som vill vara med. Den ända ni behöver göra är;
.
* Länka till VDSweden (detta inlägg) på någon hemsida (Blogg, facebook, twitter osv) och skriv att ni är med här och tävlar om en bloggsvars kod.
* Skiv en kommentar om att ni vill vara med, i kommentaren ska en länk till er länkning finnas med.
.
Om några dagar kommer jag lotta ut den av er som då vinner. Lycka till!
.Candice Accola intervjuer med Clevver TV & Hollyscope

Candice Accola pratar med Clevver TV och Hollyscope som hann göra en liten intervju med henne på hennes födelsedagsfest som ägde rum den 15 maj.

Matt, Zach & Michael på motorcross tävling

Nu har bilderna kommit ut från i måndags då Matt Davis (Alaric), Zach Roering (Matt) och Michael Trevino (Tyler) var på en motorcross tävling. Snygga killar är dem haha!


Visste ni att...

...Matt Davis (Alaric) och Ian Somerhalder (Damon) är lika gamla? Matt har redan fyllt 33 år men Ian får vänta till December. Man kan inte tro att Ian är så gammal.

*

Ian Somerhalder "Världens sexigaste man"

Nu har Ian utsetts till världens sexigaste man av Posh24. Jag undrar varför? hahaha :P

Intervju med Kat Graham och Malese Jow

The Fashion Patrol tog chansen att intervjua Katerina Graham och Malese Jow under The Bash Charity Event. Dem pratar om lite vad som helst haha :P

Dagens Bild!

Dagens bild blir på Candice och Nina där dem tillbringar dagen på stranden. Längtar verkligen till sommaren när man ser dessa bilder! :D

Kevin Williams om säsong 3

Julie Plec gick ut för ett tag sedan att säsong 3 kommer att handla mycket om "The Year Of The Originals" men Kevin Williams har också några nyheter. I en ny intervju berättar han mer smaskiga detaljer än de vi redan vet:
"I säsong 3 kommer det verkligen att ske framsteg mellan Elena och Damon. Vi kommer se hur deras vänskap eller vad de nu är avsedda att vara forstätter. Det kommer att bli intressant och explosivt!
Klaus och Stefan agenda sträcker sig långt längre än att bara bryta förbannelsen. Det är bara att gå vidare.
Nya varelser kommer att komma in i serien men bara när det är nödvändigt."
Jag undrar vad det kan vara för några nya varelser eftersom vi redan har vampyrer,varulvar och häxor men vi får väl se. Kanske spöken? Kommentera gärna om vad ni tror :D

Ian och Paul på TNT España Promo

Haha så snygga!

Grattis i efterskott Julie!

Grattis i efterskott säger vi till Julie Plec (producent) som fyllde år igår.

Dagens Bild

Dagens bild blir på söta Caroline (Candice Accola), Tyler (Michael Trevino) och Matt (Zach Roerig) från avsnittet "Masqurade". Jag vet inte hur jag kommer klara mig hela sommaren utan dem hära och resten av gänget!


Visste ni att...

...Nina Dobrev, Sara Canning, Candice Accola och Kayla Ewell blev arresterade 2009 då dem hängde utför en bro i Georgia och blinkade ljus mot passerande billister?! Detta var pågrund av att dem fotades av Tyler Shields för att promotera VD.
Källa: http://www.wsbtv.com/news/20859053/detail.html

AOL TV Squad intervju med Nina, Ian & Paul


Fler bilder på Kat från 2011 Young Hollywood Awards


Ian och Nina, mer än bara vänner?

Ja, kolla på bilderna och diskutera gärna er åsikt om vad ni tror osv :)
Covercollage-48479680

Kayla Ewell om återkomsten i programmet

Efter den överraskande återkomsten av Vicki och Anna i slutet av säsongsfinalen, berättar Kayla Ewell lite om hennes återkomst och vad hon tycker karaktärerna gör där.
- Om nu Vicki och Anna är spöken tror inte du att det är konstigt att dem bara har hängt runt i Jeremys hus och så?
- Det är den stora frågan haha. Jag tror inte att vi är stalker spöken men min teroi är att nu när Jeremy kom tillbaka från det döda har vi kunnat nå ut till honom. Personligen så tycker jag att vi båda bryr oss om honom och vill bara hjälpa honom genom livet. Hans liv suger eftersom han har varit med om så många dödsfall och förlorat dem han brydde sig om och älskade.

Stefan, Elena & Damon i barbieformat

imagebam.com imagebam.com 


Fler outtakes på Nina från Seventeen Fitness

Nu har några fler Seventeen Fitness outtakes äntligen kommit ut! Hon är så söt :D

Ian i Paris


Ian Somerhalder & Paul Wesley lämnar CW Efterfest


Fan bilder (Ian & Nina i Paris)


Ian & Nina i Paris, Frankrike

Just nu befinner sig Ian och Nina i Paris, Frankrike. Ian är där för att han ska delta i ett VD-event kallat "Welcome to Mystic Falls". Nina ska dock inte vara med men ett fan fick i alla fall chansen att ta en bild med henne.
Lite suddig bild på Ian men men :P
ashley486:  Ian in Paris #1

Katerina Graham och Malese Jow på 2011 Young Hollywood Awards

I Fredags var Katerina Graham och Malese Jow vid 2011 Young Hollywood Awards. Katerina Graham fick även dela ut ett pris till skådespelarna i "Pretty Little Liars". Gud vad snygga dem båda var!
Click to view full size image Click to view full size image
Click to view full size image Click to view full size image
Click to view full size image Click to view full size image

PopWrap intervju med Paul & Ian

Popwrap: Nu när Stefan har övergått till den mörka sidan verkar det som om du kommer att spela en helt annan karaktär nästa år eller hur?
Paul: Ja, bokstavligt talat! Jag kommer spela Damon och han kommer spela Stefan.
Ian: Det kommer bli en musikalisk säsong.
PW: Som "Freaky Friday"
Paul: Ja
Ian: Jag provspelade faktiskt för den filmen men jag fick den inte
PW: Men jag tycker ändå att saker och ting löste sig i slutändan för dig, eller hur?
Ian: Ja (skrattar)
PW: Vad gör er ivrigast om bytet mellan varandra?
Ian: Det som gör Paul ivrigast är att han får vara en bad ass igen!
Paul: Jepp! Jag längtar så till att ha kul igen och vara bad
Ian: Jag hoppas bara att jag inte blir lika tråkig som Stefan
Paul: Oh det kommer du bli men jag får däremot ha roligt och jag behöver inte grubbla så mycket över saker och ting. Monogami är trevligt men snälla Stefan - Släpp loss
Ian: Ja för en liten stund. Jag hoppas bara att jag, Stefan och Klaus får åka på en större Bender.
Paul: Vi kommer, jag lovar.
Ian: Bara något där vi går till nästa stad och skapar förödelse.
Paul: Vi går till Vegas och har en Boys Night Out. Vi kan till och med ta med Elijah.
Ian: Broothers Weekend!!
Paul: Alaric kan bli utsedd till förare (skrattar)
PW: Men med att Stefan och Damon delas upp betyder väl det också att Paul och Ian kommer att delas upp för första gången sedan Piloten.
Ian: Förhoppningsvis kommer vi fortfarande ha scener i biblioteket, där Damon berättar för Stefan hur bra hans flickvän är på att kyssas. (skrattar)


Ian Somerhalder lämnar Hudson Bar i NYC

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Hollywood Crush intervju med Malese Jow (!SPOILER!)

