Celebuzz intervjuer Taylor Kinney: "Mason är inte så naiv."

http://images4.fanpop.com/image/photos/15100000/Taylor-Kinney-mason-lockwood-15143549-309-400.jpgCelebuzz ger oss vår första efter döda eller dödas uppenbarelse intervju med Taylor Kinney. För alla klaga över Mason till synes engagemang i den mörka sidan kan du intresserad av vad han har att säga om K-ordet. Definitivt något att tugga på. Han berättar också om hans första (men kort) tvekan att spela en varulv, som arbetar med riktiga vargar, hur han står sig mot Twilights Taylor Lautner och True Blood's Joe Manganiello, och med tanke på popkulturen besatthet werepires. (De kommer bli enorm.)

Din karaktär Mason blir inte tillsammans med Salvatore Brothers, Damon och Stefan (Ian Somerhalder och Paul Wesley.) Hur är Mason kommer att biljettpris mot dessa två vampyrer?

"Jag kan berätta att det bara kommer att eskalera. De Salvatore Brothers inte tillbaka. Stefan, i de flesta fall, skulle vara förnuftets röst men då Mason går in och Kinda påverkar honom. Jag attackera honom också. Spänningen mellan de tre av oss eskalerar bara. Det är ett parti schack och det är en boxningsmatch. Det är verkligen inte slut snart. Det kommer bli en del bra grejer där."

 

Det citatet innehåller vår favorit ord i förhållande till denna visa: "trappas upp." Läs hela intervjun AT CELEBUZZ.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0