Destination publiceras i sjätte partiet "Vampyrens cirkel": Damon. Svart själ

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/10/47517_1_almasoscuras.jpgDestiny har redan publicerat denna vecka i Spanien, den sjätte upplagan av boken. Vi ser fram emot att göra så eftersom det är samma utgivare.
Synopsis

Sjätte delen av denna läskiga kärlek triangel som har fångat tusentals läsare över hela världen. Stefan har tagits till fånga och fängslades av vissa demoniska andar. För Elena, är det enda sättet att hitta en allians med den vackra men dödliga Damon. Elena är redo att göra något för att rädda sin älskade, men så småningom ... Stefan eller Damon?
L. J. Smith

Lisa Jane Smith, vars verk är en kombination av skräckgenren, science fiction, fantasy och romantik, vann offentligt erkännande av Vampire Chronicles, som har anpassats till den lilla skärmen.
Publicerad på 90-talet och bli riktmärke för barnlitteratur av terror, serien återvänder till den klassiska temat kampen mellan ljus och skugga, sin älskade C. S. Och J. Lewis R. R. Tolkien. Och för att citera författaren, "ville skriva böcker som deras, där god konfronterar det onda och vinna. Jag ville förmedla till ungdomar får inte ge upp hoppet. "

Om du vill se omslaget mer i detalj dubbelklicka på bilden.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0