"Vampire Diaries": Michaela McManus talar om motivation Jules (och dusch scenen med Damon)

Michaela McManus som ursprungligen provspelade för rollen som Rose i The Vampire Diaries spänning gör denna scen mitten av säsongen förra veckan då hans hustru Jules Wolf tog en tugga av vampyr Rose, på ett mycket förtjusande sätt. Efter justering för semester igår, McManus (One Tree Hill, Law & Order: Special Victims Unit ") ringde oss i kväll så vi kunde lära känna den senaste ankomst i Mystic Falls lite bättre. Ja, Jules återvänder till serien med nya avsnitt 27 januari. McManus - som provspelade för Jules fick han den dag då han fick rollen, och en dag innan hon du är en plan till Atlanta - sa att han sköt tre episoder och vet inte när det kommer att sluta. "Jag har alltid nyfiken när vi har ett manus ser ut, Mmm, vad händer nu Jules. "
Så, vad lär vi oss? Vi skulle göra klokt i att minnas att Kevin Williamson och exekutiv producent Julie Plec dimensionell tecken inte skriva: "Fansen vet inte riktigt hur man ska bemöta Jules, eftersom så mycket som det är hård och ett hot mot Damon, även återvänder för att hämnas på din vän, så egentligen inte klandras för det, "McManus sagt. "Hon är inte direkt vansinne. Hon försöker att skydda sig och återgår till Damon för vad han har gjort för att Mason. "Så Jules vill göra den gamla slaget om djuren, deras krig, eller är det lika Mason ledde en pacifist? "Det finns en månghundraårig rivaliteten mellan vampyrer och varulvar, de är ett hot mot sig själv, och hon definitivt har en bit av det", skämtar han. "Men hur Jules är, hon har en känslig sida. Hon måste leva med att vara en varulv varje fullmåne och förvandlas till odjuret som härjar, men inte något du är stolt eller glad. Jag tror inte att det är den sortens varulv som bara gillar att rida uppstart människor. Hon har definitivt en hård tid med honom. "

Frågade om hon var in en scen i förvandling, sade att en partiell skott: "Leaving henne är vad jag sköt. När i sin tur blivit odjuret, och nästa morgon, ta reda på vad som hände igår kväll. Det är ganska svag och i sin tur är inte nödvändigtvis medvetna om vad de gör. "För första gången i sin karriär, McManus, gör dubbelarbete och hon är kärleksfull det. "Jules blir väldigt fysisk och jag tror att folk är imponerade med sina kunskaper, säger han. "[Programmet] gör en massa mer action. Det är något att stämma. "

Michael Trevino, som spelar Tyler, berättade EW förra veckan att han vill ta hans brorson Jules Mason för sig själv. "Hon känner den här typen av ansvar för vad som hände med Mason, och han var här speciella personen för henne. Så jag vet att Tyler är där och det är oskyddad, hon vill ta över Mason och se till att ingenting händer, säger han. "Hon har goda skäl, tror jag." (Vi kommer att lita på henne, trots vad Trevino säger, "Hon vill Tyler och hon behöver det -. För vad, kan jag inte säga" Det gör oss kloka) i vad exakt relationen Jules Mason, säger hon. (Har de bor tillsammans Kan du hyra ut din plats när Mason lämnade Florida Virginia? Eller är det bara samtal till din fasta telefon när du skickat det?) Men hon säger att det kommer vara klart snarare förr än senare . Hon avslöjar också förhållandet mellan Jules Brady (Stephen Amell), en annan karl Mason, som kommer till stan med besked. "Han är en speciell vän, möjligen, Jules, säger han. Jules är den typ av tjej som har en massa "speciella vänner skrattar hon bara. Att inte vilja säga något som kommer att inleda en spoiler alert, konstatera det uppenbara: "Din karaktär kommer att medföra många problem att Mystic Falls."

Främjande av avkastningen den 27 januari vet vi att Jules konfronteras med Damon (Ian Somerhalder), och lovar McManus, men Damon känner sig sårbar med Rose, hans "speciella vän", förmodligen dör bett av Jules "förblir bad girl vi har alla kommit att älska. "Hon är bakom honom, och han är mycket efter henne. Det är fantastiskt roligt att se de två kommer att möta, säger han. "[Ian] så stor. I verkliga livet är han charmig och rolig. När du arbetar med honom, han är inte rädd att ta risker. Han förändrar saker, alltid i ögonblicket. Det är bara roligt när jag har en scen med honom. "

En annan anledning Jag väntar ivrigt på andra halvan av säsongen - så mycket talade nyligen filmade scenen i duschen med Ian Somerhalder. Det finns ingen möjlighet att Damon och Jules har en vapenvila nog för en romantisk dag oväntat, eller hur? "Det är lustigt, eftersom min mamma faktiskt mailade mig när du läser den historien. "McManus säger och skrattar. "Hej, är The Vampire Diaries. Så det är möjligt. Vem vet. "



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0