Sammanställning av säsongsfinalen (spoilers)


VARNING MÅNGA SPOILERS!

Kristin publiceras i sin kolumn i veckan några spoilers
Julssmarzari: Vissa av The Vampire Diaries, tack.
Vem trodde annars det ursprungliga var en stor sak här säsongen? Om kunden vill ha.Och chefen för DTV Julie Plec sa den tredje säsongen heter Därför kan du förvänta dig att se minst ett original överlevare från slakt av nästa episodios.Lauren_eli7 "Säsong för original.": Något kommer att hända tid mellan Damon och Elena i The Vampire Diaries?
"Något" är en vag term. Vi kan säga så här: något som fansen hoppas kommer att hända mellan Damon (Ian Somerhalder) och Elena (Nina Dobrev) i resterande episoder. Och, naturligtvis, är något fans väntar inte för. PPOD satsa de är intelligenta och har bra gissningar.
Dessutom har vi en lista med spoilers som ser ut såhär:

Damon kommer att överleva till nästa säsong.
- Elena och Doppelganger är okänd gåvor. Men inte så rädda Damon.
- Det biter inte är det huvudsakliga handlingen i finalen.
- En ros placeras vid graven av Gilbert i nästa episod. Det vore klokt om Jenna begravdes bredvid sin syster, eller hur?
- Jenna, Alarik, Katherine, John Liz, och Matt - tre av dessa tecken inte kommer att vara för nästa säsong.
- John kommer att närvara på begravningen - live.
- Det kommer att finnas dödsfall. Men inte alla dödsfall är det sätt att tänka och vissa inte är korrelerade med Klaus.
- Två karaktärer kommer att dö i den sista inningen med inblandade övernaturliga faktor.
- Jeremy sparas.
- De som dör, dör de för evigt. Begravningen kommer att vara giltiga. Detta är en riktig begravning för en av de tre karaktärer som kommer att dö permanent.
- Någon viktig för att överlåtas i nästa episod. Och så finns det en mycket upprörande och blodiga händelseförloppet i finalen.
- Dödssiffran är 5 till 10.
- "Elena kommer att bli en vampyr" är en alltför stark spoiler att berätta, då, i teorin, kan jag säga att skulle bli en viktig händelse för tecknet.
- John dör, sparar Bonnie och Elena Damon blir en vampyr - två av de tre uttalanden är falska.
- Elena kommer att ha större anledning att sörja efter att det är över. Mer.
- Vänta en mörk Elena i den tredje säsongen.

Den mest kul att titta Elena bli en vampyr är inte möjligt att skilja den från Katherine.Elena vampyr kan inte vara lika bra, oskyldiga och oegennyttig.
- Producenterna har lämnat berättelser i minst fem säsonger.
- Vänta en dyster tid.
- Huvudtemat i den tredje säsongen är "separation, ensamhet och förändringen att bli en vampyr med sig."
- Bristen på utveckling av Elias är för att han arbetar med att hitta rätt personer för den tredje säsongen.
- Det finns sju ursprungliga bröder, plus en far och en mor galen och ont.
- Greta är mer kraftfull än Maddox.
- Bonnie kommer att göra många fantastiska saker, som inför Greta. Men i planen utnyttja kraften i häxor inte fungerar som förväntat. Hon kommer att gå till ytterligheter, och inte alla deras handlingar.
- Psykologiskt Klaus toruta Elena kommer att ta alla med vem hon är oroad, en efter en.Klaus festa egentligen. Om du är rädd nu, jag vet att han bara är början.
- Klaus förstörde nästan alla relationer Elena innan du fyller i ritualen. Han vill se henne lida, och det är därför vi har valt objekt så nära den.
- Klaus dog inte den här säsongen. Skall. Long. Tja, åtminstone tills han möter resten av sin familj, speciellt hans far. Han kommer inte förrän i slutet av nästa säsong åtminstone.
- Främjande av solen har, angriper Jenna Klaus.
- Avsnittet kommer att handla om 22 överlevande från två äldre karaktärer i termer av förändringar i deras liv. Elena och Damon kommer att vara i särskilda situationer och Stefan kommer att betala ett fruktansvärt pris för sina beslut. Alias, kommer världen att betala ett pris för sina handlingar.
- Som svar på frågan om att bli bedragen av Elena Damon: Fram till slutet, är Stefan inte ont. Faktum är att allt som händer en konsekvens av deras handlingar.
- Platsen för hösten Damon medan du tittar vad vinden är rätt. Saker som händer i 2 × 22 är verkligen chockerande och mörk, och några är relaterade till Damon och Elena.
- Vissa tecken förlåta aldrig Elena genom beslut under ritualen.
- Avsikterna är bra för Stefan, men i slutändan allting slutar i tragedi på grund av honom.
- Elena förlåter alltid Damon.
- Den sista säsongen och de blodiga händelser som har nästan ingenting att göra med Klaus.
- Säsong krok mindre än den första säsongen, och 2 × 22 är mer en epilog till 2 × 21.Det kommer dock att medföra många förändringar i programmet och tecken. Också närvarande stora krokar som definierar stämningen av säsongen av mörker, och att dessa krokar har en större inverkan från de som presenteras i den första.
- Historien upprepar sig.
- Alla gör ett val, vare sig bättre eller sämre. Matt Damon, Elena, Stefan, Tyler, Katherine, Liz, Bonnie ... Och alla kommer att drabbas. Dock kommer ett visst beslut leder till tragedier.
- Huvudteman för 2 × 22 är "falska lycka", "Death", "Sadness" och "oärlighet".
- Många tecken kommer att förändras mentalt, fysiskt och psykiskt.
- Varje dödsfall, beslut och tvång explodera framför alla.
- Offret slutar på 2 × 21. Det kommer inte svek.
- Någon i divisionen och räckte resten.
- Ingen är nöjd efter finalen. Ritualen kommer att medföra förändringar för de tecken som kommer att överraska tittarna.
- När alla planer bryta ned kommer det att bli en tragedi. Efter det kommer ingenting att vara som förr (särskilt Elena). Dessutom bidrar detta blodiga kaos av 2 × 22.
- Producenter presenterade den slutliga saker som kommer att motsäga allt redan byggt i böckerna.
- Ritualen är inte det värsta. Klaus beslut och deras konsekvenser, ja.
- Den episoden är sann mot sin titel, baserad på en roman av Faulkner (som fokuserar på döden av en kvinna som sa i 15 olika åsikter). Episoden är helt om döden. Om vem som är döende, som dog, dog, dog han och sedan igen, även över döden i tidigare liv.
- I slutändan, allt som kan gå fel går fel. Varje handling av karaktärerna i de två säsonger kommer att explodera strax före dem. Många av dem kommer att överraska dig med deras handlingar, motiv och svek. Mörka tider kommer till Mystic Falls.
- Många kommer att betala ett pris för att bevara Elena efter ritual. De döda, tragedier, förändringar och händelser som utlöses ...
- The Final kompenserar för bristen på uppmärksamhet på Damon under säsongen.
- De 2 × 22 sammanfattas i hänsyn till olika typer av dödsfall i samband med tecken, som så småningom kommer att anslutas på en krok fruktansvärt blodig och mörk
- Det sista avsnittet kommer att återspeglas i det sista avsnittet av säsong ett.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0