x10

Är du redo för lite spoilers Vampire Diaries? CW: s heta serien återvänder denna vecka med en helt ny episod efter att ha tagit ett par veckor Libers. Episod. X10 kallas offer, och saker bara blir mer spänd som vi alla vet att Elena har bakom sig en gammal vampyr. Klaus kommer att öppna i köttet, mycket snart, och det kommer att bli en strid. Den enda frågan här är - som kommer att överleva?

Som alltid har Elena en plan för att fixa allt, och hon försöker ta hjälp av nya vänner för att orsaken till Mystic Falls, Rose. Gör dock Rose misstaget att berätta Elena Damon planer, och han vill inte göra någonting. Detta leder oss till en annan konfrontation mellan Elena och Damon. De två är alltid roligt att se när matnienen dessa verbala sammandrabbningar.

Den här veckan kommer det att finnas en plan för att lansera det verkar. Damon även mot, Bonnie hjälp när hon närmar Luka, nya häxa i stan, men planen går fel. Från vad lite vi vet om honom, planen äventyrar Stefan. De har släppt tre nya klipp från denna episod.
Vampire Diaries är definitivt en av de största serien hos CW.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0