är vampyrer och erövrare på jakt efter nya tittare

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/10/circo30.jpgDe är unga och har vackra ansikten, har övernaturliga krafter, förmågor att begå grymheter ... är vampyrer och erövrare på jakt efter nya tittare. Vi visste dem som onda varelser, demoniska gudar, men den lilla skärmen har utvecklats och blivit mer publiken faller utsmält ", ivriga att få veta varje äventyr vampyr som flyger över den lilla skärmen.

När han började den första säsongen av "The Vampire Diaries", de behörigheter i Förenta staterna inspelad nästan fem miljoner tittare i väntan på frisläppande av tomten, och Latinamerika var siffran också stor, så nära förestående utbetalningen av den andra Warner Channel säsongen, nästa onsdag, är bilden ses framgångsrika.

"När vi startar en andra säsong är ett bekymmer eftersom det inte är känt om allmänheten kommer att följa lutningen på TV, då det kommer vara en vändpunkt, men jag tror att vi fans är mycket trogna och knytas till serien, så Vi försöker åstadkomma, vilket ger en fantastisk berättelse, sade bloggen av "Vampire Diaries, Kevin Williamson, exekutiv producent för serien.

Förutom en gedigen historia som bygger på böcker av Lisa Jane Smith (LJ Smith), en av de faktorer som skall ett vinnande serien är kanske det faktum att Williamson är involverade i projektet inom meriter filmaren är att ha skapat manuset till "Scream" och har regisserat och producerat manus av serien "Dawson's Creek" i sina sex säsonger.

"TV-anpassning var lysande, mycket bra agerat, med utmärkt hantering, film och musikaliskt kunde inte förbättra något. Även om jag naturligtvis skulle vilja att någon lika begåvad som Kevin Williamson kom ensam för att prata om historien som speglas i böckerna, men det dämpas inte min uppskattning för den version du ser på skärmen, "delade författaren på hans officiella hemsida.

"Gay VAMPYRER?
Den exekutiv producent för serien ger möjlighet att utnyttja berättelsen om en homosexuell karaktär i ytan. "Jag vill ha en karaktär som verkligen kan dyka in i handlingen och säsongen utvecklingen av historien, men jag vill ha det rätt, inte våld, sade Williamson. När tiden är inne, kommer att visas på skärmen varulvar skapas av dynamiska gränssnitt, inom produktionen finns en kreativ institution som ansvarar för att utveckla denna teknik.

Om du missade den första delen, visar den fjärde episoden av den nya du en flashback från synpunkt av en del av det "onda vampyrer." Att berätta författarna är detta den säsongen av oväntade kärleksaffärer. "Argumentet i serien är en idé som omfattar förlust, smärta, död och hämnd, säger producenten Julie Plec.

Elenas bror, Jeremy, är en karaktär skapad för serien, som i den ursprungliga berättelsen av L. J. Smith finns inte. "Min karaktär var ursprungligen inte i boken, så allt kan hända med honom kan bestämma rätt och fel, eller ens tenderar till den mörka sidan", sade Steven R. McQueen, som spelar Jeremy Gilbert Williamson upprepar den formel han använde för att registrera "Dawson's Creek", även "The Vampire Diaries" sker utanför Hollywood.

"Vi gör det i Atlanta och som hjälper mycket, alla är mycket vanliga, är de fortfarande samma människor som när vi valde var samma sak med" Dawson's Creek ", när alla var i Wilmington (North Carolina). Det skapade en familjär miljö. "



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0