nya spoilers


Q: Kommer vi få reda på att både Matt och sheriffen vet?
A: Ja tyvärr för bröderna Salvatore, Caroline, och Tyler vet nästan allt. Matt strävar efter att upprätthålla sin fasad glad och bekymmerslös när du tar Caroline att dansa (tittar ivrigt, vilket utlovades Zach Roerig).

F: Hur är Damon bar överkropp igen?
A. Nej. Men han är klädd i skinnbyxor. Vi är säker på att du kan använda din fantasi.

Q: Är Jeremy Gilbert dansa?
R: Inte riktigt, men på sin meritlista, är det inte mycket på humör för att dansa.

Fråga: Finns det några bra scener och Elena Damon / Damon och Bonnie / Stefan och Caroline / Matt och Caroline / Jeremy och Bonnie?
Alla ovanstående. Denna episod kan vara "på himlen. Och ja, mitt i en fruktansvärd natt vanligtvis Damon och Elena dela en lycklig stund tillsammans. När det gäller främjandet smälla ... när du ser varför Ellen så är förkrossad, kommer du att förstå hans reaktion.

F: Vad canciónbailan Damon och Elena?
I den version vi såg, dansa till "Last Kiss" - Pearl Jam's version av 1961 Wayne Cochran inte original. Men: ibland musiken kan växla mellan modell och den slutliga versionen av luften.

Q: Katherine visas i avsnittet?
A: I korta. Hon har inte en bra dag.

F: Klaus har sin vampyr krafter medan Alarik kropp? Alarik få tillbaka din kropp?
A: Han har definitivt sina befogenheter, och Alarik kropp, som inte behöver vara "inbjuden" till pensionssystemet Salvatore, även känd suchas nya säkra hus i Helena. Vad vi vet detta ... medan Klaus är i besittning av Alarik är Alarik i fruktansvärd fara. Matt Davis, gjorde ett bra jobb och vi sätter dem hårresande samt logróp Klaus ... får oss att skratta. Den här killen är galen.

Q: Stefan och Damon fortfarande kämpar för att rädda så Elena?
A: De har mycket olika strategier och hemligheter Stefan Damon förhindrar börja använda förhållande som har arbetat för att bygga under de senaste två säsongerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0