Latinamerika trailer för säsong 2 + text



Den ursprungliga serien L.J. Smith och vinnare av sju Teen Choice Awards Prime återvänder till Warner Super Channel med nya avsnitt varje onsdag kl 22 pm från den 3 november.
The Vampire Diaries berättar historien om Elena (Nina Dobrev), som i sin första dag i skolan i Mystic Falls och efter det tragiska dödsfallet av hans föräldrar, träffar han en mystisk ny student vid namn Stefan (Paul Wesley). Elena Stefan flyttar honom att förstå den smärta som hon är på väg, men jag vet inte är det är en vampyr som motsätter sig ständigt behov av att testa blod. Medan de obestridliga samband mellan de två stärker visas farliga äldre bror Stefan, Damon (Ian Somerhalder) för att skapa kaos i byn och hävdar att Elena själv. Efter att ha avslöjat ett oväntat slut i den första säsongen, plockar upp åtgärder precis där vi slutade.
Efter det mystiska och förföriska tonen, åtgärder och information i andra säsongen av The Vampire Diaries kommer inte att vänta.
Den första episoden är titeln The Return, och se hur Elena (Nina Dobrev) börjar leva en mardröm att åka hem. Damon kommer att få reda återlämnande av Katherine (också spelad av Nina Dobrev), och han och hans bror Stefan, tar inte mycket tid att upptäcka hot kan din avkastning, inte bara för sig själva utan för alla människor runt dem. Under tiden fortfarande ödelades av sin fars död, Tyler (Michael Trevino) är förvånad när hennes älskade och mystisk farbror, anländer för att trösta familjen.
Vad ligger bakom återlämnande av Katherine? Vad som föreslås?, Hur denna utveckling påverkar triangeln Elena Stefan och Damon? I denna andra säsong varje kapitel kommer att innebära stora uppenbarelser. I Mystic Falls inte ta saker lätt och premiären av den nya säsongen är inget undantag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0