Hollywood chrush har hade en intevju med Malese Jow (Anna)  hon pratar om säsong's finalen ( Spoiler för er i  svenskt takt )

Hollywood Crush: Malese! Herregud. Låt oss börja från början. När och hur fick du reda på att du skulle få komma tillbaka?
Malese Jow: Jag fick veta det två veckor innan de ville att jag skulle flyga till Atlanta. Så det var en stor chock. Min manager ringe mig. Han började spela ett spel med mig, det var "Gissa vilket serie som vill ha dig tillbaka?". Före "Vampire Diaries", tack gode Gud, hade jag chansen att medverka på andra serier, så för att vara ärlig var VD längst ner på listan. Jag har aldrig på en million år trott att de ville ha mig tillbaka. Det var den bästa överraskningen någonsin. Det var en stor chock och det tog ett par dagar innan det verkligen sjönk in. 

Det tror jag. Jag menar, slutet för dig var sååå slutlig.
Ja! Samma sak var det med Kayla Ewell. Så att de försökte skriva in oss i serien så vi kunde komma tillbaka - det är en sådan ära. Jag vet att en del människor har dött sedan jag lämnade serien, så jag är hjärtligt tacksam till Kevin och Julie. 

Hur var responsen på Twtter för de som var "Team Anna" när de såg finalen?(Visst vet ni att ni kan följa Malese på Twitter här)
Det var en stor våg - de attackerade min Twitter. Det var så svårt att hinna ikapp med alla kommentarer. Men om jag ska vara ärlig, kärleken för Anna slutade aldrig. Jag fick kommentarer varje dag, så jag tror att fansen hade stor inverkan på att jag fick komma tillbaka. Så när jag väl fick komma tillbaka och de såg mig, var det en intensiv kärlek och alla längtade till säsong 3 - inklusive jag. 

Hur var det att komma tillbaka till inspelningsplatsen? Hur länge spelade ni in?
Det var en en-dags sak. De flög mig in till Atlanta. Jag fick en dag att njuta av staden eftersom jag saknade den så mycket, och när jag kom tillbaka till inspelningsplatsen var det som skolan - man hade haft sommarlov och att komma tillbaka och träffa alla igen. Det var som att inget hade hänt. Det var så roligt att få träffa alla igen. Det var sista dagen av att spela in när de tog in mig och Kayla, det var så hemligt det var. Manuset var skrivet utan att vi två var med i sista scenen. Det faktum att vi var den sista scenen...och den cliffhangern. Det gjorde det hela läskigt och spännande.Paul Wesley i New York 20 maj 2011

Spl279938008-48416980
Spl279938008-48416980
Spl279938008-48416980
Spl279938008-48416980
Spl279938008-48416980

Nya promobilder till säsong 3

Oops har glömt att lägga upp de 2 nya promo bilderna till säsong 3. Riktigt snygga eller hur?! :D

Tävling (med bra pris)

I samband med den nya designen tänkte jag ta och lotta ut en bloggsvar kod till er som vill vara med. Den ända ni behöver göra är;
.
* Länka till VDSweden (detta inlägg) på någon hemsida (Blogg, facebook, twitter osv) och skriv att ni är med här och tävlar om en bloggsvars kod.
* Skiv en kommentar om att ni vill vara med, i kommentaren ska en länk till er länkning finnas med.
.
Om några dagar kommer jag lotta ut den av er som då vinner. Lycka till!
.Candice Accola och Steven R McQueen på WGN Morning News


Tävling (med bra pris)

I samband med den nya designen tänkte jag ta och lotta ut en bloggsvar kod till er som vill vara med. Den ända ni behöver göra är;
.
* Länka till VDSweden (detta inlägg) på någon hemsida (Blogg, facebook, twitter osv) och skriv att ni är med här och tävlar om en bloggsvars kod.
* Skiv en kommentar om att ni vill vara med, i kommentaren ska en länk till er länkning finnas med.
.
Om några dagar kommer jag lotta ut den av er som då vinner. Lycka till!
.Bilder från CW's Upfront i New York

Nu har nya bilder kommit ut från CW's upfront i New York. Alla är lika snygga som vanligt ;)
Haha de 2 sista bilderna av Paul är klockrena!

tävling (med bra pris)

I samband med den nya designen tänkte jag ta och lotta ut en bloggsvar kod till er som vill vara med. Den ända ni behöver göra är;
.
* Länka till VDSweden (detta inlägg) på någon hemsida (Blogg, facebook, twitter osv) och skriv att ni är med här och tävlar om en bloggsvars kod.
* Skiv en kommentar om att ni vill vara med, i kommentaren ska en länk till er länkning finnas med.
.
Om några dagar kommer jag lotta ut den av er som då vinner. Lycka till!
.Nina, Paul & Ian på La Mer And Oceana Event

Nina, Ian och Paul var även La Mer and Oceana Event igår i New York. Så snygga dem alla var! :D

Nina och Ian på Instyle Upfront Party!

Igår var vackra Nina Dobrev och Ian Somerhalder på InStyle Upfront Party i New York.

Tävling (med bra pris)

I samband med den nya designen tänkte jag ta och lotta ut en bloggsvar kod till er som vill vara med. Den ända ni behöver göra är;
.
* Länka till VDSweden (detta inlägg) på någon hemsida (Blogg, facebook, twitter osv) och skriv att ni är med här och tävlar om en bloggsvars kod.
* Skiv en kommentar om att ni vill vara med, i kommentaren ska en länk till er länkning finnas med.
.
Om några dagar kommer jag lotta ut den av er som då vinner. Lycka till!
.Nina pratar om Damon & Elena

MTV Shows

Tävling (med bra pris)

I samband med den nya designen tänkte jag ta och lotta ut en bloggsvar kod till er som vill vara med. Den ända ni behöver göra är;
.
* Länka till VDSweden (detta inlägg) på någon hemsida (Blogg, facebook, twitter osv) och skriv att ni är med här och tävlar om en bloggsvars kod.
* Skiv en kommentar om att ni vill vara med, i kommentaren ska en länk till er länkning finnas med.
.
Om några dagar kommer jag lotta ut den av er som då vinner. Lycka till!
.Tävling (med bra pris)

I samband med den nya designen tänkte jag ta och lotta ut en bloggsvar kod till er som vill vara med. Den ända ni behöver göra är;
.
* Länka till VDSweden (detta inlägg) på någon hemsida (Blogg, facebook, twitter osv) och skriv att ni är med här och tävlar om en bloggsvars kod.
* Skiv en kommentar om att ni vill vara med, i kommentaren ska en länk till er länkning finnas med.
.
Om några dagar kommer jag lotta ut den av er som då vinner. Lycka till!
.Candice Accolas födelsedag

Candice Accola ju år här om dagen och hennes TVD co-stars tiva översättningar">Kayla Ewell,(Vicki) MattDavis, (Alaric) Katerina Graham (Bonnie) och Zach Roerig (Matt) var där för att Candice Accola (caroline) födelsedagsfest som innehålls av AIX Armani Exchangeoch Turn the Corner Foundation vid W i Los Angeles den 15 maj. Det ser i alla fall ut som om de hade kul :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Joseph Morgan 30 år idag

Grattis till Joseph Morgan (Klaus) som fyller 30 år idag :)Nya bilder från Perks Of Being A Wallflower Set

Bilder under inspelningen av Perks Of Being A Wallflower har nu kommit ut. I filmen spelar Nina Candace och filmen kommer ha premiär någon gång under 2012. Spännande!
Klicka för att stänga bilden

Katerina Graham på The Bash Charity Event

Katerina Graham har varit på många events under den senaste tiden och igår så var hon med på The Bash Charity Event hosted by Shenae Grimes.

Ny film för stjärnan i "Vampire Diaries" Paul Wesley

Stjärnan i "The Vampire Diaries " Paul Wesley går med rösterna för åtgärden komedi "Den Baytown Disco."
Eva Longoria ("Desperate Housewives "), Meagan Good ("The Unborn"), Emmanuelle Chriqui ("Entourage") och Billy Bob Thornton ("Monster's Ball", "snabbare ") är också en del av filmen.

