Ett besök hos uppsättning av Vampire Diaries (New fanpics)

Fanatic tv-journalist, Gabrielle Compolongo, har gjort ett intressant besök och har dokumenterat för oss. Vi talar om serien mer populär i dessa dagar: The Vampire Diaries. Som vi ser på bilderna, träffade intrepid Gabrielle med Damon Salvatore läsa rapporten av vad han bodde på set!
Det är verkligen en av de drömmar fans av The Vampire Diaries, men alla är inte så lycklig som Gabrielle, som har haft fantastisk möjlighet att tillbringa en dag i Atlanta på uppsättningen vår amaodo show, där han intervjua de flesta av rösterna och se några av höjdpunkterna i Mystic Falls.
Men titta vad det säger om den direkta frågan: "Jag kom på satt till 10 och såg den plats där scenerna är skjuten av Mystic Falls High School. Jag valde platsen för mina intervjuer verandan av huset av Caroline. Jag blev mycket imponerad av fängelsehålan i hus Lockwood och Caroline, särskilt mycket bekväm säng. Men vad jag vill betona är att positiva energi som håller alla avslappnad på apparaten. Den gjutna fick mig att känna mer en gjuten medlem än en främling. Är alla människor med fötterna på jorden, ingen av dem är arrogant och även om vissa av skådespelarna intervjuades mellan tagningarna, var alla mycket vänliga. "
Gabrielle träffade Candice Accola och Katerina Graham, som "tycks vara lägre än den egentligen är", och talade om förhållandet mellan Jeremy och Bonnie, som gav honom möjligheten att Martin och hans kusin tillbaka i stad. Det var då det dags för Sarah Inläggning och Matt Davis, som ser väldigt goda vänner i verkliga livet. "Matt är Jokern i gruppen, men stannade två av mina intervjuer, har bidragit till att hålla stämningen glad." Innan lunch Gabriel talade till Steven R. McQueen och sedan Paul Wesley ", vilket fick mig att skratta när jag frågade om hans nya Twitter-konto och sin kärlek till Twitterverse.
http://thevampireclub.files.wordpress.com/2011/03/vd-set-pic_389x408.jpg

Slutligen träffade han Nina Dobrev och Ian Somerhalder.
Nina var mycket vänlig trots att det varit hela dagen och även var tvungen att avbryta intervjun ett par gånger för att återgå till den inställda. "Det var lite konstigt att prata" med Nina personligen, eftersom varje vecka han spelar två karaktärer i ett lysande sätt.
Ian är dock ännu bättre personligen än på TV, vilket kan verka fysiskt omöjligt. Han har en stor ansvarskänsla för visa och resten av rösterna. "Gabrielle hade äntligen tillfälle att ta lite roliga bilder med Ian, som har faktiskt betalat för ett fotografi som påstås vara en långsam dans med henne.
"Både Paul och Ian hade ringar för solljus, bra att se själv." Gabrielle under de kommande dagarna publicera en video filmad på TV!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0