Julie Plec framför det återlämnande av The Vampire Diaries

I allmänhet, vad kan vi förvänta sig när serien återvänder?
Låt oss komma till slutet av det vi kallar vår varulv kapitel, vilket egentligen betyder att denna historia går till en mycket mörk plats och verkligen förändra mycket från livet för karaktärerna, inte nödvändigtvis i rätt riktning.

Vi kommer att gräva i hemligheter vår nya häxor och vad är roll Bonnie kommer att vara i sin historia, och det är förstås rädslan för den förestående ankomsten av Klaus, och som kommer att på varje sida, som kommer att förråda till vem, och denna förbannelse kommer att hävas i händerna ett offer att döda Helena. Vi är i full gång.

Har du någonsin rädd för att serien tar slut argument?
Aldrig orolig för att vi kommer att förlora makten, eftersom vi vet att vi har en hel del historia att berätta och att historien kan fortsätta och fortsätta. Hur svårt är varje episod är helt ny. Istället för att arbeta i ett CSI eller The X Files ", där varje vecka du har denna formel för att bygga ut, det är som vi påbörjar en ny film från början varje vecka. Det är försöker göra ett konsekvent och kvalitet varje vecka, det är bara en mycket svår uppgift.

Mer än något annat vi inte har tillräckligt med historia, är hur kan vi veta den bästa historien möjligt varje vecka. Vi är alla kontroll freaks och perfektionister, så vi dödar oss själva försöker göra och jag är stolt över det. Eller serien lades ner inom fem år kommer vi att innan en av två saker (skratt). Vi kommer alltid att försöka göra den så stor som kan bli.

Mer varulvar Hur många kommer till Mystic Falls?
Jag kan inte säga, men jag kommer att säga att Tyler är inte ensam, eftersom du har just träffat Jules. Jules pratade med någon i telefon under föregående episod, och det är mycket möjligt att någon kan komma till stan snart.

Kommer vi någonsin att få se Nina Dobrev ta mer än två tecken per avsnitt?
Det skulle vara cool och svårt att göra. Om du någonsin kommer att göra de fattiga, bör berättelsen av århundradet. Vem vet!

F
inns det en klausul i avtalet av Ian Somerhalder bar överkropp ett visst antal gånger per månad?
(Skrattar) Nej, det är roligt, vi hade lite av en torka i våra pojkar bar överkropp den här säsongen, eftersom bara sätta bar överkropp när det känns bra för historien. Men jag tittade Kevin och jag var som, "alla har fått för mycket kläder under de senaste 6 eller 7 episoder. Detta är fel. vi kommer att få se fler barn med nakna överkropp när de flyttar in i det nya året. Alla helt ekologiskt till berättelsen, som alltid, förstås (skratt).

Har du någon aning om vem som är Klaus?
Inga som helst. Vi började gjutningen är vi i början av det. Vi har en hög nivå, och stora förhoppningar. Det kommer att bli mycket svårt att inte bara behålla sin ställning mot Ian och Paul, men även Daniel Gillies [Elia], en enorm aktör. Vi tar mycket allvarligt på gjutningen ska bli intressant att se hur det fungerar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0