Filmen, regisserad av Barry Battles, är för närvarande filmar i Louisiana. "Den Baytown Disco"fokuserar tre bröder som accepterar att hjälpa en kvinna att sänka sitt barn till missbrukande förälder. Men situationen är komplicerad när saker inte är som de verkar. Manuset av Battles och Griffin Hood, var på den svarta listan över 2009 projekt är inte produceras i Hollywood. Paul Wesley är mest känd för sin roll som Stefan Salvatore CW-serien "Vampire Diaries." Han hade också mycket små roller i "24" och "Army Wives".


Joseph Morgan (Klaus) var med på MTV's the seven (om Klaus)The Seven - MTV Shows


Katerina Graham på Victoria's Secret's den 12 maj

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild


Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Premiär för Skateland

Den 11 maj var Micheal Trevino (tyler) Zach Roegi (Matt) Candice accola (Caroline) och David Anders (John) på premiären av filmen Skateland.

loading

loading

loading

loading

loading

loading


Katerina Graham på KIIS FM:S Wango Tango Konsert


Bloggsvar

Nu har vi äntligen skaffat bloggsvar som ni kan hitta i menyn till vänster, där kan ni ställa frågor till oss om allt möjligt s ska vi försöka svara på dom så snabbt vi kan :)


Dagen Bild!

Dagens bild eller ja, dagen bilder blir på några som dött från Vampire Diaries. Fast man undrar ju om Vicky (Kayla Ewell) och Anna (Malese-Jow) har återuppstått ;)

GRATTIS CANDICE!

Grattis säger vi till vackra Candice Accola (Caroline Forbes) som idag fyller 24 år!

As I Lay Dying Diskussion

OMFG säger jag bara!!! Stefan har blivt en badboy igen och jobbar nu för Klaus. Vad behöver han Stefan till?!
När Damon höll på att dö trodde jag faktiskt inte att Katherine skulle komma men det gjorde hon som tur var!
Anna, Vicki hur kom dem tillbaka??? Var det kanske nåt med Klaus blod, eller någonting sånt? Eller var det bara i Jeremys tankar? Om dem är tillbaka hur blir det då med Bonnie?
Snacka om att jag längtar till nästa säsong! Men det är så långt kvar... :( Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge! Kommentera gärna om vad ni tyckte om kvällens avsnitt och så :P

2 Nya Stills från säsongsfinalen

E! Online har nu släppt 2 nya bilder av kvällens avsnitt. Bilderna visar Katherine iklädd en gammal klännning på torget i Mystic Falls. Det är som sagt i en av Damons tankar där Katherine blandas ihop med Elena. Spännande! :)

Säsongsfinal

 


Inatt kommer som sagt sista avsnitt av säsong 2 visas i USA. Sen måste vi vänta till höst för att få se säsong 3.

HandlingOriginal Air Date-12 maj 2011 Även Mystic Falls presenteras en genomgång av "Borta med vinden" på torget, Damon minnen av Katherine 1864 blandas med verklighet Elena i nutid. Stefan betalar ett fruktansvärt personligt pris för sitt försök att hindra en tragrdi och sheriff Forbes gör ett dödligt misstag samtidigt som man försöker hålla alla säkra. Mer än ett liv i vågskålen som konsekvenserna av offret ritual spela ut till en skräckinjagande slutsats.

Katerina Graham på Southern Style

Igår var Kat Graham Southern Style galan.


"Vampire Diaries" Still: Stefan ser inte så nöjd ut


I fall du undrar, driver detta oss galna eftersom jag insåg att vi bara ett par timmar från slutet av säsongen av "The Vampire Diaries" (allvarligt, varför detta program måste ha avbrott alls?).
Stefan (Paul Wesley) lovade att hitta ett sätt att rädda Damon (Ian Somerhalder). Som sagt, detta är "DTV" och även när vi vet vad som väntar, vet inte vad som väntar. Så vi gjorde det vi är bäst ... spekulera. Lyckligtvis har vi denna bild EXKLUSIVT bakom kulisserna på Paul på set (tack CW!) Att hjälpa till med ett par saker. Vi har analyserat bilden tusen gånger för att nå följande fem anmärkningar:

1. Denna scen äger rum innan Chaos: Detta är ganska uppenbart, men ser att ingen är galen eller gråter (ännu), gissar vi scenen i gräset inträffar innan allt drama aktiveras (och hur vet vi det inte finns någon dramatik frågar du? Eftersom det här är "TVD", duh).

2. Stefan är ruvande: Enligt den officiella beskrivningen av kvällens avsnitt kommer Stefan vidta extraordinära åtgärder för att förhindra en tragedi inträffar. Nu, eftersom det fortfarande är klart att Stefan är inte i bästa humör, men att döma av reaktionerna från alla runt omkring dem, den nära förestående "tragedi" har inte hänt ännu, så vi gissar hans sorgsna ansikte beror på oro för Damon. Med andra ord gick vi för mer än broderlig kärlek (vår favorit!), Och kan inte vänta.

3. Det kommer att finnas kostymer: Nu, två saker en översikt över "As I Lay Dying" säger oss är att det kommer att bli en genomgång av Mystic Falls "Borta med vinden" och Damon kommer att ha minnen av det sena 1800-talet. Naturligtvis hade jag antagit att den enda gången vi skulle få se kläder period var under minnesbilder av Damon, men det framgår av denna bild nu till Mystic Falls invånare kommer att spela klär sig som dem. Bara ta en närmare titt och du kommer se en kvinna i bakgrunden i en blå klänning. Hon är en bra tjej med en rolig smak eller någon som deltar i "Borta med vinden" presentation.

4. Caroline har en picknick (med någon!): Vi har redan sett bilden av Carolina (Candice Accola) njuta av en picknick (? Jag antar att det går utöver din paus), men från denna bild som vi säga är att dela med någon. Caroline har två glas framför henne! Så vem är den lyckliga killen eller tjejen som bryter bröd? Elena (Nina Dobrev) eller kanske Bonnie (Kat Graham), eftersom (SPOILER ALERT!) Julie Plec berättade TV Guide att Matt och Tyler inte kommer att vara i finalen.

5. Stefan använt läder: Ja, okej, detta är inte "riktigt erbjuda någon lagt idé, men vad som helst, det ser varmt och vi var tvungna att peka ut det.

Hur som helst, medan vi spenderar timmar och timmar tittar på den här bilden en, det finns en god möjlighet att när episoden sänds ikväll alla våra teorier kommer att vända upp och ned. Varför? Eftersom, som vi har sagt innan listan är denna "The Vampire Diaries", och det är vad programmet gör. Varje gång vi tror oss veta vad som händer, lär vi oss att vi faktiskt hade ingen aning. Av det skälet kan vi inte vänta för vändningar i den slutliga ikväll.


Nya Stills från säsongsfinalen "As I Lay Dying"


Svar på tal...

Sanna om "As I Lay Dying": Vilken kanal? :)
Svar: Den kommer inte att sändas i Sverige förrän senare fram men du kan kolla på avsnittet på t.ex. http://watchseries.eu/

Vampire Diaries

"As I Lay Dying"

I natt klockan 02.00 visas den efterlängtade säsongsavslutningen av Vampire Diaries. Tror ni att Damon kommer dö? Har titeln kanske lite att göra med honom?! Hoppas inte det...

Steven R MQueen på premiären av Pirates Of The Caribbean 4

Den 5 juni var det världspremiär av Pirates Of The Caribbean 4, I främmande vatten. På premiären var Steven R MQueen och Boobo från Twiglight.

MTV Hollywood Crush Intervju med Nina

Movie Trailers - Movies Blog

Michael Trevino varulv till vampyr: Nya Tyler Shields photoshootimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Michael Trevino Photoshoot med Lindsey Lohan


Nytt photoshoot med Candice Accola

imagebam.com imagebam.com imagebam.com


As I Lay Dying klipp


I Want It All

Katerina Graham (Bonnie) har nu släppt sin nya singel "I Want It All". Vad tycker ni bra eller dålig?

