Nya tecken Spoilers - 2 × 10 och 2 × 11


MASSA SPOILERS!

Enligt källor i episod 2.10: "Offret", Ellen och Rose har en chans att vara ett steg närmare att "Originals".
Att låtsas vara en trovärdig Katherine, Elena få information du behöver på en viss Adrienne. Även i samband med detta har vi mer information om ny karaktär som skall införas i de episoder 2,10 och 2,11, även utan officiell titel kända. Möt tre nya karaktärer ...
Nya karaktärer

Cody: Det förekommer i episod 2.10. Dess uppdrag är att driva sin chef ("Byron?) Till en kvinna (Elena, Katherine och Rose?). Adrienne kommer att möta James och Rose för att skydda den personen. Är en karaktär som inte kommer att vara länge, något som Trevor, men Cody dödas av Adrienne.

Adrienne: Vi kommer att se i avsnitt 10. Hans namn är ibland uttalas i följande avsnitt. Har beskrivits som en farlig vampyr. Ingen vågar röra. Söks med Elena och Rose i episod 2.10 och tydligen i samma episod.

Alice: Det verkar först i episod 2.10. Det är en vacker flicka med en tysk brytning. Verkar leva med en kille som heter Steven. Hon vet Ellen Rose och Steven lägenhet. Först frågar Rose Alice vad som hände med Steven, och sedan kommer och berättar Elena som söker Adrienne. Alice svarade att det är självmord och ingen vågar att kontakta henne för en sekund tror hon Elena är Katherine Pierce.

Elena bestämmer sig för att uppträda som Katherine och frågar om du vet Adrienne. Alice svarar: "Endast genom rykte. Du är anledningen till att jag ville bli. " Det verkar som om Alice utvecklats av Steven. Elena berättar Alice att kalla Steven att hitta någon som har ett samband med Adrienne. Alice vägrar att detta och skickar ett meddelande som säger att Katherine Adrienne vill titta direkt. Men vet du vad Katherine kan göra, så att du hamnar arbeta med henne. Hon ringde någon för att få till en person som uppfyller Adrienne.

Jules: Vi hade pratat innan karaktär spelas av Michaela McManus. Gör sitt första framträdande i episod 2.11. Är en ung surfare på 20 år, sexig och smart. Mystic Falls anländer för att be om försvinnandet av Mason Lockwood. Jules besök i Tyler tala om för honom att hon är en vän till Mason och du letar efter. Tyler säger: "Mason var tvungen att återvända till Florida för en stund", och hon svarar, "Problemet är att han inte har." Hon kommer att ha några konfrontation med Damon och vet redan från början att han är en vampyr. Damon hotar honom säga sluta leta efter Mason Lockwood.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0