Nina Dobrev berättar om Salvatore, vampyrer och Twilight

Elena Gilbert har fortfarande delade meningar om vad den andra säsongen av vampyr bröderna Salvatore är perfekt för henne (Courtesy)

Tänk dig att en tonåring i en liten stad i Virginia, USA, drabbades av ett par vampyr bröder som verkar ha kommit mer än en modevisning i Milano i Transsylvanien, det låter som mer av en fantasi flicka.
Men sanningen är att detta är verkligheten, åtminstone arbetet, den bulgariska skådespelerskan Nina Dobrev kanadensiska, som spelar Elena Gilbert i The Vampire Diaries, en serie som i Venezuela är av Warner Channel.
"Jag tror att det bästa sättet att beskriva serien, om jag var tvungen att göra en jämförelse, skulle det vara Dracula blandning Dawson's Creek", säger hon och skrattar på telefon tråd om vad som är det program som är stjärnan bredvid Paul Wesley (Stefan Salvatore ) och Ian Somerhalder (Damon Salvatore).
Även om rösterna av showen är känd för sina felfria bild, insisterar Dobrev så långt är serien av uppenbart utnyttjar det. "Våra tecken är en liten stad, ödmjuk och oroliga, men på 90.210 barn är privilegierade med en massa pengar, bor i Kalifornien, berättar hon om huruvida estetiska dominerar tomten i hans berättelse om TV .
Sanningen är att vackra eller inte nådde programmet sin andra säsong efter ridning den internationella vågen som blivit på modet igen, natten varelser. "Det är en av de saker som en spelare förväntas passera, att hans show är framgångsrik och folk njuta av det, och lyckligtvis med vår har gått", berättar i en ton av stolthet. Som en nyhet, en återgång till skärmen i serien var nya tecken till historien att flickan Elena slits ständigt mellan den kärlek ni bekänner de båda bröderna ärvt Nosferatu.
Ankomsten av Katherine Von Swartzchild staden Mystic Falls, en attraktiv kvinna som förvandlas till vampyrer Stefan och Damon har varit en ny och större egenskap utmaning för Dobrev, som hon bär ansvar för att spela ond skurk och oskyldiga karaktär, Elena. "Jag kan inte tro att det inte bara har en roll, men kan ha två fantastiska karaktärer i en underbar tv-serie, har flyttat.
Hur har det förändrats sedan det Katherine kom in i hennes liv, lyckas hon säga "den enda verkliga skillnaden med tillägg av det andra tecknet är att min arbetstid har ökat mycket med varje scen, varje dag, inte jag Jag har råd att sova, hela tiden löpa från bra till dålig, säger han med ett skratt efter att inte ha fallit hänsyn till saker att säga dem.
Katherine kommer att gå med dynamiska av karaktärerna ger, som väntat, problem alls. Dock så att endast Damon och Stefan är de enda medvetna om deras närvaro. Dock kommer den odödliga mormorsmor av Elena, en koppling han har med huvudpersonen, blir tillgänglig för fler tecken som historien fortskrider.
Effekterna är ankomsten av detta nya element även påverkar den centrala axeln av tomten, kampen om två bröder med vassa tänder och jungfru flickan.
"Den här säsongen är bättre än förra året. Hon ständigt kommer att slits mellan de två pojkarna, som båda är mycket olika och har bra och dåliga, så det är en av de saker som är typiska för människor, tillägger han.
Men ... Vilka av Salvatore är kvar? "Jag vet inte ännu, och även känna till detta, kunde jag inte säga. Det är en resa hon har tidigare, men nu är det passion och kommer snart att finna sitt öde, säger vetskap om att hans ord endast mata spänning på motivet.
För att motivera alla mysteriet spelar Nina med hans svar om hans karaktär och tillägger "det alltid förändras, att lära känna sig själv och pojkarna, att försöka lista ut vilken typ av person han är och med vem den vill vara" stater samt krydda Elena var hennes psykoterapeut. Kanske samma djup som hon talar om sin roll är vad som får honom att göra en stark tolkning, som har gett honom offentligt erkännande.
Två Teen Choice Awards Award 2010, som en kvinnlig och en annan framväxande star star Best Fantasy / Science Fiction, realisera förmån, eftersom dess anhängare att Dobrev. "Det var fantastiskt! Var betydelsefullt eftersom det är fansen som har röstat, och för de som arbetar för dem, säger verkligen rörd.
Observera att allt detta orkan of Fame kommer till liv med bara en säsong Dobrev The Vampire Diaries Online. "Vi är verkligen lyckligt lottade som händer med vår show, har varit den typ av saker som också går av så fort som du kanske inte inser att det finns möjlighet," funderar skådespelerskan 21 år.
Även om det kan sägas att detta är den bästa professionella momentop Dobrev hittills. Sanningen är att konstnären redan smakat sötman av framgångar både i film och TV. Han arbetade på serien Degrassi: The Next Generation och musikalfilmen The American Mall, båda MTV. I filmen, var inblandad i Fugitive Pieces, Chloe och ifrån henne, som band genom att kunna dela med siffror från lik av Julianne Moore, Samuel L. Jackson och Julie Christie. "En av de saker jag lärt mig från stjärnorna som jag arbetade är att de är människor är människor förutom konstnärer, sade han efter att ha tänkt på det. "Världen har denna stora idé om vad de är kändisar, men sanningen är väldigt begåvade människor, stora konstnärer med möjlighet att ta kontakt med människor, sade han. Faktum anslutning till samma Dobrev, till stor del av tecken mode vampyr i världen idag hog showen, trots misslyckade försök att detronisera zombies och guider på hans tron.
Hon är medveten om situationen, syftar till att bygga aktning för "barnbarnsbarn" av Bela Lugosi. "Folk frågar oss om vi är oroliga för att vampyrer är så populära, men sanningen är för mig det finns ingen oro, detta är mycket bra att vara överallt eller?" Han frågar skrattande.
Nina kommer även att erkänna pionjärerna i denna återupplivande av blodsugare. Twilight filmen har ett par mer att komma och vi tackar dem för att ge oss en utfrågning odlade sin kärlek till vampyrer, säger han utan att det påverkar. "Tack vare dem (Twilight) har vi också dessa två år före oss har gett oss arbete!" Skrattar med illvilja och utan rädsla för jämförelser mellan hans program och saga att han visste innan han fördes till film.
Mitt i allt detta, säger Nina "Jag känner likadant. Jag bor inte i Hollywood eller New York, så jag har inte mycket att utsatta för allmänhetens ögon, sanningen är den att jag gillar det, den unga porslinshuden, mörka ögon och brunt hår.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0