Spoiler Chat: Damon är vilse i The Vampire Diaries?

The Vampire Diaries, Nina Dobrev, Ian Somerhalder
Efter
fyra (räkna dem, fyra!) Dödsfall förra veckan i The Vampire Diaries, är det förståeligt att fansen börjar oroa frenetiskt om din favorit DTV. Ingen tycks vara säker. Men Damon kanske inte kan överleva den här säsongen? Det smärtar mig att tänka att, ja. Men DTV är känd för att ge oss vändningar för att göra ditt huvud spinn. Det är en av de fördömda i den heliga Treenigheten?
aka_savannah: Är delvis varulv bett kan döda min stackars Damon? # TVD
Tillverkarna bör inte döda den manliga huvudpersonen låt oss gå vidare och säga ... nej, Damon kan inte dö av modedura varulv.

SPOILERS I FÖLJANDE TEXT!

lauren_delena: Alla förskott, Damon och Elena i finalen? En sista kyss? Tack!
Eftersom Damon (Ian Somerhalder) har blivit galen för sitt varulvs bet, kan man inte göra något annat. Allt kan hända när en vampyr är på fri fo.


Foton av Ian Somerhalder vid evenemang Luxury Gifting Suite Style Icon (1911/06/05) och Longines-The Kentucky Derby (1911/07/05)

Style Icon 2011 Luxury Gifting Suite Galt House 1911/06/05

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Longines officiell tidtagare Of The Kentucky Derby 1911/07/05

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Joseph Morgan pratar om The Vampire Diaries och filmen "Inmortals"


CW dramaserie The Vampire Diaries, walesiska skådespelaren Klaus Joseph Morgan spelar den onda och farliga vampyren. Mystic Falls har sett i två säsonger av serien.

Efter genomgången rituella offer och återuppväcka hans varulv sida, den ursprungliga vampyr onda cirkeln och hans bror, Eijíah (Daniel Gillies), försvann i en ring av eld, vilket alla i byn full av övernaturliga varelser undrar vad göra härnäst. Nu visade seriens producenter att säsong 3 kommer att vara säsongen av den ursprungliga, är Klaus säker på att göra comeback någon gång.
Under en nyligen exklusiv telefonintervju med Collider, talade Josef Morgan om hennes önskan att göra amerikansk TV, den punkt där han insåg vad en viktig del av historien var Klaus, det roliga i att spela en sociopatisk skurk, och vad Klaus skulle vilja se i säsong 3. Han talade också om sin roll som Lysander i den kommande filmen Highlander fantasy / action (utkommer 11 november), och vad var det att jobba med Mickey Rourke. Kolla vad han hade att säga:

Hur har din medverkan med The Vampire Diaries hände? Var du letar specifikt för amerikansk tv?

Morgan: Ja, jag har varit i Los Angeles i två år. Mitt första år här, hade en och annan gäst roll på något. Jag gjorde ett par filmer, men jag började känna i slutet av förra året, som om du försöker grena ut i amerikansk TV, särskilt eftersom du får för att utveckla en karaktär för en längre tid och så småningom utveckla en relation med allmänheten. Du får verkligen växa och utvecklas med karaktären, och det är fascinerande för mig - livslängden möjligt att spela en roll också. Så när denna del kom, var det bara för att han var på amerikansk tv, men också för att det var en genre som jag är en stor beundrare. Vampyrer är en genre nu. Det var spännande av flera skäl.

Vid ett tillfälle insåg han hur stor del av historien om denna karaktär var? När du registrerar dig att spela en karaktär som har haft en säsong värde av ackumulation, är roligare som skådespelare, eller är desperat att hänga med?

Morgan: Det är frustrerande och nedslående, naturligtvis. Jag anser att detta är en enorm plattform för att lansera och, om jag gör vad jag tror jag gör, kommer det vara underbart och bra och spännande händelse. Men det finns också möjlighet att falla platt på ansiktet framför alla. De vill inte folk att säga: "Ja, det var en besvikelse." Jag var mycket medveten om att när jag först läste för rollen, men när jag började forska rollen. Jag tittade på nätet för att se om Klaus var i böckerna The Vampire Diaries, som jag inte hade läst, på den tiden, och jag fann sidor och sidor om "Vem kommer att spela Klaus?" Och alla dessa saker. Och sedan, upplever den andra säsongen av The Vampire Diaries, Episode 6, starta den några gånger hänvisar till ett avsnitt, så det var en massiv uppbyggnad av tryck och ett inslag som provspelade för rollen.

Hur ser du Klaus, så att den typ av person han är? Vad tycker du är vad som blir den största skurken och farligare än Mystic Falls någonsin har haft?
MORGAN: Först ser jag honom som en sociopat. Jag anser att det inte finns någon linje mellan ont och gott i Klaus. Han gör vad han vill. Det är något som är fruktansvärt i den. Han möter bara dina behov och önskemål. Han är den mest fruktansvärda som har besökt Mystic Falls, för utan tvekan att vi har sett hittills och vad vi kommer att se finns det ingen ögonblick då: "Åh, inte så illa trots allt." Han är ständigt höja sin andel. Precis när du känner han inte kan få mer skrämmande och säga: "Nå, ska det vara det sista hemska sak att göra", vilket gör det värre. Överraskningsmomentet och avslappnad kul som går igenom denna resa gör det mycket farligt.

Är det roligare att hata varandra på skärmen när du verkligen gillar de aktörer som arbetar?

MORGAN: Först är en skurk, i min mening är mycket roligare. Du får säga så mycket mer. Jag hade alltid ett stort intresse för de skurkar, som är mycket roligare. Det är alltid mer intressant när du gör saker med någon du tycker om eftersom det är mycket mer öppen för saker som den föreslår. Det är roligt. Det är som om du satt på dina lagkamrater och du skämtar eller om du ska avvecklas varandra och förolämpande varandra på ett lekfullt sätt, men har roligt med den. Om du arbetar med någon som kommer och de som är tänkta att hata på skärmen, då det här för kul utmaning där du försöker överträffa varandra är mycket intressant. Ibland kan det bli som tennis. Ju hårdare du träffar bollen hårdare vuelve.Es dig mycket roligt.

Vad tycker du Klaus tycker att bröderna Salvatore? Tycker du att man är mer av en nagel i ögat än den andra?

MORGAN: Kanske. Damon han tycker bara det är en lös kanon. Dessa killar har 160 år, och i värsta fall, de är en olägenhet för honom. Jag tror inte att han verkligen ser en av dem som ett allvarligt hot. Stefan (Paul Wesley) är mer förutsägbar för honom eftersom han är kär i Elena (Nina Dobrev) på ett sätt som är hedervärt. Du kan förutsäga vad Stefan kommer att göra och kan manipuleras. Damon är lite svårare eftersom det är mycket instabil. Det verkar ge mycket värde för sina egna liv. Det är förmodligen lite mer än en plåga för Klaus, och som ger honom viss effekt också. Du är verkligen där och Klaus definitivt har en fascination för det. Jag tror att det finns också en fascination för varför Katherine.

Vad älskar du att se Klaus göra eller studera i säsong 3?

Morgan: Jag älskar att gå tillbaka och se hur Klaus blir. Det skulle vara riktigt intressant. Jag känner att jag måste åka dit så småningom, och ta reda på hur den ursprungliga förvandlas till vampyrer och hur förbannelse lades på Klaus, kommer så titta på hans varulv sida sover. Det är något jag gillar att utforska. Elia talade om hur, när min styvfar fick veta att vår mor hade en affär, han dödade min far varulv och hans familj, gnistor ett krig mellan arter. Det skulle vara mycket intressant att undersöka och utforska Klaus reaktion på det, och de flyktiga förhållandet mellan honom och hans styvfar. Jag skulle älska att se dem som en familj, när det hela började.

