Internet glömmer aldrig

I åratal har den underhållning medierna ägnat många timmar för att söka efter bilder på kändisar innan de stjärnor. Vi får se bilder på skolan årsböcker "Vänner" kasta eller en uppriktig bild av George Clooney med mulle. Och vi var förvånade över hur de ser normala och säga, "Wow, kändisar verkligen är som oss."


Internet har dödat om dessa program och nu någon kan göra några sökningar på Google och få dina egna montage av bilder av kändisar. Men bloggen Internet glömmer aldrig Tumblr har gjort ett utmärkt arbete, inte bara encontrarndo bilder på kändisar innan de stjärnor, men några av de mest pinsamma.

Bilderna är också professionellt vidtas. Inte årsbok foton eller bilder på måfå i en skola. Tom är som professionella modeller och PR-arbete där någon faktiskt klädde sig och ställt detta för dem. Inte bara det, men ett antal personer som godkänt det.

Hittills finns det bara två sidor i bloggen, men nästan allt är gyllene. Som Ian Somerhalder i en mängd dåliga mode val från olika årtionden, Matthew Fox poserar i kläder katalogen billig och Robert Pattinson ... ja, titta bara på bilden för att tro det .-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0