Allmän info!

Som ni kanske har märkt så är det säsongsuppehåll. Med endast 5 avsnitt kvar av säsong 1 så har tv6 bestämt sig för att ha sommar uppehåll tills i höst. (Jätte tråkigt om ni frågar mig!) Ett exakt datum för när det börjar gå på tv igen är ännu oklart men vi återkommer om det när vi vet.

Har även fått frågor om säsong 2. Den håller på att spelas in just nu och det kommer väl förmodligen börja sändas i USA någon gång i höst och då kommer det nog sändas i Sverige ett tag efter det. Ni bad oss skriva lite spoilers om säsong 2 och såhär har CW skrivit om nästa säsong!:

Återvänder till sin andra säsong, The Vampire Diaries berättelsen om två vampyrbröder som är bestatta i samma vackra flicka. Bröderna Salvatore kämpar för att kontrollera vad som händer i en hel stad.
Under säsong 1 återvände Stefan och Damon Salvatore till sin hemstad Mystic Falls, Virginia, de mest skilda anledningar - Stefan var fast besluten att lära känna Elena Gilbert, som bär en slående likhet med Katherine Pierce, den vackra men hänsynslösa vampyren som bröderna visste
och älskade i 1864, medan Damon hade för avsikt att släppa Katherine från graven där han trodde att hon var fångad av en häxans förtrollning alla dessa år.
I slutet av säsongen hade Elenas farbror ett plan i rörelse som förde grundarens firandet slut mitt i kaos, förstörelse och död, och såg återlämnande av hämndlystna Katherine Pierce.

Säsong
2 har premiär i september 2010. I säsongen kastars utseendet på skurkaktig Katherine i Mystic Falls en skiftnyckel i kärlek triangel mellan Stefan, Elena och Damon och de andra invånarna i Mystic Falls välja sida när de blir offern för en ny typ av fara.
Nya och oväntade vänskapsband kommer att vara falska, kommer allierade blir fiender, och hjärtan kommer att krossas. Stefan och Damon kommer att tvingas möta en skurk mer ont och diabolisk än de någonsin trodde var möjligt.

I serien stjärnorna Nina Dobrev som Elena Gilbert, Paul Wesley som Stefan Salvatore, Ian Somerhalder som Damon Salvatore, Steven R. McQueen som Jeremy Gilbert, Sara Canning som Jenna Sommers, Katerina Graham som Bonnie Bennett, Candice Accola som Caroline Forbes, Zach Roerig som Matt Donovan, Michael Trevino som Tyler Lockwood och Matt Davis som Alarik Saltzman.

Baserat på den serie av böcker av LJ Smith, The Vampire Diaries är från Bonanza Productions Inc., cptfc Outerbanks Underhållning och Alloy Entertainment i samarbete med Warner Bros Television och CBS Television Studios med exekutiva producenter Kevin Williamson ("Scream", "Dawson's Creek "), Julie Plec (" Kyle XY "," Wasteland "), Leslie Morgenstein (" Gossip Girl "," Privat ") och Bob Levy (" Gossip Girl "," Privileged ").






Kommentarer
Postat av: Alina

händer ikväll sötnos? =)

2010-06-23 @ 17:26:54
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: M A L I N H E,

SVAR. tack så mycket! :) följ gärna bloggen via bloglovin!

2010-06-23 @ 17:58:37
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: E M M A

sv: Så bra, jo med mig är det bra :P

vad gör du då? :)

2010-06-23 @ 18:35:31
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: Alina

jo samma här=)

2010-06-23 @ 21:49:21
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: amanda

hehe okej, jag är 15 ;)

2010-06-24 @ 10:06:32
URL: http://mandissh.blogg.se/
Postat av: E M M A

sv: okej, tittar på tv :P

hur mår du idag då? :)

2010-06-24 @ 16:59:19
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0