Att spela en vampyr, är du alltid fokuserade mer på den mänskliga sidan av karaktären, för att hålla den verkliga och mer relatera till publiken och för dig själv? Är flashbacks hjälpa till att informera och representation?

Morgan: Det flashbacks hjälp beyond belief. De gjorde för mig. Han vände ryggen historia innan jag kom i Mystic Falls, så det får inte bara lära sig lite historia, men faktiskt leva det. Det var verkligen till hjälp för mig. Och ja, det är den mänskliga aspekten som utan tvekan spelar. Du vill aldrig endast handla i en vampyr eller ont i allmänna termer vad du letar efter känslor eller karaktärsdrag som kan relatera. De regissörer och producenter av serien uppmuntrar oss alltid att vara så naturlig och så verklig som möjligt och spela med den verklighet som vi gör. Det var ett sätt att rättfärdiga beteendet hos Klaus gör det tredimensionella.

Hur var upplevelsen av att arbeta i Inmortals och vad är din karaktär i den filmen?

Morgan: Jag trivdes bra på Inmortals. Min karaktär är väldigt annorlunda från Klaus. Klaus är på toppen av näringskedjan i Mystic Falls. Han är den person med de bästa. Och är min karaktär i Inmortals den person med lägst staten. Jag är Lisa, som blir en förrädare mot sin egen ras. Jag ska till mitt folk och jag ska gå med King Hyperion, spelad av Mickey Rourke, som skapar denna armé av krigare av Gud. Jag åker dit, men att inte bli allt jag vill ha det, och jag fast med det, och ändå komma någonstans i världen. Jag försöker så dålig eftersom jag är en förrädare som förrådde mitt eget folk och inte se mig värdig ert förtroende. Därför slutade med det sämsta av två världar, nästan som en hund kryper runt, göra narr av och sparkade honom, och inte respekteras av någon. Det var bara en helt annan upplevelse.

Hur var det att arbeta med Mickey Rourke?

Morgan: Jag älskade att arbeta med Mickey Rourke. Det är en underbar slags galen. Det är så generös som skådespelare. Det är bara fantastiskt. Är det någon som kastar en stor kurva boll för dig. Man vet aldrig vad som kommer att få på set med honom, men det var väldigt spännande att vara i den positionen där du kan bara göra vad jag ville att han gjorde, i form av prestanda. Jag är så spännande att se den filmen. Tarsem Singh, var en fantastisk regissör.

Finns det någon form av könsroller eller om du vill utforska, men har inte haft möjlighet ännu?

Morgan: Jag älskar The Walking Dead. Jag är ett stort fan av det programmet. Jag älskade Dawn of the Dead av Zack Snyder, och 28 dagar senare och 28 veckor senare. Jag skulle älska att vara involverad med en film som visar fördelningen av samhället och en liten grupp av överlevande i en värld som har rasat. Det är något jag gillar att utforska.

Paul Wesley på Ryan Seacrest


Ny Outtake på Nina

2010 fotades Nina av Dean Foreman och nu har en ny outtake kommit ut.

Ian Somerhalder på the Julep Ball röda mattan


Grattis Matt Davis!

Idag fyller Matthew Davis som spelar Alaric Saltzman 33 år! Så ett stort grattis till honom :)

Kat Graham pratar om "balen"

Kat Graham pratar om vad hon tycker ska vara med på balen, typ som vad för musik som ska spelas mm.


Visste ni att...

Paul Wesley gifte sig nyligen med sin flickvän Torry Devitto. Jag hade helt missat det, även fast Nina pratade om det på KTLA Mornings. Dem är riktigt söta tillsammans eller hur?! :D

Nina med Rolling Stone Magazine

Här är en bild från intervjun med Peter Travers från Rolling Stone Magazine. Ni kan se intervjun här: http://www.rollingstone.com/videos/at-the-movies/off-the-cuff-nina-dobrev-actress-chats-about-vampire-diaries-20110504#ooid=5zcG1mMjovMoBe_s7P7eEMU_9Wif9SFc

KTLA med Nina

I torsdags var Nina med på KTLA. Där pratade hon om VD och lite om hennes nya film "Perks Of Being A Wallflower"


Promo bild på Ian, Nina & Paul


Bilder ifrån "The Sun Also Rises"

.
.
.

ZAP2IT intervju med Sara Canning

When we were last on "The Vampire Diaries" set, we spoke with Sara Canning about Jenna's arc for the end of the season and her summer plans. Little did we know, she'd just learned that her character wouldn't actually make it to the finale. 

Last night, fans watched teary-eyed as Jenna turned into a vampire and, after making one last valiant effort to save Elena's life, was killed at Klaus's hand. We absolutely lost our cool during the funeral that the Mystic Falls gang held for Jenna and Elena's biological father, John. 

After filming her final episode, Canning packed her car and drove from Atlanta to Vancouver. She's already got more work lined up, and she's working on several writing projects, including a weekly blog for Alloy. Still, when the episode aired last night, all of the emotions came back to Canning. We caught up with her on the morning after, and while she's still raw from the goodbyes, Canning is already looking forward to future projects. . 

Zap2it: We're all so sad! I'm sure you've seen the incredible reaction from fans on Twitter. Jenna was a trending topic.


Canning: I was so floored by it last night. I honestly wasn't expecting as large of a response. I guess, realistically, when a regular character dies, there's going to be a big reaction, but I hadn't expected much of a response. I'm in Canada now, so it feels like I've taken a step back a little bit. But now that it's aired and people have seen it, it brings you right back to the "Vampire Diaries" family. It was so unexpected. I've just been sitting here with a dumb smile on my face. I have such a large piece of my heart filled with these fan messages. It's amazing. 

You don't find out that your character is about to die by reading a script, right? Did you have a meeting with the producers?

I found out before getting the script. It was a difficult conversation. Julie [Plec] was very kind and let me know that the character meant a lot to them, and she kind of went from there. It wasn't really drawn out, she was just very honest with me, and that was sort of that. I think that's how things happen with "The Vampire Diaries" because things change so quickly and there are all kinds of plot twists. We were all aware at the start that there were no guarantees. 

As far as final episodes go, this was a pretty great one. You got to do so much in those 42 minutes of airtime. Were you glad to get the chance to do all the fun vampire biting stuff before you went out?


Yeah, absolutely. It was a fun last episode in a dark way, because it's fun to do all of that, but it was a challenge for me. I was really trying to wrap up Jenna's philosophy and Jenna's character, and her whole bearing and point in the story. I really wanted to give that the best sort of ending that I could. We shot the moments between her and Elena that were referenced in the pilot. This is the first time we really se a conversation take place with them that we haven't seen before. 

When you're turning into a vampire, all that stuff is intensified, and then there's the physical part of it, too. Being in transition, to feeding, to going through what being a vampire feels like, to having these moments with Elena, to watching a woman's heart get ripped out right in front of her, to deciding what her final act will be. Rather than to run away, it's to make that realization that if she can only take out Greta, the sacrifice can't happen, and Elena won't turn. Jenna's brain and heart and other organs are all racing at an unimaginable speed. I really wanted to piece it together for it to all make sense as a cohesive story. 

I'm sure it was rough leaving Atlanta when this season ended.


Yeah. I have to go back, actually. i lived there for 2 years, and I just drove my car across the country to find an apartment in Vancouver so I need to go back and figure out everything else. I think the world of the producers and the writers and the cast and crew. It was a hard thing to do, but I look forward to whatever the next thing is. 

Do you think we'll see Jenna again in flashbacks or dream sequences or anything?


I know it's always a possibility with this show; I mean, we've seen it happen before. It hasn't been discussed all yet. At this point though, I really don't know. I think I have to operate now from the place that we've seen Jenna's funeral, and we've said goodbye. 

