Den nya karaktärer som kommer till Mystic Falls

Episod 10: The Sacrifice
* Alice: doktorand på universitetet söt, med en lätt tysk brytning. Återvänder hem för att hitta Rose i sin lägenhet. Alice när hon ser Elena förväxlas med Katherine. Elena använder denna till sin fördel och frågade hur man hittar en vampyr som heter Adrian. Alice Katherine känd för sitt rykte och gör vad den säger, att veta att "Katherine" är kapabel till.

* Adrian: boklärd vampyr, ser farlig. Fruktad av andra vampyrer.

* Cody: vampyr 30 år. Elena försöker ta? James och Rose. När Adrienne säger den information som han vet är han dödad av henne (hon bryter sitt hjärta)

Episod 11: The Light of the Moon
* Julie: 25, garvade och sexig, Surfer Girl med en hjärna. Kommer till stan ställa frågor om försvinnandet av Mason Lockwood, och slutar upp att gå hand i hand med Damon Salvatore, och förvånansvärt håller sin mark. vet vad vampyrer är, möjligen, en varulv och (illamående och hosta på parkeringen medan chugging en flaska vatten-Stormhatt?) återkommande gästroll.

Episode 12:
* Jessica: flicka på 22 år. Kör på vägen när han nästan träffar en man på vägen. Hon springer se till att det är okej, jag var rädd och jag kan inte se hans ansikte. Efter Guy drar ut en flaska, där det konstateras att det är full. Hon blir smart och börjar återgå till sin bil. Guy vampyrer och tvingar inte att flytta. Sedan börjar prata högt för sig själv, undrar om han skulle döda henne eller inte. Hon ber honom att inte. Han säger, "jag har, och sliter halsen.

Episode 13:
* Angel O'Connel: 30 år gamla nyheter reporter, rapportering om "förödelse som drabbade staden vid middagen sponsras av skolans spår i natt." Damon går och stöter på henne. Hon övertalas att göra en ljud Damon Day festen på dollarn för en dollar, är mycket flörtig med honom.

Episode 16?:
* Amy: sexig, Fangbang 20s vampyr groupie kommer hem till sin lägenhet för att hitta Klaus på soffan. Datum / sov med Klaus tidigare. Klaus berättar varför det finns där är för att han har pratat om honom. Amy försöker förneka det, men Klaus sa att han såg i baren innan natten, pratar med Damon Salvatore honom. Han rör sig mot henne, hon går bort, vädjar för sitt liv. Han biter på halsen och dödade henne.
* Klaus: Klaus sen-20 s till mitten av 30 sekunder? Han är stilig, charmig, intelligent, med en vass humor. Det är den enda person som kan övervinna Damon Damon. Detta eftersom det har en tusen år i honom. Klaus är en av de ursprungliga. Möjligen den äldsta. Men man vet aldrig eftersom han håller med tiden. Amy spenderade döda älskare. Han går till Mystic Grill och sitter bredvid Alarik. Han frågar en tjänst, och berättar Alarik vem han är. Alarik säger att det inte kan tvingas fram. Klaus säger att han är rätt så påverkar det ursprungliga verbena. Han berättar sedan Alarik om att möta en vacker kvinna, blond eftermiddagen. Hon studerade för sina herrar i psykologi. Hennes namn var Jenna. Alarik stiger, men Klaus stoppar honom och sade att han har inte gjort någonting med det, men ... förutom slita bitar av hennes hals och lade den i bagageutrymmet i sin bil där hon är nu att förblöda. Då, säger: "Så det är fördel.".



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0