So you're all settled in Vancouver now? Not doing the Hollywood thing?


No. I hope to go to LA at some point, but this is my home. I've been auditioning and taping. Home for me is just kind of wherever I end up, and Vancouver is my real stomping ground. I'm working on a couple of different things - I'm doing a short film at the end of the month that I'm really exciting about because it's a stylistic film noir kind of thing and I love that genre. 

"The Vampire Diaries" finale airs on Thursday, May 12 at 8 p.m. on The CW. Make sure to bookmark Canning's blog at Alloy
to keep up with her over the summer!Dagens Bild!

Dagens bild blir en ganska gammal bild på Nina från Saturday Night Magazine men men ;)

Zap2it intervju med Nina

Zap2it intervjuade Nina i veckan. Där berättar hon om hur hon valde klänningen till White House Correspondent Dinner i Washington, om Elenas anti-Bella och lite om säsong 3.

Nina Dobrev fotograferad när hon lämnar salongen 1911/05/04

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

"The Sun Also Rises" diskussion

Gud så sorgligt avsnitt eller hur?!
Jenna, John & Jules dog och det är fler som kommer i säsongsavslutningen!
Diskutera gärna om avsnittet ;)

Extended Promo avsnitt 2 × 22 (Säsong Final) - As I Lay Dying


Nina Dobrev ska dela ut ett pris på Muchmusic Video Awards

Söndagen den 19 juni ska Nina dela ut ett pris på Muchmusic Video Awards, såhär skrev dom;
.

We just got word that Nina Dobrev will in fact be coming home to Canadian soil, even if it just briefly, to be a presenter at the 2011 MUCHMUSIC VIDEO AWARDS, which airs Sunday, June 19 at 9 p.m. ET on MuchMusic and Fuse in the U.S.

For those of you lucky enough to be able to attend, make sure you let the Canadian starlet know how much her home country loves her!!
Dobrev varnar för att slutet på "Vampire Diaries" (säsong 2) är hjärtskärande

En esta foto del 16 de octubre del 2010, la actriz Nina Dobrev de la serie "Vampire Diaries" llega a los premios Scream en Los Angeles.   Foto: Matt Sayles, Archivo / APNina Dobrev, stjärnan i "Vampire Diaries", varnade för att det sista avsnittet av säsongen kommer att vara "hjärtskärande" och att många "människor dör."

Dobrev vägrade att ge detaljer om de tecken som kommer ut, men han förutsåg det kommer att leda till "tårar" i den gjutna, utrustning och tittare av serien.

Skådespelerskan, som sade att den gjutna vet bara lite mer än fansen om planer av författarna, bekände han blev förvånad när den "förbannelse solen och månen visade sig vara en bluff av Klaus, som verkligen vill bli en hybrid av vampyr och varulv.

"Tro mig, när jag läste manuset och såg dessa sidor och såg att allt de hade gjort i detvå senaste säsongerna var faktiskt en tillverkning och ett stort skämt, bröt det mitt hjärta, sade hon.

Men Dobrev anser att det är en bra strategi som verkar vara mer ont Klaus.

"Klaus gör mycket mer intelligent och mer redo, sade han. "Det är som en dockteaterdär han hanterat allt."

Dobrev stjärnorna i serien tillsammans med Ian Somerhalder och Paul Wesley, somspelar två bröder vampyr besatt av två tecken: den söta Elena, som är mänsklig, och dess föregångare Katherine, en ond vampyr.Steven R McQueen på premiären av "Thor"

.
.

Nytt photoshoot med Michael Trevino

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

The sun also Rises 2x21
Kat Graham på 'Something Borrowed' LA Premiere

.
.
.
.
.
.

På videon är det Kat och hennes pojkvän, visst är dom söta tsm? :)

Ny promobild på Nina Dobrev

Visst är hon vacker i den röda klänningen?

Intervju med TV Fanatic

När TV Fanatic var på inspelningen av Vampire Diaries fick dem en chans att intervju Nina. Just nu är Nina en väldiggt upptagen tjej känns det som ;)

Nina Twittrade nya bilder!


Nina pratar med Associated Press om TVD


Kat Graham berättar om sitt liv före TVD


ny intervju (med spoilers) med Julie Plec

Fråga: Jag undrar när de kommer att börja filma den tredje säsongen
A: Från mitten av juli.

Fråga: Varför kände sig Katherine hotad när Damon sade att han gav sitt blod till Elena?
S: Eftersom han inte vill ha Elena som sin rival i all evighet.

Fråga: Kommer vi att se Andie igen i de två sista avsnitten av den andra säsongen?
A: Nej, nej, se. Men Aurora Olivieri är stark. Som jag ser fram emot att träffa igen.

F: Hur många dödsfall av de tre som skulle hända har vi sett hittills?
A: Någon sa tre. Men det är inte ett exakt antal.

Q: Scenen där han talar om livet av Elena och dess tillväxt har varit exceptionell. En av mina favoriter hittills. Tack!
A: För mig är det en favorit. Nina var mycket bra.

F: Tror du att Elena ska använda i kragen när det blir Isabel?
Svar: Om detta inträffar, bör halsbandet vara förtjust igen, men hon kunde använda.

Q: Julie, snälla, kan en gång svara på min tweet? Ingen mer smärta, ilska eller smärta, är Damon kommer att dö?
A: De två sista avsnitten har registrerats, kan jag inte lova någonting, men vi vet att det är en del av deras sätt att hitta mänskligheten

Q: Den ursprungliga Petrova har någon betydelse? När Elia sade till Katherine som såg ut som någon som hänvisar till den?
A: Ja, och om allt går väl kommer vi att veta en dag. Men inga löften. Det är för tidigt att säga.

Fråga: Vet ni när den tredje säsongen börjar?
R: CW kommer att få det efter sommaren, tror jag.

Fråga: Jag är lite förvirrad om Klaus kan bli en varulv och måste döda en varulv, en vampyr och suger blod av Elena?
A: Innan förbannelsen måste brytas.

Fråga: Varför gjorde Ellen inte bära hänget med festivalen?
R: Katherine stal den.

F: Jenna har att döda för att bli en vampyr?
A: Nej, du behöver bara dricka människoblod.

Q: Var hittade du den stora sängen Damon? Det finns ingen standard storlek ...
R: måttbeställda. Skräddarsytt för Vampire Diaries

Fråga: Kathy var 17 när han blev en vampyr? Det var lite äldre?
R: Jag säger aldrig.

Fråga: Varför Damon inte fortsätter med korpen och dimman?
A: The Crow är död, och många trodde att dimman var i dålig smak.

Q: Gårdagens episod var underbar! Klaus och Elias vet hur de blev? Jag har så mycket nyfikenhet.
A: Historien om alla dokument som kommer att säga en dag.

Fråga: I brist på Jeremy och Bonnie har anledning att tro att de fortfarande gömmer sig i det gamla huset i väntan på slakt?
A: Ja, de är tillsammans utom fara.

F: Vad hände förrän nu är din favorit?
A: död Rose.

Fråga: Damon var inte att göra något eller någon att ha den första säsongen också.Vad kommer att hända i säsong tre? Kommer det att byta igen?
A: Detta är en kuggfråga - är att försöka lista ut om det kommer att överleva. Gotcha

Q: Damon Rose skulle må efter att ha blivit biten av Jules?
S: Det blir inte lätt, det är säkert.

F: Men förbannelsen kan inte fungera om Elena förvandlas till en vampyr istället för att dö? I vilket fall, du är en myt, jag älskar dig!
A: Elena kommer inte att bli en vampyr är inte döende.

Fråga: Bara en nyfikenhet, men utsikten från toppen av vattenfallet är verklig eller skapas i studion?
R: 100% äkta.

Q: Vilken karaktär vill du sakna mest om serien?
A: Farbror Mason, eftersom det är fantastiskt! Tyvärr, det är jag en kvinna

F: Hur är farbror John? Den har en bra ursäkt för sin frånvaro?
A: Jag vet inte vad "rimligt". Skådespelaren var i Australien.

F: Har du någonsin gråtit för en specifik episod eller död av en karaktär? Jag grät många gånger!
A: Jag gråter alltid. Också.

Fråga: Om du fick välja mellan Damon och Elia som borgmästare i Mystic Falls, vem skulle du välja? Folk diskuterar.
A: Oh, det är tufft. Elia skulle vara en stor borgmästare.

Fråga: När jag frågade och jag frågar igen;) När du ser Paul igen utan skjorta?
A: Du måste vänta till nästa säsong, sorry!

F: Vad tycker du om de många fans Delena? Det var vad du förväntade dig?
A: Jag tycker det är helt förståeligt.

F: Utöver Ian om han kunde välja någon att Damon, vem skulle du välja?
A: Ingen. Ian är Damon.

Q: Gör dig redo för en imponerande final?
A: Mer eller mindre ... är mer som en antydan om vad som kommer att vara den tredje säsongen.

Q: Ian Somerhalder i Vita huset? Den blivande ordföranden Smolderhotter. Låter bra, va?
A: Jag är avundsjuk på det faktum att han hade middag med Tim Riggins.

Fråga: Vem är den coolaste personen på set?
A: David Anders, känd som kapten "Happy Hour".

Q: Ok, vad ska jag göra när du dödar flera tecken?
R: sörjer, som vi.

Fråga: Jag läste en av hans intervjuer, och jag insåg att jag inte förstår varför fläktar är alltid på sidan av Damon Delena. Jag vet inte om det var ett skämt eller vad, så låt mig förklara. Den historia som bidragit till att skapa den. En historia. En fantasivärld. Vem kan egentligen säga vad som är rätt eller fel? Damon kan göra hemska saker och galen. Men vad gör det för kärlek. Och när en vampyr dödar för att skydda l, eller bara på kul, inte skiljer sig från människor och vampyrer var riktiga, skulle det vara i toppen av kedjan av aliemntar.ia Det skulle vara oss. Så jag tror att göra bedömningar om hur dessa varelser beter sig är nonsens. Dessutom kommer jag försvara alltid Damon, eftersom jag ser mänskligheten i honom. Människan gör dumma saker, hänsynslös och motbjudande. Tror inte innan de agerar, och arga på oss själva för det. Vi fattar beslut rätt eller fel, och det är vad jag ser i Damon. Jag ser gott och ont, kärlek och hat ... det är hans mänskliga sida. Jag ser inte likadana ut i Stefan. Som jag såg just Mr Right, mr Angel, som ser upp och ner ... förutom igår, eftersom jag verkligen kände hans känslor.Vi kan säga att jag förstod vad Damon gjorde, eftersom år sedan när Damon kom tillbaka, kände han. Stefan hoppas verkligen att se är en karaktär med flera aspekter, som Damon, eftersom jag inte har sett för mycket. Så ja, jag kan förstå lättare och Damon för mig är verklig, och mänskligheten är manifesteras på olika sätt, så jag kommer alltid att vara vid din sida och jag försöker alltid förstå sina handlingar.Dessutom har senaste avsnitten varit fantastiskt och jag hoppas att det inte kommer att svika. Tack för att skapa en stor show full av känslor.
A: Det du säger om Damon är rätt. Det var sättet de bygger. Och kämpar med sin mänsklighet, lidande orsakas av det faktum att detta är nytt för honom. Detta fungerade så länge, är som ett nytt skal för det. Vet inte alltid vad som är det bästa sättet att kontrollera den. Detta är en stor röra. Han återvänder till uppföra sig som tidigare, då känner ånger. Följande ändringar till det bättre, och ibland vi inte kan kontrollera. Han gör en resa.

Fråga: Hur kan man hantera de som kritiserar honom? Ändra ditt sätt att se fans?
A: känslor av ilska mot någon är en känsla som gör mig sjuk, men vi är alla människor.

Fråga: Jag älskar Damon och hans karaktär och som ett fan av Damon att se honom ständigt skadad och behandlas som om det vore ingenting.
A: Damon är viktigt. Men resan från skurken till hjälte är ohederligt. Det är inte alltid lätt.

Fråga: Berätta om framtiden för Caroline. Snälla gör vad du vill. Berätta allt. TACK!
A: Jag hade skrivit en scen med sin far, men låt oss klippa före inspelning. Vi kanske ska gå nästa år om han överlever den här säsongen.

Fråga: Jag kan inte få ut av Twitter och alla fel Julie Plec! Julie, kommer du finnas där för Comic Con SD?
A: Ja, jag ska vara där! Åtminstone hoppas jag bli inbjuden!

Fråga: Vi känner att dagarna av Stefan är alltid kortare än Damon. Detta är proque Damon är mer tveksamma?
R: Stefan var i mitten av sin resa när han träffade Elena. Damon börjar. Frågan är: var Stefan kommer?

D: Din tweet Damon fick mig att tänka att han och Dr House, är nästan identiska, och även den komplicerade situationen i underhuset slutliga
A: House är en av mina favorit program. När jag såg, såg jag många likheter mellan honom och Damon

F: Jag har bara en liten fråga. Av Stefan och Elena slutade skriva i sina tidskrifter?Tack!
A: Jag tror att jag fortfarande skriver.

Q: Klaus dö den här säsongen? O verkar i säsong 3?
R: Jag kommer inte att besvara denna fråga, vänligen gör det stopp. Detta är en spoiler.

Q: Jag kunde inte sluta prata. Jag är en DE, men jag ser hatet mot fansen, men Julie, de flesta fans är inte illa!
R: Jag vet, tro mig. Jag hoppas den passion som kommer från båda sidor att kanaliseras i det mest positiva sätt

Fråga: Kommer vi se mer av Bonnie privatliv? Din far? Ditt hus, lägenhet, etc? Om de överlever säsongen?
Svar: Om det överlever, då är det dags att tala om det, tycker du inte?

Fråga: Kommer jag spela spelet - Angel, Spike eller Riley?
A: hahaha. Spike.

Fråga: Jag är inte arg på Damon för vad han gjorde det sista avsnittet var dumt, men sedan kände sig skyldig och försökte rädda situationen
A: Jag vill gå så långt som att säga att det var dumt, som var rasande - vilket gör det ännu tråkigare

Q: Julie, allvarligt, jag skriver mycket och inte får svar, tack! TVD kommer Qawl scen att sörja?
A: I avsnittet nästa vecka

Q: Det kändes som om någonting inuti var trasig när Elena Stefan sa att han inte vill bli en vampyr! Han visste redan att, eller hur?
S: Ja, visste en del av honom.

F: Vad tycker du var det största tecknet på tillväxt av Damon karaktär i säsong 2? Finns det ett visst ögonblick som kommer att tänka?
A: Många, men jag säger det inte är dödande Andie.

F: Elena är 17 år sedan 2009? Och varför inte gå i skolan?
A: Vår tid är annorlunda. Och hon går till skolan.

F: Kan du ge några upplysningar till fans om hur man ska hantera de rykten / spoilers plågsamma som finns utspridda överallt? Denna mycket tråkigt
A: Jag anser inte att någon som sant, eftersom många inte är det är förvånade över vad de var.

Fråga: Kan du berätta melodin som spelar scenen till Elena Klaus?
R: Mike Suby. Han är kompositörPaul Wesley på Lakers match

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Ni som sett O.C ser nog även vem som sitter bredvid honom, Benjamin McKenzie, Paul var ju även med i serien ett tag :)

Sammanställning av säsongsfinalen (spoilers)


VARNING MÅNGA SPOILERS!

Kristin publiceras i sin kolumn i veckan några spoilers
Julssmarzari: Vissa av The Vampire Diaries, tack.
Vem trodde annars det ursprungliga var en stor sak här säsongen? Om kunden vill ha.Och chefen för DTV Julie Plec sa den tredje säsongen heter Därför kan du förvänta dig att se minst ett original överlevare från slakt av nästa episodios.Lauren_eli7 "Säsong för original.": Något kommer att hända tid mellan Damon och Elena i The Vampire Diaries?
"Något" är en vag term. Vi kan säga så här: något som fansen hoppas kommer att hända mellan Damon (Ian Somerhalder) och Elena (Nina Dobrev) i resterande episoder. Och, naturligtvis, är något fans väntar inte för. PPOD satsa de är intelligenta och har bra gissningar.
Dessutom har vi en lista med spoilers som ser ut såhär:

Damon kommer att överleva till nästa säsong.
- Elena och Doppelganger är okänd gåvor. Men inte så rädda Damon.
- Det biter inte är det huvudsakliga handlingen i finalen.
- En ros placeras vid graven av Gilbert i nästa episod. Det vore klokt om Jenna begravdes bredvid sin syster, eller hur?
- Jenna, Alarik, Katherine, John Liz, och Matt - tre av dessa tecken inte kommer att vara för nästa säsong.
- John kommer att närvara på begravningen - live.
- Det kommer att finnas dödsfall. Men inte alla dödsfall är det sätt att tänka och vissa inte är korrelerade med Klaus.
- Två karaktärer kommer att dö i den sista inningen med inblandade övernaturliga faktor.
- Jeremy sparas.
- De som dör, dör de för evigt. Begravningen kommer att vara giltiga. Detta är en riktig begravning för en av de tre karaktärer som kommer att dö permanent.
- Någon viktig för att överlåtas i nästa episod. Och så finns det en mycket upprörande och blodiga händelseförloppet i finalen.
- Dödssiffran är 5 till 10.
- "Elena kommer att bli en vampyr" är en alltför stark spoiler att berätta, då, i teorin, kan jag säga att skulle bli en viktig händelse för tecknet.
- John dör, sparar Bonnie och Elena Damon blir en vampyr - två av de tre uttalanden är falska.
- Elena kommer att ha större anledning att sörja efter att det är över. Mer.
- Vänta en mörk Elena i den tredje säsongen.

Den mest kul att titta Elena bli en vampyr är inte möjligt att skilja den från Katherine.Elena vampyr kan inte vara lika bra, oskyldiga och oegennyttig.
- Producenterna har lämnat berättelser i minst fem säsonger.
- Vänta en dyster tid.
- Huvudtemat i den tredje säsongen är "separation, ensamhet och förändringen att bli en vampyr med sig."
- Bristen på utveckling av Elias är för att han arbetar med att hitta rätt personer för den tredje säsongen.
- Det finns sju ursprungliga bröder, plus en far och en mor galen och ont.
- Greta är mer kraftfull än Maddox.
- Bonnie kommer att göra många fantastiska saker, som inför Greta. Men i planen utnyttja kraften i häxor inte fungerar som förväntat. Hon kommer att gå till ytterligheter, och inte alla deras handlingar.
- Psykologiskt Klaus toruta Elena kommer att ta alla med vem hon är oroad, en efter en.Klaus festa egentligen. Om du är rädd nu, jag vet att han bara är början.
- Klaus förstörde nästan alla relationer Elena innan du fyller i ritualen. Han vill se henne lida, och det är därför vi har valt objekt så nära den.
- Klaus dog inte den här säsongen. Skall. Long. Tja, åtminstone tills han möter resten av sin familj, speciellt hans far. Han kommer inte förrän i slutet av nästa säsong åtminstone.
- Främjande av solen har, angriper Jenna Klaus.
- Avsnittet kommer att handla om 22 överlevande från två äldre karaktärer i termer av förändringar i deras liv. Elena och Damon kommer att vara i särskilda situationer och Stefan kommer att betala ett fruktansvärt pris för sina beslut. Alias, kommer världen att betala ett pris för sina handlingar.
- Som svar på frågan om att bli bedragen av Elena Damon: Fram till slutet, är Stefan inte ont. Faktum är att allt som händer en konsekvens av deras handlingar.
- Platsen för hösten Damon medan du tittar vad vinden är rätt. Saker som händer i 2 × 22 är verkligen chockerande och mörk, och några är relaterade till Damon och Elena.
- Vissa tecken förlåta aldrig Elena genom beslut under ritualen.
- Avsikterna är bra för Stefan, men i slutändan allting slutar i tragedi på grund av honom.
- Elena förlåter alltid Damon.
- Den sista säsongen och de blodiga händelser som har nästan ingenting att göra med Klaus.
- Säsong krok mindre än den första säsongen, och 2 × 22 är mer en epilog till 2 × 21.Det kommer dock att medföra många förändringar i programmet och tecken. Också närvarande stora krokar som definierar stämningen av säsongen av mörker, och att dessa krokar har en större inverkan från de som presenteras i den första.
- Historien upprepar sig.
- Alla gör ett val, vare sig bättre eller sämre. Matt Damon, Elena, Stefan, Tyler, Katherine, Liz, Bonnie ... Och alla kommer att drabbas. Dock kommer ett visst beslut leder till tragedier.
- Huvudteman för 2 × 22 är "falska lycka", "Death", "Sadness" och "oärlighet".
- Många tecken kommer att förändras mentalt, fysiskt och psykiskt.
- Varje dödsfall, beslut och tvång explodera framför alla.
- Offret slutar på 2 × 21. Det kommer inte svek.
- Någon i divisionen och räckte resten.
- Ingen är nöjd efter finalen. Ritualen kommer att medföra förändringar för de tecken som kommer att överraska tittarna.
- När alla planer bryta ned kommer det att bli en tragedi. Efter det kommer ingenting att vara som förr (särskilt Elena). Dessutom bidrar detta blodiga kaos av 2 × 22.
- Producenter presenterade den slutliga saker som kommer att motsäga allt redan byggt i böckerna.
- Ritualen är inte det värsta. Klaus beslut och deras konsekvenser, ja.
- Den episoden är sann mot sin titel, baserad på en roman av Faulkner (som fokuserar på döden av en kvinna som sa i 15 olika åsikter). Episoden är helt om döden. Om vem som är döende, som dog, dog, dog han och sedan igen, även över döden i tidigare liv.
- I slutändan, allt som kan gå fel går fel. Varje handling av karaktärerna i de två säsonger kommer att explodera strax före dem. Många av dem kommer att överraska dig med deras handlingar, motiv och svek. Mörka tider kommer till Mystic Falls.
- Många kommer att betala ett pris för att bevara Elena efter ritual. De döda, tragedier, förändringar och händelser som utlöses ...
- The Final kompenserar för bristen på uppmärksamhet på Damon under säsongen.
- De 2 × 22 sammanfattas i hänsyn till olika typer av dödsfall i samband med tecken, som så småningom kommer att anslutas på en krok fruktansvärt blodig och mörk
- Det sista avsnittet kommer att återspeglas i det sista avsnittet av säsong ett.MuchMusic Awards 2011

Nu är det klart att Nina kommer att medverka på Muchmusic Awards 2011, där hon kommer dela ut ett pris. Galan är den 19 juni 2011 i Kanada. Nina var på galan förra året och hon såg grymt cool och snygg ut!

The Vampire Cast på 10 On Top


Twitter

Oj då, vad tror ni? Kommer Damon att dö?

Nina På Ten On Top

10 on Top - MTV Shows

White House Correspondents Association Dinner

Igår var Nina & Ian i Vita Huset för White House Correspondents' Association Dinner.
Nina & Ian var också på Bloomberg & Vanity Fair Cocktail Reception efter middagen i vita huset. Så söta dem är tillsammans! :D

RSS 2.0